נראה לי מאגניב לאללה!

נראה לי מאגניב לאללה!

שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

r e u t 123

New member
אני אני אני!

שם: רעות פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.60 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום\ וקצת אדום עכשיו
אחים/אחיות: אח אחד ואחות אחת.. בת כמה את נראית:בגיל שלי.. משקפיים? יש, אבל אני עוברת לעדשות קבועות
גשר? היה עבר פלילי: חסוי
שפות: עברית, אנגלית, ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הנסיך הקטן סרט מושכר שראית: לא זוכרת.. סרט בקולנוע: שכחתי איך קוראים לו
שיר ששמעת: רק בשביל לקבל חיבוק השיר שנתקע לך בראש: רק בשביל לקבל חיבוק הדיסק שקנית: פצעים ונשיקות הדיסק ששמעת: איפה הילד האיש שהתקשרת אליו: המורה שלי לגיטרה האיש שהתקשר אליך: המורה שלי לגיטרה
תוכנית טלוויזיה שראית: הסימפסונים! איש שחשבת עליו: המורה שלי לגיטרה
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן בלונדון.. בעד\נגד... להרוג אנשים: תלוי את מי
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: ?!?!? האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם או פעמיים נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בלאט ממתק: מארסס סרט מצויר: יש הרבה קורנפלקס: לא ממש משנה מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי:... תכשיט: בלה חורף\קיץ: קיץ בחדר: ....... האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: ידיד שלי צעק עליך: אבא שלי שלח לך אימייל: חברה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן נראה לי שכן
בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: כרגע: רק בשביל לקבל חיבוק! אוכל אהוב: שוקולד תוכנית אהובה: הסימפסונים וחברים ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר: ירמי קפלן, זמרת: דנה ברגר, להקה: משינה עיתון אהוב: ידיעות אחרונות |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 13:08 תפוח או בננה? לא משנה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתכונן לשיעור גיטרה איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה? לויודעת אתה משועמם/ת? אם אני עונה על השאלון הזה אז סביר להניח שכן
רעש אחרון ששמעת? כוס נשברת ריח האחרון שהרחת? שרוף..

../images/Emo11.gif

שם:רעות פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:169 אני חושבת מידת נעליים:37 צבע שיער:חום כהה אחים/אחיות:אחות בת כמה את נראית:אומרים לי ש 16-17 (אבל אני בת 18) משקפיים?אין גשר? אין ולא היה עבר פלילי:אין שפות: עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: עכשיו אני קוראת- "חום ואדם" של רם אורן סרט מושכר שראית:קלרה הקדושה סרט בקולנוע:לא הייתי מספטמבר שנה שעברה שיר ששמעת: אוכלת מהצד-השוונג של הפיתה השיר שנתקע לך בראש: אוכלת מהצד הדיסק שקנית: כבר לא זוכרת:/ הדיסק ששמעת: בלאקפילד-בלאקפילד האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: וויל וגרייס איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:מאוד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא חושבת את/ה רוצה עוד פירסינג:אין לי.. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן. צרפת, שוויץ, איטליה, בריטניה, צ'כיה, הונגריה, פולין, ספרד, ארה"ב, קנדה ובעזרת השם מחר בטורקיה. בעד\נגד... להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:כל כך נגד תוכנית ההתנתקות של שרון:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:1 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות:1 השם שלך הופיע בעיתון:אין לי מושג התחרטת על דברים שעשית:נראה לי שהרבה אבל בסוף מנסה למצוא משהו טוב בכך. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אהבה? ממתק:שוקולד סרט מצויר:מוצאים את נמו קורנפלקס:כריות מסטיק: אורביט ילדים צבע: הרבה יום בשבוע: שסיימתי בי"ס זה כבר לא משנה לי היום הכי לא מועדף:כנ"ל, אבל כנראה שעוד שלושה שבועות זה יהיה יום ראשון ג'לי:לא ממש אוכלתא ת זה תכשיט:צמידים והרבה! עוד שבועיים צריכה להוריד את כל הצמידים שלי חורף\קיץ:חורף כמובן בחדר: המיטה החדשה שלי, שתגיע כבר האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט:חברות, אבל לא בקולנוע צעק עליך:אמא שלח לך אימייל:אחותי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?במסיבת פיג'מות כן בכית בסרט? כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?במבחן כן אבל לא בתעודה הורידו אותך כיתה?לאא הקפיצו אותך כיתה?לאא רצית להיות המין השני?כן (פעם בחודש :/) דברים אהובים: שיר אהוב: קרן אור- אביב גפן אוכל אהוב:מקדונלדס תוכנית אהובה:בנות גילמור, וויל וגרייס ספורט אהוב:אין נראה לי תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן עיתון אהוב:רייטינג וסתם: מה השעה עכשיו? 13:12 תפוח או בננה? איכס לא זה ולא זה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחכות לטלפון ולאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? אנרג'י שוקולד עם חלב (בוקר) תיכון או אוניברסיטה? ממ נדבר שאני אהיה באונ' אתה משועמם/ת? בוודאי אם לא לא הייתי עונה רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? קנזו פלוואר

