נראה לכם באמת????

liron292

New member
תגובה למתוסכל

מי אתם בכלל מכבי תל אביב? אתם קבוצה בכלל? איזה כדורגל אתם מציגים, מה עשיתם מול בני יהודה? מחצית ראשונה לא עשיתם כלום העתק של מחצית השנייה מול ביתר. דרך אגב איך קוראים לקבוצה שלך מכבי תל אביב או אנטישמים=צרפת, כולם אצלכם צרפתים. אולי תבואו עם דגלים של צרפת. מכבי שלום מכבי שלום איך זה לראות גביע אדום, יה לוזר מתוסכל נראה מי יקבל בראש, כמו שזה נראה עכשיו אתם שנה הבאה בלאומית. אינשאללה שזה יקרה, כולנו מאחלים, דרך אגב הצרפתים שלכם יודעים בכלל מה זה דרבי? קח מטריה ביום ראשון שלא תחטפו עוד רימוני עשן ליציע יה גרועים, חכו יום ראשון נעשה לכם שיעור בעידוד

markov

New member
לכל המגיבים האופטימיים

אני רוצה לראות אותכם שמחים וצוהלים אחרי הדרבי.. אני אהיה כאן כדי לצחוק עליכם וכולכם תוכלו למצוץ לי ת'תחת.. אדומים מסריחים

zoro5

New member
והקלישאה הישנה והטובה "לדרבי חוקים משלו !!!"

נכון שמכבי זבל ת"א בזמן האחרון ניצחו את ...... בני יהודה .. פחחח עלק קבוצה . אבל בדרבי הכול מתחיל מחדש, וכמו שקיבלתם גול מג'וניור (שחקן שמאמן הנערים שלנו הביא, ,,, הלוזרון) הפעם תקבלו, כי אנחנו בדרבי לא לוקחים שבוים ! יללה הפועל מילחמההההההה

איך אפשר למצוץ תחת? תסביר...

ואתה עוד אחד שמתקן פה אנשים... מרקו...בא לי לדחוף אותך לפסי רכבת ככה שרכבת תעבור לך על היידים ככה לא תוכל לכתוב שטויות יותר. למרות שגם רכבת על הראש לא תזיק.

markov

New member
אתה יכול לשאול את אמא שלך..

היא תסביר לך איך מוצצים תחת..

markov

New member
תראו איזה אהבלים אתם...

תראו לאיזה התלהמות גרמתי... חחחח.. כולה בנאדם יושב בעבודה ומשתעמם... מה אתם מתייחסים אליי בכלל???? רק הוכחתם פה את הטמטום שלכם

למעלה