נראה לכן נורמלי?

השולצים

New member
נורא מזכיר לי משהו שקרה לנו

איציק עובד שעות מטורפות שממש ממש לא חופפות לשעות שלי - הוא מתחיל לעבוד ב- 12:00 בצהריים ומסיים ב- 24:00 / 1:00 / 2:00 בלילה. אני בד"כ משתדלת לחכות לו עד שיגיע מהעבודה כדי שיהיו לנו לפחות 5 דקות ביום ביחד. ערב אחד אני יושבת וממתינה לו והחלטתי לטלפן לשאול אותו מתי להערכתו הוא מסיים היום ואז הוא אומר שהוא כבר סיים לעבוד והוא יושב בבית קפה עם חברים. ועוד בשיא חוצפתו שואל אותי אם אני רוצה להצטרף - טוב שנזכרת. אני נפגעתי עד עמקי נשמתי. אני יושבת ומחכה לך למרות שאני מתה מעייפות ואתה הולך עם חברים ואפילו לא מטלפן לומר לי לא לחכות לך או באמת מציע לי להצטרף, אלא רק אחרי שאני מטלפנת. אני פשוט אמרתי לו - אה, טוב, ביי. לא יצא לי שום דבר מעבר לזה מרוב שהייתי פגועה. אח"כ כשהוא הגיע הביתה היה לנו אחד הריבים הגדולים שהיו לנו אי פעם והוא הבין כמה הוא לא היה בסדר (מבחינתי זה לא היה בגלל שהוא הלך עם חברים אלא בגלל שהוא לא טילפן להודיע). ואני יכולה להבטיח לך שמאז זה כבר לא קורה. זאת בדיוק הבעיה של הגברים - הם כל כך לא חושבים לפעמים ואז צריך לנער אותם כדי שיבינו עד כמה אבסורדית ההתנהגות שלהם ורק ככה הם לומדים. לדעתי חבל לסחוב איתך את התחושה הזאת של האכזבה והכעס, והייתי מציעה לך היום, אחרי שקצת נרגעת, לשבת ולדבר איתו על זה ולהסביר לו את נקודת המבט שלך שכל היום רק מחכה להגיע הביתה כדי לבלות איתו את מעט הזמן שנותר לך מיומך העמוס ושזה נורא מאכזב לבוא ולגלות שהוא לא נמצא או בדיוק בדלת. אולי הוא יצליח להבין כמה זה פוגע וככה זה לא יחזור יותר.

אוי רויטל! איזה סיפור מעצבן!!!

מדהים.... אבל איציק הבין בסוף שזה לא היה בסדר מצידו?! את צודקת במה שאת אומרת - אני פחות פגועה מזה שהוא הלך להיפגש עם חבר ויותר מהאופן בו הדברים נעשו ומהתזמון הדפוק: זה שהוא לא התכוון להתקשר אלא השאיר פתק קטן (שהאמת היא שבקושי שמתי לב אליו) וזה שזה קרה בדיוק אחרי שיחה (שהוא יזם) על הבעיות שיש לנו ואחרי שסוכם (ביוזמתו שוב) שנעבוד על זה... עבר יום מהשיחה ובום... הוא "בורח" מהבית בנסיון התחמקות שלא הצליח לו - לצאת לפני שאחזור... מצד שלישי (מלא צדדים יש לי היום...) אני לא רוצה, כמו שהדר אמרה, להתחיל עוד ועוד שיחות על בעיות ולהפוך לגננת מטיפה... ומצד רביעי... זה כבד לי בבטן...

השולצים

New member
אני חושבת שזאת הגדולה של איציק

הוא יודע להודות בטעויות שלו, לבקש סליחה ולא לחזור עליהן שוב. אבל שוב אני חושבת שהכי גרוע זה לשמור בבטן. אולי אם היית מדברת איתו אתמול זה היה הופך לריב כי זה בער בתוכך אבל היום זה כבר יותר רגוע אז אפשר לדבר בשקט ופשוט להסביר לו כמה זה כאב לך. אני בטוחה שהוא יבין.לדעתי אסור אסור אסור לשמור דברים כאלה בבטן כי אז זה רק מתעצם.

