נראה לי מאגניב לאללה!

יאאאאא עכשיו אני

שם: מורי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 167 מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונדיני שטני אחים/אחיות: 3 (שני אחים ואחות) בת כמה את נראית: 16 משקפיים? :נופ גשר? :נופ עבר פלילי: נופ שפות: אנגלית עברית ושפת סימנים הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: המדריך לטרמפיסט לגלקסיה סרט מושכר שראית: אהבה זה כל הסיפור סרט בקולנוע: תפוס את הכריש שיר ששמעת: נר על החלון בגירסת עדסיט
השיר שנתקע לך בראש: שימי נר על החלון
הדיסק שקנית: האוסף של Enya
האוסף של איפה הילד (נו היה לי ושהוא נשבר) וסוף סוף סוף את לרע וטוב
הדיסק ששמעת: אלג'יר האיש שהתקשרת אליו: הדר האיש שהתקשר אליך: אחותי תוכנית טלוויזיה שראית: אני חושבת שבנות גילמור איש שחשבת עליו: תומר האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, אנגליה,הונגריה צכיה פולין אוסטריה סיני בעד\נגד... להרוג אנשים: כן
עישון אצל בני עשרה: מכפתלי נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש ממש ממש ממש לא! תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן בטח דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: נארף ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: דליפקאן או האני נאטס צריויוס מסטיק: מאסט ירוק צבע: כחול יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק תכשיט: צמיד ברגל שלי / המלה שלי חורף\קיץ: חורף!! בחדר: הכלב שלי האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: אפרים,שי,אבי,חגי ועדסיט צעק עליך: הרבה שלח לך אימייל: גיא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?:כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט? :כן היית על במה? :כן חשבת שאת\ה הולך למות?:כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? :בטח דברים אהובים: שיר אהוב: רק אחד
יוצא לאור של אהוד בנאי ,כמה שאני אוהב של עברי לידר ועוד רבים וטובים.. אוכל אהוב: שניצל של אמא תוכנית אהובה: חברים,בנות גילמור ,מעורב ירושלמי. ספורט אהוב: שינה
תחביב: לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר,כל הבנאים ,ירמי,גלעד שגב,רובי וויליאמס. עיתון אהוב: רייטניג |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? : 23:36 תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב?:אביב
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? :לקרוא תשובות של אחרים איזה ארוחה אחרונה אכלת? :ערב תיכון או אוניברסיטה? :אוניברסיטה אתה משועמם/ת? :מאודדדד רעש אחרון ששמעת? :של המקלדת ריח האחרון שהרחת?: של השמפו שלי

TsLiLuSHSH

New member
נו, טוב...

שם: צליל 007 פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.62 מידת נעליים: 39 צבע שיער: גוונים בלונדינים דהויים
אחים/אחיות: בת כמה את נראית: לפעמים 16, לפעמים 20+
משקפיים? כרגע רק לנהיגה, אבל יש לי הרגשה שאני חייבת לעדכן את המספר
גשר? היה... פעמיים!!!
עבר פלילי: לא מדברים על זה
שפות: עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: קולנד מאונטיין
סרט בקולנוע: מדורת השבט שיר ששמעת: Hoobastank- The Reason השיר שנתקע לך בראש: נכון לעכשיו, השיר מ"שמש נצחית בראש צלול" - Everybody's got to learn sometime הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: חברה שלי .. תוכנית טלוויזיה שראית: ימי חיינו איש שחשבת עליו:
האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך, כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: דפנטלי
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ולא. את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: לא כ"כ את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: long time ago... בצרפת. בעד\נגד... להרוג אנשים: מממממ תלוי ... עקרונית בעד... הממ טוב לא יודעת. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעד! נו ,באמת
תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... מממ בעד. אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: יס אי פעם נעצרת:נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: לא נראה לי. נשבר לך הלב: כה
שברת לבבות: אולי
השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: הו,כן ... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה <מצטערת על הבנאליות...> ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: מנטה צבע: יום בשבוע: שני-שלישי כזה... היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: ירוק!
תכשיט: שרשרת ?
חורף\קיץ: חורף
בחדר: מה ?
האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: לא זוכרת
הלכת איתו לסרט: ההורים שלי
צעק עליך: my best friend . הממ, לא, בעצם אמא שלי. שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הכוונה לבנזוג או משהו כזה? אם כן- אז לא. ואם הכוונה בכלליות, אז כן . הופעת בציבור בפיג'מה? נופ ... *נאנחת לרווחה *בכית בסרט? כן. היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? כן.. נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא... הקפיצו אותך כיתה? גם לא... רצית להיות המין השני? חחח כןןןןןןןןן!!!
דברים אהובים: שיר אהוב: וואו, יש הרבה. למשל: WERE IN HEAVEN של בריאן אדמס- מדהים
אוכל אהוב: יש הרבה. אני אוהבת פיצה, אבל שתהיה פיצה טעימה באמת! תוכנית אהובה: דוסון קריק ובנות גילמור- תכניות הילדות שלי.. ספורט אהוב:
תחביב: לצחוק ולשמוח
זמר/זמרת/להקה אהובים: ירמי קפלן!!!!
עברי לידר!!!
מוניקה סקס!!
עיתון אהוב: | הדגשו סתם: מה השעה עכשיו? 17:53 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו
מסנג'ר או אייסיקיו? איציק!
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול משו.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה! אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? אוכל שאמא שלי מכינה לחג
היה מעניין ? לא ממש, הא? טוב חפיף
חג שמח חבר'ה!

