נראה לכן נורמלי?

dorlim

New member
רק עכשיו ראיתי

שמחה שבנתיים נרגעת ומקווה שהענינים יסתדרו במהרה

פלוציקה

New member
גלגלית, רק עכשיו ראיתי את השירשור

אני שמחה שנרגעת קצת ומסכימה שלא כדי להעלות את הנושא היום כי זה רק יוביל לריב לדעתי, מאוד מבינה אותך, אבל גם את בעלך, בזמן האחרון הספקתי להיות בשני הצדדים, אתם צריכים פשוט יותר זמן לעצמכם, תשתדלו לנצל את הסופי שבוע עד הסוף, ובערבים שאת פנויה לעשות מן ערבי "כייף" אולי לצאת לסרט או סתם לשתות קפה, אבל תקבעי/ו את זה מראש ... אני בטוחה שהכל יסתדר, רק צריך לעבור את התקופה הזו... בנתיים שולחת לך

שוב תודה ע-נ-קית!!!!

הפורום הזה כל כך תומך!!! ואני כל כך הייתי צריכה את זה היום! אין לכן מושג!!! אני מבטיחה לעשות כל מה שביכולתי כדי שאוכל לבוא בעוד מספר ימים ולדווח לכן שהאהבה פורחת שוב כמו החרציות באביב וכי הושג שלום במחוזותינו!!!

gmgy

New member
גלגלגלגליתה

יכו7ל להיות שאני ווי אאוט אוף ליין ואם כן סליחה והתנצלות כנה מראש. אני חושבת שמה שאת/ם עוברים עכשיו הוא תקופה של פין טונינג. שניכם "לומדים" אחד את השני ומבינים מה חשוב לשני. גם לי ולגיא היו פעם עניינים כאלו. הוא לא הבין ולפעמים אני לא הבנתי למה כל כך חשוב לו משהו. היו מריבות קטנות ועקיצות עד שהבנו אחד את השני. יכול להיות (ועל כך ההתנצלות שלי מראש) שאתם צריכים עוד קצת זמן. כמעט מההתחלה היו אצלכם דיבורים על חתונה ובתוך האהבה הגדולה והארגונים נשכחו קצת ענייני היום יום. אולי עכשיו הם פשוט מגיעים וצריך להתרגל. אחרי תקופה כזאת את תראי איך דברים מסתדרים. פתאום הוא משאיר לך הודעה בפלאפון/SMS שהוא מתכוון לצאת בערב ושאם את מעדיפה שהוא יישאר בבית תקשרי אליו. הוא יבין את הצד השני השני יותר. פשוט עוד קצת זמן...

יכול מאוד להיות שאת צודקת!

time will tell אבל אני "שמחה" לשמוע שיש תופעה כזאת אצל הרבה זוגות... (היה עדיף כמובן אם היה אפשר לוותר על התופעה לחלוטין אבל... אם לא - אז טוב לדעת שזה "נורמלי") באמת הכל אצלינו הלך מהר וחלק כך שאולי עכשיו אנחנו חייבים את המשברים הללו כדי לעשות פין טיונינג... זה נשמע לי הגיוני... למרות שהוויכוחים והבלאגנים נורא מלחיצים...

דפי26

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif4u|../images/Emo140.gif

Ronnie*

New member
כבר נתנו לך את כל העצות הטובות...

גם לי זה נשמע כמו אי הבנה (כמו שאמרו כאן, לפעמים גברים פשוט חושבים בצורה שונה מאיתנו), ואני מקווה שהכל יסתדר לכם מהר...

צילולה

New member
גברים ממאדים ונשים מנגה..

פשוט ככה...הם חושבים בצורה שונה ולא מבינים על מה אנחנו כועסות. וכמה שאני יודעת את זה, זה לא מפריע לי להתעצבן עליו כל פעם מחדש.... מקווה שהכל יהיה טוב ואולי באמת כדאי לדבר על זה אחרי שכבר רגועים...

מאי26

New member
טוב, באמת אמרו לך כבר הכל... אז

אני באמת מקווה שהכל יסתדר לכם, ושהתקופה הקשה הזו תעבור. יש לפעמים תקופות כאלה, שבהן כל דבר שהאדם השני עושה "מקפיץ" אותנו, ואנחנו רגישים אחד לשני, וזה בדרך כלל נובע מדברים עמוקים יותר. אצלכם היתה איזה שיחת "יישור" כזו, ובהחלט יתכן שהוא רצה להיות קצת לבד ועם חברים ולעכל דברים. אז אני מאחלת לכם שזה יגמר כמה שיותר מהר ותוכלו לחזור להיות מאושרים כמו מקודם.

למעלה