נראה לכם באמת????

markov

New member
נראה לכם באמת????

שאתם יכולים לעשות משהו ביום ראשון??? אתם תקבלו בראש!!! תל אביב צהובה.. שנה הבאה בלאומית..

markov

New member
עכשיו ברצינות???

את נראים זוועה.. ואנחנו נראים ממש טוב.. זו פעם ראשונה שאני באמת בטוח באלף אחוז שתפסידו.. אז אני יכול להיות בטוח שהשתיקה שלך באה מחוסר בטחון מוחלט

שמע

אין מצב שהפועל מפסידה בדרבי זה לא ריאלי... וגם אם נראה לך אין לי מושג למה שהפועל תפסיד בדרבי (שזה עוד מילא) ושהיא תרד ליגה את חולם בני יהודה ואשדוד יורדות ואם הפועל מנצחת בדרבי יש לנו סיכויים שווים לרדת אז תרגיע

Spain Sport

New member
מכבי בשמיים, קבילו משקיע, ניצחו משחק שניים

זה בדיוק הזמן שהם יקבלו בראש

SepteMber Lady

New member
כן אתם בטוחים שתנצחו........חה!!

אתם תנצחו כמו שניצחתם בדרבי הקודם ובה שלפניו!! סתום ת'פה ועוף מפה!!

ירדן717

New member
יא בן זונה גרמני

תעוף מפה יא חרא חכה ליום ראשון. כמו פעם שעברה חשבתם שתנצחו..חחח חחח אפילו בכדורסל אתם כבר לא "הקבוצה של המדינה" עאלק חחח...יאללה תתאבד

Bull Shit

New member
אין סיבה לקרוא לאפחד גרמני..

מצטער אבל עם כל הכבוד אני שונאא בדמי כל מי שקורא ליהודי אחר גמרני או נאצי.. זה מטריף לי ת'מוח ואמעלה לי תפיוזים..

Bull Shit

New member
... אתה קצת חוצפן שמת לב?

אם לא.. אני אומר לך את זה.. תתיחס בכבוד לכל אחד גם אם מה שהוא אומר לא מוצא חן בעינייך..

מה אתה משחק אותה

ילד מפגר. יעלו לי הפיוזים"....חחח....שיעלו...מה קרה? אני לא זה שא מתייחס לאנשים בכבוד... האיש המסכן מתנחל פה ומתחיל לקלל....מה שאני יהיה כמוך ויעודד אותו...מה לעשות שאני אוהד הפועל אמיתי לא כמוך אל תתיף לי איך להתנהג כי אתה לא מעליי לא בגיל ולא ברמה.. סה"כ עוד אוהד כורסא מפגר.. לילה טוב

Bull Shit

New member
יש לי תשובה לכל אחת מהטענות שלך..

נכון שהוא לא מתייחס בכבוד לא לך ולא לאפחד מאיתנו אבל באמת שלהגיע לרמה של לקרוא לבן אדם גמרני שהרי אני בטוח שאתה יודע בדיוק מי היו הגרמנים.. חשבתי שפה בפורום יש את האוהדים שלא שרים שירים על השואה.. וכמו שאתה שם לב.. לא אמרתי אליו מילת עידוד אחת.. ההפך.. אני כמוך שונא מכבי וגם את האוהדים שלהם.. אני לא מטיף לך איך להתנהג אני מנסה להסביר לך מה פשר הדברים שאתה אומר.. ומצטער.. אוהד כורסא אני לא.. זה שאני דתי ולא יכול לבוא ולראות משחקים בשבת זה דבר אחר..

תשובה

איך הגעת למסקנה שאני שר שירי "שואה"? ואגב גם אלה לא שירי שואה אלא שירים שבקטע קטן מהם מזכירים את הביטוי....אני לא שר את המילים "נאצים" "שואה" גטו" אני יכול להבטיח לך. לא שיש לי על מה להתנצל בפניך. אם השנים "גרמני" הפך לצנזור של המילה "נאצי" לכן כל פעם שאני מתעצבן על אוהדי מכבי אני קורא להם ככה. אני חושב שבכל זאת יש הבדל. חוץ מזה נדבק השם בקרב אוהדי הפועל למכביסטים - גרמנים. אם היית בה יותר למשחקים היית נוכח לזה. בכל מקרה גם אם אני רואה מקרה שאוהד הפועל קורא למכביסט "נאצי" אני לא יצא נגדו..לפחות לא ברבים. מקסימום אני ילך איתו לצד ויגיד לו מה דעתי על העניין..(במקרה שלך מסר לא היה מזיק) בקשר לזה שאתה דתי אני מאוד מעריך את זה אבל זה לא משנה את העובדה שאתה לא בא למשחקים בניגוד אליי שכל משחק קורע את הגרון.

just adiki

New member
טוב אולי די?!

אל תתחילו לריב בינכם עכשיו! כולה איזה משועמם נכנס לפורום. אביב אין טעם לרדת לרמה שלו ובטח ובטח לא להתחיל לקלל את דורון. דורון, זה בסדר גמור שאתה לא מתייחס ולא יורד לרמה כזאת, הבנאדם בא להלהיט את האווירה והוא זה שיצא מעפן ומתנהג כמו ילד קטן-התגובות של כולנו לא שוות אפילו את הציפורן שלו.

just adiki

New member
כנ"ל לגבייך-

תראה אני לא באה להטיף מוסר עכשיו לכל אחד. אבל בואוא כולנו נהיה מגובשים עכשיו, אני לא מאמינה שדורון עשה את זה כדי לפגוע בך ואם נפגעת גם אתה יכולת לשלוח לו מסר ולא להתקיף אותו ולקלל אותו בפורום. זה יותר מעליב ופוגע מאשר מה שהוא עשה בלי כוונה.

Bull Shit

New member
צודק.. הייתי צריך לשלוח מסר..

ברח לי.. אל תדאג.. אתה לא היחידי שאני מתקיף..

למעלה