Hadar p

New member
יש לי שאלה....מתי את אמורה להגיע

היום הביתה? את יכולה ל"שחק" בשיטה של הפוך על הפוך.... אם את מגיעה יחסית מוקדם את יכולה להתקשר אליו ולהגיד לו שאת מביאה כשאת חוזרת אוכל סיני וסרט (או כל מה שמתחשק לך) ולשאול אם הערב בוא בבית........................................... ובערב אחרי שיהיה קצת יותר רגוע תגידי לו שאת לא רוצה להשמע גננת או מטיפה ורק עומד לך כמו עצם בגרון ואת חייבת להגיד לו שלא נפגעת אתמול מזה שהוא יצא.....פשוט נפגעת מהדרך שנעשו הדברים ועו דאחרי שיחה יזומה שלו.... ככה תשמעי את הסיבה ואת הסיפור מהצד שלו.... ותעברו את המכשול הזה....

לא... אני מגיעה מאוחר גם היום...

בסביבות תשע בערב... זה שבוע מטורף - פשוט מישהו שהייתי חייבת לו טובה נסע לחו"ל וביקש שאחליף אותו בשיעורי הספינינג שלו ולא יכולתי לסרב (יד רוחצת יד). כך שגם בערבים החופשיים שלי באופן נורמלי - השבוע אני נאלצת לעבוד. ניסיתי לארגן לנו ארוחה רומנטית בשבת - אבל הוא החליט ללכת להתאמן בדיוק בשבת בצהריים. לא יודעת מתי ואם אתפוס אותו לשיחה (אולי גם היום הוא יצא מהבית בדיוק כשאחזור... אלוהים יודע....) אבל אני מקווה שאכן נעבור את התקופה הזו במהרה... זה ממש לא כיף...

Hadar p

New member
אז אולי הפוך תגידי לו שיארגן משהו

לארוחת ערב שיקנה סיני ויביא סרט ותמשיכי בתכנית כמו קודם. גם אם תחזרי היום ב- 9 זה בסדר לזה לא? או אפילו בלי לקנות אפשר פשוט לכין טוסטים מושקעים בבית או משהו ולהיות יחד מול הטלויזיה.... העיקר שתגידי לו אני חוזרת היום בסביבות 9 תיהיה בבית.

זה יכול להיות רעיון טוב...

למרות שאני נורא נרתעת מלהגיד לו "תהיה בבית"... אני רוצה שזה יבוא ממנו! הוא ידע גם אתמול מתי אני אמורה לחזור הביתה. וגם היום הוא יודע. מצטערת שאני כזאת נודניקית....

Hadar p

New member
פשוט לא רשמתי ? התכוונתי

שתתקשרי אליו ותגידי שאת מגיעה היום ב- 9 ואם הוא יהיה בבית....?

אאאההההההה!!!! מה ש ? קטן עושה...

עכשיו הבנתי!

Hadar p

New member
העיקר תנסי לשים את עצמך במקומו

ותראי שאולי גם הוא צודק...ואולי גם את היית נוהגת כך.... ואולי אפילו היינו מייעצות לך ערב מסוים ללכת ולהשאיר לו פתק "הלכתי" אם הוא היה מגיע הרבה מאוחר ואת הית מבואסת.... אמרתי לך כבר אני תמיד מנסה לשים את עצמי במקומו! ולנתח את המצב מהצד לו.... אני בטוחה שבסוף הכל יהיה טוב! אני לא אומרת לך סתם! כולנו עוברים תקופות קשות בזוגיות מפעם לפעם! קחי אויר ותנסי לזהות את האור בקצה המנהרה.... אנחנו כאן בשבילך! תיהיה רגועה! הכל יהיה טוב בסוף

יעלי2

New member
..........

או שהוא רובץ כל היום לבד ומשתעמם עד שאת באה. הוא שהחבר שלו התפנה באותה שעה מעיסוקיו הוא ונמאס לו להיות כל היום בבית אז הוא התאים את עצמו לחבר. או שאת כל כך עסוקה שהוא עשה לך "דווקא" קטן כדי שתחשבי עליו קצת. ממליצה לך לברר אם זה סתם היה קטע של להתאוורר או שהוא מבואס מלהיות לבד כל היום כשאת כל כך עסוקה. זה אגב מצב בלתי נמנע ואתם כמו שני הפכים בתקופה זו. אין מה לעשות. עוד קצת זמן המצב יתאזן.

