נרוטו של היום ופעם

AchtungB

New member
נרוטו של היום ופעם

נרוטו היתה סדרה יפה כמו צ'יצ'ולינה בצעירותה, אבל כמו צ'יצ'ולינה, כוח הכבידה והזמן הצליח להרוס אותה. עד לפרק 134 בו נרוטו נלחם בססוקה (על המים ליד פסלי הענק) הסדרה היתה בת זונה של דבר, ומאז היא לא שווה את המאמץ של Double Click.... מה נסגר שם? קנו את הסדרה והפכו אותה לטלטאביז! אולי אתם יודעים: למה הפכו את זה לסדרה לילדים בני 12? האם זה הולך לחזור להיות מעניין גם לבני 23 כמוני? המנגה גם מעפנה כמו האנימה (כמה פרקים נרוטו יעשה עם 2 טריקים בשרוול)? תודה, רפי.

Hikaru

New member
האם בדיונים עדיין יסמנו ספוילרים אם

צריך? :O חחחח. כן, זה הולך לחזור לעניין אותך. אבל זה ייקח זמן כי הפילרים צריכים להיגמר לפני כן. המנגה פשוט נהדרת! אני ממליץ לקרוא אותה אם אין לך סבלנות (ואני אבין אותך אם תגיד שאין לך).

AchtungB

New member
אבל עדיין

לא שמת לב שהאיכות של... הכל בערך, ירדה? פחות פריימים, עם אנימציה ענייה יותר כבר אין דם, כבר אין מכות והתעללות... זה שווה את ה20 דקות צפייה לפרקים שיש עכשיו? חוצמזה, מתי העלילה אמורה לחזור לקו מעניין?

Hikaru

New member
לא ידוע מתי האנימה תחזור לעלילה

של המנגה. חוסר ההשקעה בפרקים נובע מחוסר רצון להשקיע, הרייטינג לא גבוה כמו פעם, והפרקים שיש עכשיו אמורים למלא חלל זמן כלשהו כדי שהמנגה תתפוס תאוצה והאנימה לא תעבור אותה (ובכך תאבד את הבסיס שלה לעלילה). מבחינתי נארוטו במגמת עלייה, אבל זאת מכיוון שאיני צופה באנימה; אני קורא את המנגה. אם באמת אין לך סבלנות, תקרא את המנגה מפרק 238. אתה לא תתחרט.

Mugen bla

New member
אני קורא HQ

מה שכן זה לא מתקרב לאיכות ציור של המנגות שלוקחות זמן להוציא אותן- לא שממש יש איכשהו להשוות :| בכל מקרה גם בHQ הציור לא משהו.

benedek22

New member
למה?

אני קורא את פולמאטל שיוצא פעם בחודש ואין לו איכות יותר טובה מנארוטו...

Mugen bla

New member
תקרא : באטל רויאל ,ברסרק והלסינג

ותראה מה זה איכות, בעיקר באטל רויאל וברסרק.

benedek22

New member
אני קורא בארסארק

ידידי ואני לא מוצא הבדל כזה גדול באיכות הגראפית יש שם רק דמויות יותר יפות אבל זה בגלל שאני מכור לגאטס

benedek22

New member
מה אתה מנסה להראות?(ספויילר)

ואיך אתה משווה בבארסארק זה לקוח מעיצומו של קרב ונארוטו זה סתם אחרי קרב

Mugen bla

New member
בברסרק זה כל הזמן ככה

יכלתי להראות כל דבר פשוט אני אוהב את הדף הזה, בשום מקום בנאורוטו אין רמת ציור מבחינת פרטים של הדמויות ומבחינת פרטים של הסביבה כמו בברסרק. אין לי כח להתווכח עם זה אבל פרק שמשקיעים בו שבועיים+ עדיף על פרק שמושקע בו שבוע.

benedek22

New member
בארסרק באמת מושקע

אבל בנארוטו יש לפעמים קטעים מאד מושקעים שאי אפשר להתכחש להם

Shishi san

New member
אני..

חייב להסכים עם מוגה.. בברסרק הציור ממש ממש טוב, נארוטו זאת בדיחה ליד, וזה שלפעמים יש ציור מושקע , זה לא מפצה על כל השאר, ואם אפשר לצייר ברמה כמו בברסרק, אז למה לא כולם יכולים לעשות אתזה? כי בתכלס אנשים רוצים משהו עם רמה, לא זבל שעבדו עליו חמש דקות.

Shishi san

New member
אז?

כולה שבועיים, אם אתה באמת אוהב את המנגה אתה תרצה שהיא תיהיה בשיא שלה, לא?

למעלה