No¥a

New member
../images/Emo26.gif

אני חדדשה :) קבלו אותי
שם: נויה פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.57 משו כזה מידת נעליים: 38-37 צבע שיער: חום שחור אחים/אחיות: 3 אחיות בת כמה את נראית: משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: חח.. לא שפות: עברית, אנגלית ועכשיו לומדת ערבית [בעע] הדברים האחרונים שעשית...אכלתי
ספר שקראת: חוכמת הבייגלה [טוב אני עדיין קוראת אותו] סרט מושכר שראית: הכוכבים של שלומי סרט בקולנוע: שונאת ללכת לקולנוע! שיר ששמעת: פאנקייק - קיבלתי ת'פדל השיר שנתקע לך בראש: יה של מוש בן ארי הדיסק שקנית: כמה דיסקים ביחד- אור הירח, ירח מלא ועכשיו מעונן [וזה לא אני קניתי אחותי קנתה לי] הדיסק ששמעת: היהודים - מציאות נפרדת האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: המדריכה שלי בשומר הצעיר
תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא חושבת את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: מי אמר שיש לי..? את/ה אוהבת רכבות הרים: לא [יש לי פחד גבהים
] את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... להרוג אנשים: כן! [הייתי שמחה להרוג כמה
] עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
תוכנית ההתנתקות של שרון: לא משנה לי האם את\ה... אי פעם בכית על בן: נראה לי שכן.. אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא הייתי אולי הידלקות על מישו נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שחור ממתק: שוקולד
סרט מצויר: קורנפלקס: כריות מסטיק: מנטה צבע: שחור יום בשבוע: שני [יום קצר :] היום הכי לא מועדף: שלישי [שעתיים אחרונות ספורט
] ג'לי:
תכשיט: צמידי מחוטים חורף\קיץ: אביב בחדר: טלויזיה האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: כמה חברות שלי צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: תפוז מסרים האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? מסיבת פיג'מות נקרא? בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? נראה לי שכן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא.. דברים אהובים: שיר אהוב: הכי קרוב לבד - אביב גפן אוכל אהוב: שניצל תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב גפן, ירמי קפלן, מוניקה סקס, שייגעצ ועוד מלא :) עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? רבע לתשע תפוח או בננה?
כחול או אדום? שחור סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לבדוק ת'אימייל איזה ארוחה אחרונה אכלת? חביתה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? בדרך כלל כן רעש אחרון ששמעת? הצעקות של אחותי =/ ריח האחרון שהרחת? הריח של החביתה

