נראה לי ששכחתי משהו.

Lost Lullaby

New member
נראה לי ששכחתי משהו.

שיר על פי פורום!
והשיר השבועי- [חודשי, אולי
] Bring Me To Life
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אוהבים את הקול של איימי בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
מה דעתכם על הקליפ לשיר? אם הייתם מביימים קליפ, הוא היה נראה אחרת? איך?
למי הייתם מקדישים את השיר?
עוד משהו?
ציון לשיר 1-10?
הפינה לקוחה מפורום HIM, תודה לענבלירון שנתנה לי להשתמש בה.
להדגשות נוחות - מדגישומטיק.

אוי מגניב!../images/Emo26.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?I’ve been sleeping a thousand years it seems got to open my eyes to everything ושורה שממש מפריעה לכם?save me from the nothing I’ve become רק 2 יודעים למה הכוונה
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?קשה לי לדמיין את BMTL איטי יותר,ואני לא אוהבת את הדמו כל כך.אז קצבית אוהבים את הקול של איימי בשיר?כן משהו שהייתם מוסיפים לשיר?שום דבר לדעתי הוא יחסית מושלם
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?אייקון של וילון מתנופף ברוח מבעד לחלון?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?עולה לי מישהי,אבל היא יחסית אנונימית ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?אבריל,אשלי סימפסון וקלי קלארקסון אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
WAKE ME UP?XDDDD מה דעתכם על הקליפ לשיר?אחד הטובים אם הייתם מביימים קליפ, הוא היה נראה אחרת? איך?איפה אדם שיביים איתי קליפ לזה?
אדדדדדם!
למי הייתם מקדישים את השיר?לענבל.בת דודתי?
עוד משהו?לא
ציון לשיר 1-10?9

Liquid Dreams

New member
XD

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? How can you see into my eyes like open doors? ושורה שממש מפריעה לכם? אעמ.. אינלי שורות כאלה בשירים בכלל:X הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? איטית אולי אוהבים את הקול של איימי בשיר? ברור
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אממ.. כלום? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
[נו מה..] אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אע.. אע.. אפחד
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל אחד אחר>< אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? wake me up מה דעתכם על הקליפ לשיר? אם הייתם מביימים קליפ, הוא היה נראה אחרת? איך? אני לא מבינה בדברים כאלה, ולדעתי הקליפ בסדר גמור>< למי הייתם מקדישים את השיר? לנועה מיי פרנד שמתה עליו^^ עוד משהו?
הידעתם? הערוץ האהוב עליי בטלוויזיה הוא מספר 47. ציון לשיר 1-10? 9

Pink Punk

New member
עונה

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? my spirit sleeping somewhere cold ושורה שממש מפריעה לכם? אין ממש הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? ממש לא אוהבים את הקול של איימי בשיר? מאוד. במיוחד בבית הראשון משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אני לא מקורית במיוחד. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
- כי היא נופלת מבנין. נו אמרתי שאני לא מקורית... אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד לא היה עושה את זה טוב יותר מאיימי ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? בריטני או מישהי בסגנון אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? חחח מישהי כבר כתבה את זה- wake me up, והייתי מוסיפה inside בסוף מה דעתכם על הקליפ לשיר? יפה, אבל לא מהאהובים עלי אם הייתם מביימים את הקליפ, הוא היה נראה אחרת? איך? גרוע יותר, זה בטוח. למי הייתם מקדישים את השיר? לאחת החברות שלי שאין טעם לציין את שמה עוד משהו? נופ. ציון לשיר 1-10? 9 וחצי, כי הוא מהטובים שלהם אבל הוא לא מאהובים ביותר עלי...

