נשאלתי היום שאלה...

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

בר

New member
נשאלתי היום שאלה...

והאמת לא ידעתי איך לענות עליה. היום פגשתי את אחד החבר'ה,נשוי כבר מזה כמה שנים. שוחחנו קצת פה ושם והשיחה גלשה לתחומים אישיים. בסופו של עניין יוצא מצב שבו החבר לא מרוצה מחוסר הסקסיות של אישתו והוא שאל אותי "איך אני יכול לגרום לה או לבקש ממנה להיות קצת יותר סקסית ?" העובדה המצערת היא שמאז ומעולם הוא לא ראה בה משהו סקסי,לא לבשה בגדים סקסיים וכו'. פשוט אישה שמרנית כזו. לא יודעת מה זה סקסיות,ואולי היא כן יודעת אבל לא מתנסה אני לא יודע והוא לא יודע. בכל מקרה איך אתם מציעים לי לענות לו בכדי לפתור את הבעיה ? ואל תכתבו שתקשורת היא הדרך הטובה ביותר,זה לא זה,הוא חושש להעלות את השיחה הזו ביניהם. דרכים יצירתיות יש למישהו פה ? הוא סיפר לי שהוא לקח אותה כמה פעמים ל"טיול" בעיר וכאשר עברו על יד חלונות ראווה שהציגו לבני נשים סקסיים,הוא העיר ככה בדרך אגב כמה שזה יפה וכן הלאה,היא כנראה לא הבינה את הרמז. הוא עשה מעשה אחר והלך וקנה שמלה שנראתה סקסית בעיניו והיא לא הסכימה ללבוש אותה. בקיצור...הבנתם את הבעיה,מה הפיתרון ? איך אומרים לאישה "את לא סקסית מספיק ?" [אני מרגיש כמו ד"ר פיל]

תגובה

מגע גופני צריך לבוא מאהבה. כדאי שיעבוד על הקשר הרגשי אתה, ותוך כדי זה יתקרב אליה במגע. מגע שבא מתוך אהבה, תשוקה ורצון יכול להתפתח לדברים טובים.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה קשור מגע גופני ??? קשר רגשי ??? הוא מדבר על רצונו לראות אישה סקסית בביתם ולא לעשות איתה סקס. להיראות סקסי זה לא מחייב קיום סקס. להיראות סקסי,הכוונה להיראות מושך באופן ש"ידליק את כל המנורות בתקרה" - אם אפשר לתאר את זה ככה. אישה שמרנית זה לא אומר שהיא לא מקיימת סקס,אלא זה מתאר אישה שהסקסיות היא ממנה והלאה. בוא ונתאר עבורך למען ההבנה,קח נשים חרדיות "דוסיות",האם הן יכולות להיחשב כסקסיות ? עם החצאית שהן כמעט דורכות עליה עם העקבים ברגליים,או עטויות כובע שחור מוזר או פאה ? ידיים מכוסות עד קצותיהן ואין טיפה של עור גלוייה לאור השמש בחוץ ? האם זה נחשב בעיניך כסקסי ? אני חושב שגם בעיני אותם "דוסים" גברים אין המחזה הוא סקסי כי בעצם אולי המושג "סקס" עצמו הם לא מייחלים להכירו למרות הכל. מקווה שהבנת כעת את הכוונה בשאלה בהודעה הפותחת.

בר

New member
../images/Emo9.gif

אני התכוונתי ללא סקסיות שזה רובן הגדול

גבי 2006

New member
רק חצאית צמודה מג'ינס ../images/Emo45.gif

כל החצאיות השחורות הן ממש לא סקסיות

אתם לא יודעים כלום

לא, לא רק חצאיות ג'ינס. יש המון חצאיות יפות (לא שחורות) שאם משלבים אותן עם חולצות יפות ואיפור עדין- אפשר להיות מאוד סקסיות. אני עבדתי בלבני נשים. אני יודעת כמה סקסיות הן יכולות להיות...

גבי 2006

New member
תעשי לי תצוגת אופנה בחדר ../images/Emo3.gif

אולי תצליחי לשכנע אותי שזה סקסי את באה

תגובה

סקסיות נובעת ממראה חיצוני מולד, ואינה החשובה. אם מראה פחות טוב ומושך, שיתרכז בחלק הנפשי אתה התלוי באופי.

טוב כל אחד ודעתו...

אבל סקסיות היא חלק מתוך קשר זוגי. יש כאלה שסקסיות לא מעניין אותם,אני יודע שאותי למשל זה מאוד מעניין. ואני מאוד ארצה מישהי שתהיה סקסית בשבילי ולא אני לא מתכוון למעשי הסקס,אלא למראה הסקסי והלבוש,אבל אני לא מתכוון דווקא ללבוש פרובוקטיבי או כדומה,בשבילי אישה סקסית זו אישה שלובשת שמלה קיץ יפה או אפילו ג'ינס ש"יושב" טוב על הגוף עם טי-שירט רגיל...ולא אני לא מתכוון לחצאיות מיני-מיני או חולצות טופ-לס שחושפות כתפיים ובטן...

voguemaster

New member
סקסיות ממש לא נובעת ממראה חיצוני

סקסיות נובעת משפת גוף, מבטים וצורת דיבור.

והכל ורדים ושושנים, פרחים ופרפרים,

שמיים כחולים ושמש חמימה..... אתה הורס אותי עם התגובות שלך...כאילו זה סרט מצוייר והכל כיפי..

הוא יכול

לקנות לה משהו סקסי, איזה בגד יפה... או לבנים סקסיים אבל חשוב- עדינים... שינסה לדבר איתה קצת באופן ישיר יותר ("מלוכלך" עדין) תמיד תוך התאמה לאופי שהוא מכיר בה..

גבי 2006

New member
אישה../images/Emo70.gif שפרי הופעתך בפקודה../images/Emo11.gif

נשים זה עם קשה
בחיים הוא לא יצליח לכפות את רצונו עליה בדרכים יפות בלי מריבות שלא ינסה אפילו
אם הוא ירמוז שהיא לא מושכת אותו תהיה מלחמת עולם שלישית
אפילו שהיא שוקלת כמו אוטובוס והזניחה את עצמה אחרי החתונה שום דבר לא יעזור עד שהוא לא יתחיל "להפוך שולחנות ברגש שלה ובביטחון העצמי שלה" לא יזוז כלום רק זעזוע יגרום לה לשינוי רק מבטים שלו בקניון על בחורות אחרות יפילו לה את האסימון רק אחרי הבכי יבוא העונג אולי אפילו מילים קשות כמו "אני מפנטז על נשים אחרות בגללך" אולי זה נשמע קצת קיצוני אבל אין ברירה ברומא תהיה רומאי ועם נשים תהיה קשה
חבל שזה ככה אבל אני מכיר נשים.. בטח לשירי ישפך הקפה
שהיא תקרא את זה בבוקר

למעלה