5by5

New member
here we go../images/Emo13.gif

שם:עמית פירסינג:אין קעקועים:אין...אבל נטייה לחינות מזדמנות(בדרך כלל אותיות סיניות או דרקון או משו) גובה:אין לי שמץ....1.70? מידת נעליים:38 צבע שיער:חום כהה אחים/אחיות:אחות 1,גדולה ממני ב3 שנים בת כמה את נראית:אממ..אני בת 15...אז הייתי אומרת כמו בת 15....חח.. משקפיים? עדשות גשר? היה עבר פלילי:אני פורצת מחשבים ואני בעצם מדברת ממרכז גמילה..מה?! שפות:עברית(דה?!),אנגלית,אממ אני לומדת בבית ספר צרפתית אז אתם תחליטו אם זה אומר שאני יודעת או לא....חח...אוי ואני מבינה ספרדית אבל לא ממש מדברת טוב... הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:אממ...שגמרתי לקרוא "שני ירחים" אבל עכשיו התחלתי "התפסן בשדה השיפון"(לבית ספר.... ) סרט מושכר שראית:אממ....... סרט בקולנוע:shark taleהידוע גם בכינוי "תפוס ת'כריש" שיר ששמעת:אני שומעת עכשיו: Some Kind of Wonderful-Joss Stone אבל שיר השנה בשבילי זה:Fefe -Rock It Till You Drop It השיר שנתקע לך בראש:שייגעצ....הכל!
הדיסק שקנית:MAROON 5...אבל בתכנוני "פחד מוות"-היהודים והדיסק החדש שלFefe Dobson הדיסק ששמעת:כריסטינה אגילרה-סטריפד האיש שהתקשרת אליו:דנה..חברה שלי... האיש שהתקשר אליך:MOMY תוכנית טלוויזיה שראית:"חברים" איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו:נופ...
את/ה רוצה לגור במקום אחר:אנגליה או סן פרנסיסקו עלו בראשי אבל ישראל איז דה באסט!!!!!!!!!
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג:NOT REALLY את/ה אוהבת רכבות הרים:לא מתה עליהם... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:המקום האחרון...ארה"ב....עשיתי עם המשפוחה טיול ענקי בקיץ 3 שבועות...כל האזור של לאס ואגאס,גראנד קניון,ברייס קניון,סן פרנסיסקו,אל אי וכדומה...אני אוהבת לטייל!המצב האידאלי בשבילי... בעד\נגד... להרוג אנשים:נגד.. עישון אצל בני עשרה:YOUR'E LIFE NOT MINE נסיעה במכונית אחרי ששתית:ממש לא!לסכן את עצמך זה משו אחד אבל אתה מסכן גם חיים של כ האנשים שעל הכביש...ממש נגד!
תוכנית ההתנתקות של שרון:אין לי ממש דעה.... האם את\ה... אי פעם בכית על בן:פעם אחת
אי פעם שיקרת:יאפ....מי לא?! אי פעם נעצרת:לא..תודה לאל... היית מאוהבת:לא...
נשבר לך הלב:קצת... שברת לבבות:מקווה שלא
השם שלך הופיע בעיתון:אממ...לא.. התחרטת על דברים שעשית:יאפ....אבל אין טעם לבכות על חלב שנשפך... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר:"פיטר פן" קורנפלקס:צ'יריוס
וכריות
מסטיק: צבע:סגול,כחול-טורקיז...וירוק בהיר יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:שלישי.... ג'לי:בינס?!
תכשיט:אממ....צמיד,טבעות.... חורף\קיץ:אי אפשר להחליט....חח...חולה על שניהם בחדר:מיטה,דיסקמן(music=life) האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה:אמא שלי.... הלכת איתו לסרט:חברות שלי
צעק עליך:אמא שלי....חח... שלח לך אימייל:אממ..מן עיתון שששולחים דרך האינטרנט... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא אמרתי אף פעם... הופעת בציבור בפיג'מה?-בציבור?!מה זה אומר?אממ....בטיול שנתי ובמסיבת פיג'מות....חח.. בכית בסרט?יאפ... היית על במה?יאפ...
(כל מי שמכיר אותי יגיד שלא מתאים לי כי אני בישנית כזאת אבל אני אוהבת
) חשבת שאת\ה הולך למות?חס וחלילה..טפו טפו טפו... נכשלת במקצוע?:יאפ.... הורידו אותך כיתה?נופ הקפיצו אותך כיתה?נופ רצית להיות המין השני?יאפ...חח...זה נראה יותר קל.... דברים אהובים:מוסיקה,חברים,משפחה... שיר אהוב:fefe-Rock It Till You Drop It אוכל אהוב:אוכל של סבתא...
ואוכל סיני... תוכנית אהובה:"באפי" ספורט אהוב:כדור-סל תחביב:לשמוע מוסיקה...לא יודעת....חח..אני כותבת..יאנו סיפורים,שירים וכדומה... זמר/זמרת/להקה אהובים:כריסטינה אגילרה,אוונאסנס,מארון 5,היהודים,לינקין פארק... עיתון אהוב:------ |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?01:32 בלילה תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?איסיקיו-164939178 מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?סתם להסתובב לי עוד באינטרנט... איזה ארוחה אחרונה אכלת?....ארוחת ערב? תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?קצת...
רעש אחרון ששמעת?צליל של גיטרה(שומעת מוסיקה) ריח האחרון שהרחת?אממ....ריח מתוק כזה..אין לי מושג מאיפה או ממה...חח.. גמרתי?!!וואוו!אני גאה בעצמי שעברתי את זה...חח... CU

