נרוטו של היום ופעם

Mugen bla

New member
באטל רויאל לדוגמא

15 ווליומים ב5 שנים, 3 ווליומים בשנה= 24 פרקים בשנה = 2 פרקים בחודש למנגה הכי יפה בכל הזמנים.

Shishi san

New member
וזה..

שווה אתזה לגמרי לפי דעתי.. בשביל מנגה טובה צריך לחכות .. הפזיזות באה מהשטן.P="

לוניד

New member
איזה וויכוח טיפשי... ../images/Emo6.gif

להשוות את נארוטו וברזרק.... מנגות שונות לגמרי. נארוטו שבועי, ברזרק דו שבועי או חודשי או משהו, ולשניהם אותו מספר דפים לפרק אם אני זוכרת נכון, מיורה מצייר את ברזרק כבר המון המון שנים (המנגה הזאת כבר כמעט מבוגרת כמוני XD) וזאת לא המנגה הראשונה שלו, ככה שיש לו הרבה ניסיון (למרות שהציורים בברזרק בהתחלה היו ממש לא משהו... מפורטים, אבל סטטיים משהו, רק עם הזמן הם נהיוו כל כך טובים) וחוץ מזה, יש ציירים שלא רוצים לבלות כל רגע פנוי שיש להם בציור מנגה!
בכל מקרה, כמה שתתלוננו על הציורים בנארוטו, זה עדיין לא משתווה למה שהולך עם HunterXhunter...... XD

Shishi san

New member
אבל..

לצייר של HXH יש בעיית פרקים.. אז מה יש להשוות?>> אגב.. מבחינת עלילה HXH > נארוטו, ובהרבה.OO, ושלא תבינו אותי לא נכון, אני לא שונא את נארוטו, להפך, אני מאוד אוהב נארוטו, אבל HXH זה פשוט יותר טוב. וכל פרק של ברזרק הוא בערך כפול בדפים משל נארוטו.. כל מנגה של ברסרק היא אזה ..220 עמודים~ ובגלל זה היא גם עולה 13-14 דולר שזה הרבה, אבל זה שווה אתזה.^^

spooky Chan

New member
להשוות בין ברסרק לנארוטו

זה רעיון ממש רע !! קודם כל יש פאר ענק בין שני סגנונות הציור , אז להשוות את עיצוב הדמויות אי אפשר . . . את העלילה גם אי אפשר להשוות .. אז לדעתי ברסרק זאת דוגמה ממש לא טובה להשוות עם נארוטו .. ממה להעליב את ברסרק ... הרבה יותר קל להשוות עם בליץ עם כבר .. אז מה כן טוב בנארוטו .. הרעיון .. אולי הביצוע לא מושלם אבל עובדה שהרבה מאוד אנשים אוהבים את זה :] כמו כל אנימה או מנגה פופולארית תורנית לתקופתה . ככה אני חושבת .

לוניד

New member
בקשר להלסינג...

המנגה הזאת יוצאת בקצב של ווליום לשנה!
הצייר של הלסינג צריך ללמוד לחפף קצת לדעתי. >_>

Mugen bla

New member
אז הוא קצת ישן :<

קראת את ווליום 9 HOLY FUCK איזה שיגעון והסוף של פרק 6 אההההה

ליסאן

New member
מאז הקרב עם סאסקה ...../images/Emo41.gif

כל הפרקים היו פילרים... כלומר פרקים שלא חלק מהעלילה המקורית של המנגה וסתם תקעו אותם כדי לתת למנגה להתרחק -_-. כל עוד הפילרים ימשכו הסדרה לא תעניין במיוחד גם ילדים בני 5 אז תעשה כמו כולנו ותחכה שהפילרים ילכו ... וברוך הבא.