גם אני אני אני...

שם: רותם פירסינג: אין,אבל אולי יהיה בלמעלה של האוזן קעקועים: אין גובה: 1.63 מידת נעליים:38 נראה לי צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש,אחד בת כמה את נראית: 15,16..אחד נתן לי גם 17,אבל עם בגדים מאוד מסוימים משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין,אולי רק שטיות שפות: עברית,אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:בית צבוע של ג'ון גרישם סרט מושכר שראית: לא רואה הרבה סרטים סרט בקולנוע: וואו,זה היה מזמן..סוף העולם שמאלה נראה לי שיר ששמעת: שומעת עכשיו את סיכוי קלוש של שרון הולצמן
השיר שנתקע לך בראש: ימים קשים של שרון הולצמן הדיסק שקנית: סיכוי קלוש,שרון הולצמן הדיסק ששמעת: של שרון הולצמן,רק אני רואה פה חזרה? האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: ידיד שלי תוכנית טלוויזיה שראית: צ'וטטטות..קקי של תוכנית איש שחשבת עליו: שרון הולצמן,באמת! האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא בטוחה בקשר לזה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ואני רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת,לונדון,הולנד,איטליה,שויץ בעד\נגד... להרוג אנשים: עקרונית נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3? ממממ..לא יודעת נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: נראה לי ש1,אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון: 2 התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: כרגע,שרון (הולצמן) ממתק: שוקולד סרט מצויר: המומונים או בובספוג קורנפלקס: קראנצ' מסטיק: לא אוהבת צבע: תלוי יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: אדום תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה ומחשב האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: לא בוכה ליד אנשים,אבל ידיד הלכת איתו לסרט: ממממ..חברה שלי אני חושבת צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: רשימת התפוצה של גלעד שגב :) האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא,לא אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כתבתי מכתב אחרון גם נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב:רק אחד? מממ..כרגע מותק שלי וסיכוי קלוש אוכל אהוב:אורז תוכנית אהובה:ג'ינגר..זה באמת חמוד ספורט אהוב: להקליד תחביב:שינה,כתיבה,נגינה,מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר,גלעד שגב,ירמי קפלן,שרון הולצמן,שי להב,מוניקה סקס,קספר.. עיתון אהוב:מדורי סופשבוע סתם: מה השעה עכשיו? 3:36 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? שיעור,בעעעע איזה ארוחה אחרונה אכלת? עכשיו,צוהרים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?קצת רעש אחרון ששמעת? סגירת טלפון ריח האחרון שהרחת? של תרסיס ניקוי