N o l o g o

New member
סבבה..:)

שם: שיראל פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 150 חח מידת נעליים: 47 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: 14 למרות שאני בת 17 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: שיט עליתם עליי.. שפות: עברית אנגלית ספרדית וערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: כל החיים לפניו סרט מושכר שראית: דקה בניו יורק סרט בקולנוע: חח לא הייתי שם כבר שנים לא אוהבת שיר ששמעת: ברי סחרוף ואביב גפן - סוף העולם השיר שנתקע לך בראש: זהבה בן (אין לי מושג איך קוראים לשיר..) עצוב הדיסק שקנית: פוף זה היה לפני הרבה זמן.. הדיסק ששמעת: סער בדישי האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי להגיד לה מזלטובב (יומולדת היום..:) ) האיש שהתקשר אליך: חברה שלי להגיד לי שהם טעו בדרך..חח תוכנית טלוויזיה שראית: שנות ה 70 איש שחשבת עליו: ידיד שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: מקווה שזה עבר את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ לא, אין כמו ישראל את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הכל יכול להיות את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןן בגבה הכי יפה את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא..חח בקרוב.. בעד\נגד... להרוג אנשים: אממ תלוי מי.. עישון אצל בני עשרה: חופשי, שכל אחד יעשה מה שבא לו נסיעה במכונית אחרי ששתית: אממ נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: חח מזה בכלל..? אבל זה נשמע כמו משהו שאני אתנגד לו.. האם את\ה... אי פעם בכית על בן: נראה לי אי פעם שיקרת: רוב הסיכויים אי פעם נעצרת: אממ אם יש לי עבר פלילי אני לא אעצר..?חח כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: שברתי אותו בעצמי שברת לבבות: לודעת, אולי 2 השם שלך הופיע בעיתון: אממ 0 נראה לי התחרטת על דברים שעשית:כן 2 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חח דווקא 4..?יש לי ב 3..הלווו (בקול של המורה להיסטוריה..חח) ממתק: לא אוכלת סרט מצויר: שרק 2 קורנפלקס: אממ כריות לרוב מסטיק: אורביטטטט מנטה צבע: אדום ושחור יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: אממ לא תודה תכשיט: טבעת ועגיל מספיקים חורף\קיץ: שניהם..:) בחדר: מחברת שירים שלי האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: ידיד שלי הלכת איתו לסרט: ראיתי בבית זה נחשב..?חברה שלי צעק עליך: אממ לא היה אחד כזה חח שלח לך אימייל: דודה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אולי בכיתה ג' או משהו.. בכית בסרט? לוזוכרת היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: חח ברור.. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? חח לא רצית להיות המין השני? כןןן כלכך הרבה פעמים, פשוט החיים שלהם הרבה יותר טובים. דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה כרגע זה סער בדישי - אני מאבד אותך אוכל אהוב: רוטב אלפרדו שמנת ופטריות תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: אירובי תחביב: לכתוב שירים וסיפורים זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר-ירמי חמי אביב סער עברי ברי גלעד שגב, עמנואל אורטגה/זמרת - דנה ברגר וכמה שירים של מדונה או משהו/ להקה - בוטן, היהודים, כנסיית השכל, סכין יפנית, אווסנס, ועוד. עיתון אהוב: לא קוראת. |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 14:39 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר עם חברים איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ צהריים אתמול..? תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כןןן מאד חח מה לא רואים?!!$!@$!@#~%$%@! רעש אחרון ששמעת? אביב גפן צורח ריח האחרון שהרחת? הסבון שבמקלחת

shmupiii

New member
אין לך בעיה נוראית למצוא נעליים?

את 11 מידות יותר ממני

r e u t 123

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את מבינה למה היינו בשוק?

למעלה