נראה לכם הגיוני

גאיה ק

New member
נראה לכם הגיוני

להגיע לבנק עם הטוש שמאתר שטרות מזוייפים ? כי אני מכירה שני בנקים(הייתי שמחה לציין את שמותיהם,נסיכה) ש"מחלקים" שטרות מזוייפים. באחד מהם האמינו בלקוחה והחליפו את השטר ובנק השני מדיניות הבנק היא שמרגע שאתה יוצא מהבנק אין הבנק אחראי לשטר,גם אם אתה לקוח ותיק מאוד. בסוף גם אני אסע עם הסטיקר-אין לנו לסמוך אלא על אבינו שבשמים.

גאיה, אף פעם לא חשבתי על זה../images/Emo2.gif

שדווקא בבנק יש מזוייפים,אם קיבלתי מזוייפים אז תקוותי שזה יעבור הלאה לתמימים כמוני, כן,, ה' ישמרנו מכל זייפן,

ש ר ה לה

New member
למה לא להכריז בקול על שם וסניף הבנק בו קיבלת

בו קיבלת שטרות מזויפים?
למען יראו ויראו.....

טובי66

New member
שרהלה, צודקת צריך להגיד את שם הבנק

כדי שכולנו נזהר וכדי שיבינו שאי אפשר לעבוד עלינו

גאיה בודאי שחיבים להכריז בקול על קבלת כסף

מזוייף בבנק ,במיוחד באותו בנק שסרב להחליף .. אני משכתי במכשיר הכספומט כסף מזוייף בסניף בנק פועלים בקרית מוצקין ... נגשתי לבנק ושלחו אותי לסניף בו מתנהל חשבוני ,בנק פועלים סניף קרית חיים ,ובלי בעיה הוחלף השטר בן 100 השח ... לבני היה אותו סיפור כשהסתבר שהכסף מזוייף חתם בסניף בנק שלו על הצהרה שהכסף נמשך מכספומט בקריון והכסף הוחלף .. מעניין מה מדניות בנק ישראל בנושא .

גאיה ק

New member
התכוונתי לכתוב לבנק ישראל

בלי קשר למה שיענו לי בבנק בפניה נוספת אליהם,גם אם יחליפו לי את השטר. כתבתי בעוד פורומים את העיניין ונתקלתי בעוד מישהי או שנים שקיבלו שטרות מזוייפים והבנק לא החליף להם את השטרות. אשמח אם תצטרפי למכתב כזה לבנק ישראל.

עוד משהו חשוב ששייך לבנקאות,קראתי מקודם,

שלשום הודיעו בחדשות, כי תוקן החוק ומהיום אפשר יהיה לבטל הוראת קבע בכרטיס אשראי, ביטול תשלום תמורת מוצר שלא סופק או ביטול תשלום לחברה שפשטה את הרגל. השינוי , אין צורך לפנות לספק אלא ישירות לחברת כרטיסי האשראי. ידעתם?,, כי אני לא,

למעלה