Silver Fox

New member
לדעתי ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

הסדרה בכלל התחילה להידרדר מפרק 80. הסאגה של איטאצ'י ואחריה טסונאדה היו חביבות, אבל סאגת איטאצ'י נמשכה הרבה יותר מדי זמן (הם שברו את כל השיאים בחזרה על פלאשבקים) וסאגת טסונאדה היתה ממש לא אמינה - "הו, הילד הזה כל כך מגניב, פתאום אני כבר לא פוחדת מדם! היאח הידד!" אחרי פרק 101 כבר לא היה שווה לצפות בה. המירוץ בארץ האורז היה מטומטם לחלוטין, וגם המרדף אחרי סאסקה היה ארוך ומייגע - בעיקר שלכל אחד מהם עשו ספיישל משלו ו"הרגו" את צ'וג'י ונג'י (מילא צ'וג'י, אבל נג'י סתם מעפן. אני זוכרת שבמוות שלו ישבתי מול המסך וחשבתי "נו כבר, שהנוצה הזו תיפול באמא'שלה, אין לי את כל היום
") - והקרב בין סאסקה לנארוטו היה אמנם ממש יפה, אבל לא אהבתי את הפלאשבקים. זתומרת, זה לא שלא אהבתי ששמו אותם - הרי בכל קרב בנארוטו חייבים להיות פלאשבקים - אבל לפחות שיהיו אמיתיים! מה זה הקשקוש הזה על נארוטו וסאסקה חברי ילדות? הם לא הכירו אחד את השני! ואם כבר, אז הם לא סבלו זה את זה! מה פתאום הם היו כאלה חברים טובים?! או שפספסתי משהו?! בקיצור, ברגע שהפילרים ייגמרו, אני מצפה שהסדרה תחזור לימי הזוהר שלה ובגדול. הסאגות שהיו עד כה במנגה ממש מגניבות, ולמרות שבאנימה הם מחרטטים כל דבר ומאריכים אותו פי שניים ללא צורך - אין כמו לראות את זה חי, בצבע, עם אנימציה וקולות.

Shishi san

New member
אנשים..

אשכרה אהבו את הקרב של סאסקה ונארוטו?OO הוא היה נוראי , מבחינת הציור זה היה זוועה, לנארוטו היה ראש מרובע DAMT!XD ובכלל, הפלאשבקים היו גרועים למדיי, במיוחד כשרואים פרק שלם עלזה שסאסקה לומד איך לזרוק קונאי מאחוריי סלע או משו בסגנון. והאנימה התחילה להדרדר ממש מסוף סאגת איטאצ'י לפי דעתי.. הסאגה של טסונאדה הייתה מייגעת, 10 פרקים על לחפש מישהי, בכלל, סאגות של אימונים זה זבל.X=

Adi Chan

New member
אממ..

אבל למה להתייחס יותר מדי לציורים, העלילה זה מה שמעניין, לא?O: ואת הסאגה של נארוטו וסאסקה ממש אהבתי...זה היה כל כך מגניבXD (סאסקה היה כל כך מכוערXD)

Shishi san

New member
ו-..

מה בדיוק היה שולט בעלילה של הסאגה הזאת? כמעט כל שונאן עושה סאגת "החזר את X" , הדבר היחידי שהיה שונה כאן, זה שהם לא החזירו בסוף.P= לנארוטו היה פוטנציאל עצום, האנימה מימשה אותו בהתחלה.. אבל כמו שכתבתי כבר, מסאגת טסונאדה זה התחיל לשעמם.. והדבר היחיד ששולט בסאגת להחזיר את סאסקה זה השיר פתיחה(סיישן קיוסוקיוקו או משו כזה~ )XD , למרות שהקרב של נג'י היה חביב~ אבל אף קרב לא משתווה לקרב של נארוטו וגארה, זה היה קרב.O: אני אישית יחזור לראות את האנימה בסוף הפילרים, אני מקווה שהציור לא ישאר הציור הגרוע והעכשווי, כי אם יפשלו בקאקאשי גיידן אני רוצח את המפיקיםD=

Adi Chan

New member
אמממ....הכל עניין אותי האמת בפרקים

האלו.. אני פשוט צפיתי בזה בנשימה עצורה, למרות שכבר קראתי את זה במנגה לפני כן...זה פשוט הלהיב אותי...אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. כן הציורים תמיד מתכערים מתישהו..אבל זה לא אומר שגם העלילה דפוקה.. אני גם יעזור לך לרצוח...בעיקר כי אז נצטרך להגיע איכשהו ליפן:p אבל בנתים יש עוד זמן עד שהפילרים יגמרוXD

Shishi san

New member
צודקת..

אל טעם ואל ריח אין מה להתווכח.. אבל הטעם שלי יותר טוב.P=" סתם סתם, נשמה~ ולאדע, ישלי הרגשה שהאנימה פשוט לא תחזור למה שהיא הייתה.. אני אישית התחלתי לראות אנימה עם נארוטו, אני עדיין זוכר את ההתרגשות שלי כשההורדה של ה-25 פרקים הייתה מסתיימת~XD היו זמנים..>>"

למעלה