לדעתי זה שילוב של הכל יחד...

קצת ביאוס, עם קצת "דווקא" וקצת חבר שהתפנה בדיוק מאיזה דייט כושל ושיגרתי... אני יודעת - אנחנו ממש נגטיב האחד של השני כרגע מבחינת עיסוקים... וזה ממש בעייה - כי הוא סובל מהשיעמום והאבטלה ולי קשה בגלל העומס הרב שיש עלי... ולא לי ולא לא יש שליטה על מצבינו כרגע! הלוואי אמן אמן אמן שימצא עבודה מהר מהר... אחרת זה יהרוס אותנו... (הבעיה היא שבמצב המשק היום זה יכול לקחת עוד המון זמן!)

דפי26

New member
גלית נכנסתי רק עכשיו

מקווה שתצליחו להתגבר מאד על התקופה.די באסה להיות בלי עבודה וכנראה שזה הוריד לו את הבטחון וככול שאת יותר עסוקה ויותר מצליחה אולי בלי כוונה זה גורם לו קצת לקנא ולכעוס

אמיקה

New member
כן, אבל קטנטנה...

גליתו´ש - צריך לזכור שגם אם הוא יושב בבית, זה לא אומר שכל החברים שלו יושבים בבית ופנויים לפגוש אותו בכל שעה ביום.... חוץ מזה - אולי זה פעילות לילה ? (כדורסל וכאלו..). וחוץ מזה, אני שוב אומרת דברים שכבר אמרתי בהקשר הזה בדיוק - יש דברים שבנים מדברים עליהם, יש נושאים שאולי לא נעים לו להעלות בפניך (אולי כי הנושא "נטחן"/אולי כי הוא חושש שתתיאשי ממנו..) ויש אלף סיבות שהוא רוצה לפגוש חברים, לא בגלל שהוא לא אוהב אותך.... כמו תמיד, צריך לדבר - ושוב, את רק מהצד שלך. ז"א "אני רוצה להיות איתך" ולא "למה אתה לא רוצה להיות איתי.." את זה כבר סגרנו - נכון? לגבי פתקים וכו´ - עניין של הרגל. אצלנו אני לא יוצאת בלי להשאיר פתק מפורט ואני תמיד יודעת איפה הוא (טוב, כמעט תמיד). הרגלים שלא באים איתם מהבית, צריל להחליט ולתרגל.... שלא כהרגלי טרם קראתי את כל השרשור, אז אולי אני אכתוב עוד קצת לפי התגובות. בכל מקרה, מבינה לליבך בספציצי ובכללי
ושולחת לך חיבוק מעודד...

תודה אמיקל´ה ../images/Emo140.gif

דברי חוכמה כהרגלך - אם כי ההגיון הזה לא ממש מצליח להרגיע לי את הרגש. אהבתי את ההערה על סגנון הדיבור של הדגשת הצד שלי... מלמדים את זה בפסיכולוגיה... הנה - פספסת לך ייעוד נוסף...

אמיקה

New member
חוזרת בי (קראתי את כל השרשור../images/Emo9.gif)

ז"א - קראתי את התגובות שלך לשרשור וקיבלתי פרסקטיבה יותר רחבה. יקירתי - זה הזמן לבלוע (לדעתי). אכשהו גם את מבינה שהוא חיפש "לברוח" בהקשר של השיחה של אתמול (קפץ לי פעמיים בהודעות שלך ..) רוצה לומר שכבד לשניכם, ושיחה כמו אתמול, תהיה טובה ומוצלחת ככל שתהיה, זקוקה לקצת זמן "להתעכל"... דברים יסתדרו... תנו לעצמכם "שביתת נשק" גם בבטן... אני יודעת שזה קשה, אבל נסי לבדך להניח לזה... לא דווקאים, לא שיחות לא כלום. להקטין בלב את ממדי התחושה הרעה (לא להתבשל בזה - לא זה הרעיון), להסתכל על זה כהמשך ישיר להרבה דברים מעיקים שגם ככה באויר ו"נטחנו" לאחרונה בשיחה ולקוות לטוב... לפעמים צריך להבליג... שולחת לך עוד חיבוקים
תחזיקי מעמד ספינניתו´ש !!

