תזכירי לי
מתי "לגיטימציה בינלאומית" הועילה למדינת ישראל, מתי היא סייעה לה לצאת מצרה או ממשבר, כי אני באמת לא זוכר, בוא נראה...מלחמת ששת הימים נפתחה בניגוד לדעת בעלת הברית היחידה שלנו אז, שאפילו הטילה עלינו אמברגו, גם ארה"ב התנגדה שישראל תפתח במלחמה...אז לא שמענו להם, אבל ביום כיפור דווקא ישראל נמנעה להכות ראשונה בגלל שלא רצינו "להרגיז את האמריקנים" וראינו כמה זה משתלם, תקיפת הכור בעירק נעשה בניגוד מוחלט לדעתה של הקהילה הבינלאומית ואפילו ארה"ב (החברה הטובה ביותר שלנו) הטילה אמברגו על ישראל (באמת) ככה שאני לא רואה בדיוק איפה אותה "תמיכה בינלאומית" מביאה תועלת במשהו לעם ישראל (מלבד ההחלטה האחת והיחידה על חלוקת ארץ ישראל, שנדחתה וגם הייתה חסרת תוקף מעשי) לגבי תקציב קטן יותר, אני מקווה שהכנסת בחשבון את הפינוי של כמה אלפי מתנחלים נוספים, בערך מליארד שקל לכל אלף תושבים, לא כולל התפתחויות טרור שאיננו צופים כעת(כמו למשל רקטות מיהודה ושומרון על מרכז הארץ) ככה שכדאי שייבדק טוב הנושא של "תקציב מעט קטן יותר". מדינה דו-לאומית, דווקא רגיעה בחזית הפלסטינית מובילה למדינה דו לאומית, בפער הכנסות כזה גדול (אלף דולר לנפש מול 20 ומשהו אלף דולר) זה תהליך טבעי שבגבולות פתוחים הרבה מאוד פלסטינים יעברו לישראל חלק גדול גם ישתקע כאן, וקשה לי להאמין שישראל תוכל להמשיך ולפקח על המצב באמצעות "חוק האזרחות" שלה