../images/Emo79.gif סבבע../images/Emo45.gif

שם:
גלושית [גלי] פירסינג:
אין
קעקועים:
אין גובה:
1.65 בערך..נמוכעע מידת נעליים:
39-40 צבע שיער:
חום כהה עם פסים שמשתנים כל כמה זמן..עכשיו הם סוג של אדום אחים/אחיות:
אחות בת כמה את נראית:
לפני מה שאומרים לי-16-17-18 משקפיים?
יש. לא מרכיבה גשר?
אין עבר פלילי:
חחח...אין שפות:
עברית [דע
], אנגלית, ספרדית.. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:
כישרון לאהוב סרט מושכר שראית:
ממ..נראלי ש"ירח דבש מטורף" סרט בקולנוע:
נראלי ש"אהבה זה כל הסיפור" פיוו..מזמןן שיר ששמעת:
גלעד שגב - מותק שלי השיר שנתקע לך בראש:
We Are של אנה ג'והנסון הדיסק שקנית:
Maroon 5 - Songs About Jane ומשינה - שיא הרגש הדיסק ששמעת:
היהודים האיש שהתקשרת אליו:
אמא האיש שהתקשר אליך:
אמא תוכנית טלוויזיה שראית:
פרפר נחמד
איש שחשבת עליו:
ממ..חברה.. האם... את/ה דלוקה על מישהו:|תו זה עוד לא ברור.. את/ה רוצה לגור במקום אחר:
אפשרי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
כע!
את/ה רוצה עוד פירסינג:
אני רוצה פירסינג ראשון! את/ה אוהבת רכבות הרים:
לאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
מצריים
בעד\נגד... להרוג אנשים:
תלוי מי.. חחח סתם סתם נגד!
עישון אצל בני עשרה:
כל אחד ומה שטוב לו נסיעה במכונית אחרי ששתית:
נגד תוכנית ההתנתקות של שרון:
לא'דעת האם את\ה... אי פעם בכית על בן:
כע אי פעם שיקרת:
כע
אי פעם נעצרת:
לא כמה פעמים... היית מאוהבת:
אחת או שתיים נשבר לך הלב:
2 שברת לבבות:
2 השם שלך הופיע בעיתון:
פעם אחת אולי..או פעמיים. התחרטת על דברים שעשית:
הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:
סבבע ממתק:
פסק זמן סרט מצויר:
סרטי דיסני קורנפלקס:
הרגיל מסטיק:
מאסט צבע:
שחור, תכלת יום בשבוע:
לא'דעת היום הכי לא מועדף:
^^ ג'לי:
מע?!
תכשיט:
מצידים ליד, לרגל, שרשראו, טבעות וכמה שיותררר
חורף\קיץ:
חורף בחדר:
המיטה, טי.וי, מערכת, גיטרעעע
האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה:
אממ..לא זוכרת..אנ'לא אוהבת שרואים אותי בוכה..
הלכת איתו לסרט:
אמא ואחותי צעק עליך:
מממ...אמא, אתמול ..חעחע
שאני אפרק ת'תיק מבראשית.. שלח לך אימייל:
אפ'חד האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
כע
הופעת בציבור בפיג'מה?
חח..לא ממש בציבור ולא ממש פיג'מה-בטיול השנתי שנה שעברה הסתובבתי בחוץ עם בגדים של שינה.. אבל סתם חולצה ומכנס. בכית בסרט?
כעע היית על במה?
כע חשבת שאת\ה הולך למות?
כע. נכשלת במקצוע?:
כעע
הורידו אותך כיתה?
עוד לא
הקפיצו אותך כיתה?
As If ! רצית להיות המין השני?
לא! גירלז פאוורר
דברים אהובים: שיר אהוב:
אחד!? חע! ממש..אבל בזמן האחרון אני חורשתת על We Are של אנה ג'והנסון אוכל אהוב:
חביתה תוכנית אהובה:
יש מלא. אבל אני פנאטית של "חברים" ספורט אהוב:
ריקוד תחביב:
לרקוד, לישון, מוזיקה, מחשב.. זמר/זמרת/להקה אהובים:
♫Blink 182 ♫Evanesence ♫GC [Good Charlotte] ♫Green Day ♫Hoobastank ♫Linkin Park ♫Maroon 5 ♫McFly ♫Nirvana ♫pApA rOACh ♫Puddle Of Mud ♫Red Hot Chilli Pepers ♫Ronan Keating ♫Simple Plan ♫Sum 41 ♫Take That [ז"ל] ♫The Blueberries [ז"ל] ♫The Calling ♫Westlife ♫אביב גפן ♫בן ארצי ♫גלעד שגב ♫דנה ברגר ♫ה-י-הו-דים ♫יוני בלוך ♫ירמי קפלן ♫מוניקה סקס ♫משינה ♫עברי לידר ♫שא"צ [שחר אבן צור] ♫שייגעצ !!! עיתון אהוב:
ראש 1, SmashHits וסתם: מה השעה עכשיו?
15:36 תפוח או בננה?
תפוח כחול או אדום?
תכלת סתיו או אביב?
אביב
מסנג'ר או אייסיקיו?
מסנג'
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
לא'דעת, נראה.. איזה ארוחה אחרונה אכלת?
חביתה תיכון או אוניברסיטה?
לא ולא אתה משועמם/ת?
כע רעש אחרון ששמעת?
מוזיקה, טלפון ריח האחרון שהרחת?
אוכל [לא'דעת מה, מש'ו שאבא מכין]

עכשיו אני....

