יאאאאא עכשיו אני
שם: מורי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 167 מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונדיני שטני אחים/אחיות: 3 (שני אחים ואחות) בת כמה את נראית: 16 משקפיים? :נופ גשר? :נופ עבר פלילי: נופ שפות: אנגלית עברית ושפת סימנים הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: המדריך לטרמפיסט לגלקסיה סרט מושכר שראית: אהבה זה כל הסיפור סרט בקולנוע: תפוס את הכריש שיר ששמעת: נר על החלון בגירסת עדסיט
השיר שנתקע לך בראש: שימי נר על החלון
הדיסק שקנית: האוסף של Enya
האוסף של איפה הילד (נו היה לי ושהוא נשבר) וסוף סוף סוף את לרע וטוב
הדיסק ששמעת: אלג'יר האיש שהתקשרת אליו: הדר האיש שהתקשר אליך: אחותי תוכנית טלוויזיה שראית: אני חושבת שבנות גילמור איש שחשבת עליו: תומר האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, אנגליה,הונגריה צכיה פולין אוסטריה סיני בעד\נגד... להרוג אנשים: כן
עישון אצל בני עשרה: מכפתלי נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש ממש ממש ממש לא! תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן בטח דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: נארף ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: דליפקאן או האני נאטס צריויוס מסטיק: מאסט ירוק צבע: כחול יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק תכשיט: צמיד ברגל שלי / המלה שלי חורף\קיץ: חורף!! בחדר: הכלב שלי האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: אפרים,שי,אבי,חגי ועדסיט צעק עליך: הרבה שלח לך אימייל: גיא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?:כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט? :כן היית על במה? :כן חשבת שאת\ה הולך למות?:כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? :בטח דברים אהובים: שיר אהוב: רק אחד
יוצא לאור של אהוד בנאי ,כמה שאני אוהב של עברי לידר ועוד רבים וטובים.. אוכל אהוב: שניצל של אמא תוכנית אהובה: חברים,בנות גילמור ,מעורב ירושלמי. ספורט אהוב: שינה
תחביב: לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר,כל הבנאים ,ירמי,גלעד שגב,רובי וויליאמס. עיתון אהוב: רייטניג |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? : 23:36 תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב?:אביב
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? :לקרוא תשובות של אחרים איזה ארוחה אחרונה אכלת? :ערב תיכון או אוניברסיטה? :אוניברסיטה אתה משועמם/ת? :מאודדדד רעש אחרון ששמעת? :של המקלדת ריח האחרון שהרחת?: של השמפו שלי
שם: מורי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 167 מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונדיני שטני אחים/אחיות: 3 (שני אחים ואחות) בת כמה את נראית: 16 משקפיים? :נופ גשר? :נופ עבר פלילי: נופ שפות: אנגלית עברית ושפת סימנים הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: המדריך לטרמפיסט לגלקסיה סרט מושכר שראית: אהבה זה כל הסיפור סרט בקולנוע: תפוס את הכריש שיר ששמעת: נר על החלון בגירסת עדסיט