../images/Emo119.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "breathe into me and make me real" למרות שעם רוב השיר אני מתחברת ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? איטית יותר אוהבים את הקול של איימי בשיר? כן משהו שהייתם מוסיפים לשיר? שום דבר :) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
\
כי היא קוראת לו שיעזור לה וירפא אותה מהכאב שלה אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? רק איימי :) ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? רוני :[[ אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? save me אבל זה נדוש מה דעתכם על הקליפ לשיר? הוא יפה אם הייתם מביימים קליפ, הוא היה נראה אחרת? לא איך? - למי הייתם מקדישים את השיר? לרעות, כמובן. והיא יודעת למה :) עוד משהו? שום דבר :p ציון לשיר 1-10? 9, אבל רק כי חרשו עליו בכל מקום והוא טיפה נמאס בגלל זה

**עונה**

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? how can you see into my eyes like open doors ושורה שממש מפריעה לכם? אין ממש \: הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? שמענו...P: אוהבים את הקול של איימי בשיר? ברור. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? קצת אופרה. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אין אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? היתי בודקת כל אמן. והייתי מחליטה אם זה היה מתאים לשיר או לא. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? הרסו את השיר כמה פעמים. אני בטוחה שיש עוד אמנים שיהרסו. כמו הילארי דאף. או אבריל לאבין. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Save Me מה דעתכם על הקליפ לשיר? אם הייתם מביימים קליפ, הוא היה נראה אחרת? איך? אין לי רעיון ממש לשיר. למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי ששונא את אוונסנס. P: עוד משהו? ציון לשיר 1-10? 7.5 למרות שהוא מאוס P: קצת.

noaligo

New member
עונה+שלום ../images/Emo9.gif זאת נוע.

הייתי במפגשפורום ביומראשון
מישו זוכר אותי? (כן! כן! "לא" לא יתקבל כתשובה הולמת). אוה, והתשובות. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? אממ.. ברינג מי טו לייף
ושורה שממש מפריעה לכם? אין ממש. השיר כל כך שולט. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, שישאר כמו שהוא. ^^' אוהבים את הקול של איימי בשיר? אוהבים את הקול של איימי בקול מקום!
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? משו שהייתי מוסיפה לשיר... :-O אוה, כן, אולי זמרת ליווי, רוני סופרסטאר למשל. ממש. אני מניחה שאין מה להוסיף לשיר. הוא טוב כמו שהוא
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
!!! חעחע. אני מניחה ש
, כי מישו צריך חיבוק מנחם לאיימי אחרי שהיא נופלת בדרמתיות מבניין רב קומות. או אולי
. חומר למחשבה. אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? טריה?...
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? פיפטי סנט? פאריס הילטון? חמסה? (רק רגע, הם התפרקו). אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אני צריכה להדגיש לזה מחשבה.
מה דעתכם על הקליפ לשיר? אם הייתם מביימים קליפ, הוא היה נראה אחרת? איך? אם הייתי מביימת קליפ לשיר הזה - הוא היה, אממ, אני לא יודעת. אני בנאדם הזוי ויצירתי. לכן גם הקליפ היה הזוי ויצירתי. משו שקשור במחייה ומוות, בגלל השם של השיר
בכל מקרה, הקליפ שקסי ומיוחד. אם אני הייתי איימי, הייתי מעדיפה להימנע משיטוט על בניין הומה וגבוה ואפל. למי הייתם מקדישים את השיר? לניתע. (ornit4). עוד משהו? כן. אני מאוד רעבה כרגע. אני זקוקה לשוקולד בדחיפות. ואני מקווה שמישו זוכר אותי מהמפגשפורום.
ציון לשיר 1-10? ללא ספק - אממ - 10. כן. זה שיר נפלא.

Loves Bitch

New member
המנף.

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Don't let me die here, There must be sonthing more ושורה שממש מפריעה לכם? אין
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. נוגעים. בשלמות. אוהבים את הקול של איימי בשיר? מאוד
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? סולו גיטרה אולי. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? שרון
[סולנית וויט'ין] ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? שרית חדד
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לוידעת נו מה דעתכם על הקליפ לשיר? אם הייתם מביימים קליפ, הוא היה נראה אחרת? איך? הקליפ די טיפשי. לא מתה עליו. אבל מצד שני, אני חרא במאתי אז נוותר על החלק השני בשאלה. למי הייתם מקדישים את השיר? לאפחד. עוד משהו? BMTL. נוסטלגיה
ציון לשיר 1-10? 8. שיר מעולה אבל חרוש בצורה מטורפת.

למעלה