נורמלי? תלוי..

אין לי תשובה ברורה לתת לך, לדעתי הגברים לא תמיד חושבים באותה דרך שאנחנו הנשים. למעשה, זו לא רק דעתי וכבר נכתבו ספרים רבים וטובים על הנושא. לפעמים צריך פשוט לאמר להם מה מצופה מהם , אחרת הם ממש לא מבינים! מה שכן, חשוב לי לאמר לך שאני מעריכה את ההבנה שלך , הנסיון להבין את העובדה שהוא תקוע בבית כל היום ובטח שמותר לו לצאת קצת. אני רואה זאת כהתחשבות, והתחשבות מהסוג הזה היא באופן כללי מתכון לנישואים מאושרים בדרך כלל.

גלגליתוש- ../images/Emo24.gif

לצערי אין לי פניני חוכמה לתרום. למען האמת, בזמן האחרון יש לי המון על הראש וגיא אוכל ממני לא מעט קש. לזכותו יאמר שהוא מאד גיבור ומקבל את זה עם המון אורך רוח וסבלנות. הוא לא פוטר אותי לחלוטין מלדעת איך הוא מרגיש, אבל הוא לא מציק לי עם שיחות איןסופיות. אני מכירה אותו מספיק ואוהבת מספיק כדאי לקחת לתשומת ליבי את העניין גם אחרי שני משפטים. אז קצת קשה לי לצאת בהצהרות, אבל יש הרבה היגיון במה שאמיקה אומרת, אולי זה הזמן קצת לבלוע. המון
ים

גלית, ישבתי וקראתי את כל הדיעות

אצלנו זה מאוד דומה רק מהצד ההפוך - הגבר הוא זה העובד שעות בלתי אפשריות, וגם הוא כעס עלי כמה פעמים שכשהוא בבית אני עסוקה בענייני (ולפעמים גם יוצאת). אז דבר ראשון - כן חשוב לדבר על זה, אם כי לא בהכרח כאן ועכשיו. הייתי מציעה שתחליקי את זה עד שיעבור השבוע הנאכסי, ואז תדברו. דבר שני - כמו שאמרו לך, את יודעת למה את פגועה, ולמה הוא פגוע ובורח, ותוסיפי לזה את העובדה שהתחושה שלאישתו יש המון חיים ולו כמעט אין כלום די פוגעת בחוויה האישית... זו תקופה קשה לשניכם וצריך ששניכם תזכרו את זה. ודבר אחרון - מה שאנחנו עושים זה לתכנן מראש. דבילי, נכון, כי זה קצת הורס את הספונטניות, אבל אנחנו קובעים לעצמנו ערב שנשארים בבית, או יום שישי בבוקר שיוצאים לאנשהו. זה קורה בערך פעמיים בחודש, אבל זה מאפשר לנו להתנתק מהשיגרה, לכבות פלאפונים, לא ללמוד או להרגיש רע שלא לומדים או עובדים, ולהיות ביחד. ככה זה החיים הדחוסים, זה מה יש. מקווה שתחזיקי מעמד, ושולחת חיבוק.

אז בינתיים...

נרגעתי קצת... וגם דיברתי (לא על זה - דברים אחרים) עם הבעל... הוא נשמע משתדל (הגדרה מוזרה - אבל ככה הוא נשמע...) הערב הוא יהיה בבית כשאחזור... אני לא חושבת שאזום שיחה עמוקה על מה שהיה אתמול (אלא אם כן זה יעלה) אנסה כמו שאמרתן להיות תומכת ומבינה בתקופה הקשה שלו (ואתן תתמכו ותבינו אותי
) ולהחליק את האינצידנט של אתמול כמה שאוכל... אולי רק אגיד שהיה לי לא נעים אתמול... תודה על שאתן כאן!!! תודה אישית לכל מי שטרחה והקדישה זמן לקרוא את תלונותי ולהגיב!!! (עד התלונה הבאה...)

למעלה