נר נשמה לט"ו באב

נר נשמה לט"ו באב

ברצוני להדליק נר נשמה, לזכר האהבה שלא קיימת יותר ולא תחזור להתקיים בחיים שלי.

lee68

New member
ברצוני להדליק שלושה נרות נשמה

לזכר שלושתהנשמות שעזבו את העולם - בגלל החלאת אדם המפלצת - יהי זכרתם ברוך

שלושה ילדים שנרצחו

בידי "אביהם". מזעזע ובלתי נתפס, ביום האהבה הייתי רוצה לקרוא כתבות/ידיעות על אהבה, במקום זה פותחת את העיתון וקוראת על שלושה ילדים שנרצחו, שהיו צריכים להירצח כדי שמישהו ישים לב שפעם הם היו קיימים.

לא הדלקתי נר לבן אדם

הדלקתי לזכר האהבה שמתה לאחר שחוויתי אותה ולזכר התקווה לאהבה אחרת, כי גם התקווה מתה בשבילי יחד עם האבה.

אני מדליקה כמה נרות היום

לזכר אימי הביולוגית האהובה ז"ל
לזכרם של 3 המלאכים שנרצחו בידי אביהם השפל
לזכרו של אהובי היקר שרק תאונה קטעה את האהבה בשיא פריחתה

הבטחתי לעצמי וגם לה לא לכתוב ולחשוב עליו../images/Emo7.gif

היה זה יום קיצי שהגעתי לאותו בסיס חלפתה על פניי אמרתה לי בהצלחה בשירות מייד חשתי בפעימות לב חזקות לא ידעתי את ההרגשה הזו מעולם בלהתאב בפעם הראשונה בחיי אתה התביישתה אפילו לגשת ולשוחח עימי ולבסוף העזתה ישבנו שעות ודיברנו על הרבה נושאים וחשתי כמה ליבי פועם בחוזקה לידך כולם ידעו שזו אהבה ממבט ראשון שלנו ואז יום אחד שאלתה עם ארצה לפגוש את משפחתך כי סיפרתה להם על האהבה שלנו עם המון חששות אבל הסכמתי והתקבלתי בהמון אהבה ותמיכה מכל בני משפחתך כל יום שהייתה מגיע לבסיס לא שכחתה כמה אני אוהבת כנפה הבאתה לי בכל בוקר כנפה חמה ישר מהתנור בילנו המון ביחד כאילו אין עולם רק אתה ואני והאהבה שלנו לאחר שהיינו כבר חברים כשנה וזה היה חג האהבה החלטנו לצאות ביחד עם חברים וקרובי משפחתך לחגוג בטבריה קבענו שנפגש עם החברים בכנרת אתה באתה לקחת אותי ונסענו כל הדרך צחקנו ושמענו את הזמר האהוב עלייך שריף קניתה לי בדרך את הפרח האהוב עליי והמשכנו בדרך ליד צומת גולני קרתה התאונה שקטעה את האהבה שלנו התפכנו לתוך תעלה לכמה שניות פתחתי עייני ואתה החזקתה בידי ואמרתה לי שאתה אוהב אותי ותאהב אותי לנצח ואז איבדתי ההכרה והתעוררתי בבית"ח לאחר כמה שבועות ההכרה שבה אליי ואז סיפרו לי שאתה איננו בחיים לא בכיתי לא כלום פשוט הייתי בהלם עברתי שיקום לא קל והחלטתי להמשיך בחיי כך סיימתי השירות הצבאי והמשכתי בחיי לפני שנתיים צפיתי בסרט האהוב עלינו אהבה בשחקים של טום קרוז ואז כל הזכרונות צפו הגעגוע אלייך ואז בדיוק באותו יום חג האהבה אימך התקשרה וביקשה לראות אותי עליתי לקברך להניח את הפרח שאתה כל כך אוהב ואז ניתקלתי באחותך שבמשך כל השנים האשימה אותי בתאונה הזו וביקשה ממני סליחה התחבקנו ובכינו יחד באתי לבית הורייך והתאפקתי לא להזיל דימעה ליד הורייך האהבה שלהם פשוט ריגשה אותי שוב ושוב אני יודעת שאתה שם צופה ושומר עליי מבטיחה להמשיך הלאה בחיי אבל אותך לעולם ולעולם לא אוכל לשכוח נוח בשלום אהובי היקר
כל הזכיות שמורות@@@@@@

עוד לא מאוחר להאמין שזה יקרה, ואולי אפילו

יהיה יותר טוב. את מוזמנת לספר על מה שקרה-אנחנו פה בשבילך

היה מישהו שאהבתי תקופה יחסית ארוכה

אבל הוא וייתר עלי בשביל מישהי אחרת, וכשבאתי לקחת את החפצים שנשארו אצלו גם הא הגיעה הוא התחבק איתה ולא הרגיש לא שמחה מזה שהגעתי לא צער ואפילו לא כעס, זה היה פחות כואב אם הוא היה מעליב אותי ומתעצבן מלראות אותי, הוא פשוט התייחס אלי כאילו שמעולם לא היייתה לי שום משמעות בעיניו וזה למרות שאמר פעמים רבות שאוהב אותי. אני השקעתי בקשר זה יותר מאשר במערכות יחסים בעבר, ייתכן שאני בת זוג גרועה ואולי נתתי לו יחס שהוא לא היה ראוי לו. מאז התחלתי להאמין שלאהבה אין שום משמעת ואין בשביל מה לאהוב מישהו ולהשקיע בזוגיות. האמת היום פגשתי מישהו ברחוב שרצה להכיר אותי, אין לי מושג למה זה יוביל אם בכלל יוביל למשהו, אבל אם נפגשנו בט"ו באב ולא בסתם תאריך אקראי אולי יש לראות בכך סימן מלמעלה.

מאוד עצוב

אהבה קיימת ובזכותה אנחנו קיימים, ואוי לנו אם היא לא הייתה קיימת. יש הרבה סוגי אהבה לפעמים צריך לעמול ולמצוא את אותה אהבה.

בשבילי היא לא קיימת

אפילו אם מישהו יפגין אהבה כלפי אפחד להאמין לו ולא אתן בו אמון. אני מעדיפה לא לטרוח לחפש משהו שאחר כך רק אפגע ואתאכזב ממנו, אני מקווה שאוכל למצוא קשר בלי מחוייבות כדי שההורים שלי לא יציקו שאין לי חבר ושיהיה עם מי ללכת לסרט, לא מעבר לכך.

צר לי , כנראה מאוד נפגעת

אפשר להבין אותך, אבל חבל ישנם בני אדם טובים ונכון שקשה לבטוח אם מאוכזבים.

למעלה