לדעתי ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif
הסדרה בכלל התחילה להידרדר מפרק 80. הסאגה של איטאצ'י ואחריה טסונאדה היו חביבות, אבל סאגת איטאצ'י נמשכה הרבה יותר מדי זמן (הם שברו את כל השיאים בחזרה על פלאשבקים) וסאגת טסונאדה היתה ממש לא אמינה - "הו, הילד הזה כל כך מגניב, פתאום אני כבר לא פוחדת מדם! היאח הידד!" אחרי פרק 101 כבר לא היה שווה לצפות בה. המירוץ בארץ האורז היה מטומטם לחלוטין, וגם המרדף אחרי סאסקה היה ארוך ומייגע - בעיקר שלכל אחד מהם עשו ספיישל משלו ו"הרגו" את צ'וג'י ונג'י (מילא צ'וג'י, אבל נג'י סתם מעפן. אני זוכרת שבמוות שלו ישבתי מול המסך וחשבתי "נו כבר, שהנוצה הזו תיפול באמא'שלה, אין לי את כל היום
") - והקרב בין סאסקה לנארוטו היה אמנם ממש יפה, אבל לא אהבתי את הפלאשבקים. זתומרת, זה לא שלא אהבתי ששמו אותם - הרי בכל קרב בנארוטו חייבים להיות פלאשבקים - אבל לפחות שיהיו
אמיתיים! מה זה הקשקוש הזה על נארוטו וסאסקה חברי ילדות? הם לא הכירו אחד את השני! ואם כבר, אז הם לא סבלו זה את זה! מה פתאום הם היו כאלה חברים טובים?! או שפספסתי משהו?! בקיצור, ברגע שהפילרים ייגמרו, אני מצפה שהסדרה תחזור לימי הזוהר שלה ובגדול. הסאגות שהיו עד כה במנגה ממש מגניבות, ולמרות שבאנימה הם מחרטטים כל דבר ומאריכים אותו פי שניים ללא צורך - אין כמו לראות את זה חי, בצבע, עם אנימציה וקולות.