שם: גל פירסינג: אין... יש רק חורים רגילים באוזניים... קעקועים: אין גובה: משו בסביבות המטר 70.. מזמן לא בדקתי... מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות קטנים בת כמה את נראית: אממ... אף פעם לא חשבתי על זה... אנשים אומרים שיותר גדולה ממה שאני באמת... (שזה 15...) משקפיים? אין גשר? היו לי טבעות... לפני חודש הורידו לי!!! סוף סוףףףף עבר פלילי: חחח.... אין! שפות: עברית אנגלית צרפתית וקצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה" סרט מושכר שראית: שר הטבעות!!! כל הטרילוגיה! סרט בקולנוע: תפוס ת'כריש שיר ששמעת: אם כבר- היהודים השיר שנתקע לך בראש: אם כבר- היהודים הדיסק שקנית: הדג נחש- חומר מקומי הדיסק ששמעת: הדג נחש- חומר מקומי האיש שהתקשרת אליו: חברה... נויה... האיש שהתקשר אליך: חברה... נעם... תוכנית טלוויזיה שראית: מכושפות! איש שחשבת עליו: אממ... ירמי!!! כל הזמן... האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ.... הרבה מאוד אנשים יפים... זה לא הוגן! את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ... אולי... בעתיד... לונדון... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש... לא... את/ה רוצה עוד פירסינג: אולי... את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: וואו... בטח שכן!! במלא מקומות... אין לי כוח לפרט... באמת שזה ייקח שנים... בעד\נגד... להרוג אנשים: אף פעם לא!!! עישון אצל בני עשרה: בחיים לא!!! חרא דבר!! תפסיקו עם זה כבר!!! זה כל כך מזיק וחוץ מזה מ-ס-ר-י-ח!!! די! נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני עוד לא נוהגת... אבל בחיים לא! תוכנית ההתנתקות של שרון: אין לי מושג! האם את\ה... אי פעם בכית על בן: יאפ יאפ... אי פעם שיקרת: כן... נו... זה בלתי אפשרי לא... אבל רק שקרים קטנים... אי פעם נעצרת: לא!!! כמה פעמים... היית מאוהבת: נראה לי 3... נשבר לך הלב: כן... שברת לבבות: לא... השם שלך הופיע בעיתון: לא שאני זוכרת... התחרטת על דברים שעשית: כל כך הרבה פעמים! דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אפשר שש?? מ-ו-ס-י-ק-ה! ממתק: הכל!!! כמעט... סרט מצויר: מוצאים את נמו! וגם בת הים הקטנה... קורנפלקס: כריות!! מסטיק: אוביט (אבל לא מנטה... לימונדה!) צבע: כחול/תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: אממ... רביעי... נראה לי... ג'לי: כלומר??? אני לא אוהבת... אם זאת הכוונה... תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף!!! בחדר: לא הבנתי... נעבור הלאה! האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אמא... הלכת איתו לסרט: חברות... נויה עמית יפעת וגילי... צעק עליך: אמא.... שלח לך אימייל: אממ...נעם.. נראה לי... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא היה לי אף פעם למי להגיד... אבל כשאני יגיד זה יהיה בכוונה... ברור! הופעת בציבור בפיג'מה? חחח.... זה מצחיק! ולא... בכית בסרט? בטח! היית על במה? כן.... חשבת שאת\ה הולך למות? אממ... לא.... נכשלת במקצוע?: חחח... לא! הורידו אותך כיתה? לא... הקפיצו אותך כיתה? לא... רצית להיות המין השני? כשקיבלתי מחזור... כן!!! דברים אהובים: שיר אהוב: אני לא מסגולת לבחור! אוכל אהוב: אממ.... איטלקי... נגיד... תוכנית אהובה: שוב... אני לא יכולה לבחור! יש ה-מ-ו-ן! ספורט אהוב: כדורסל... תחביב: לנגן על גיטרה+ לרכב על סוסים זמר/זמרת/להקה אהובים: ירמי.... בראש... אבל עוד מיליון!!! אני אוהבת כמעט הכל... רק לא מזרחי! עיתון אהוב: ראש1... |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 17:50 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להכנס לפורום של ירמי בדיבורים איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים... תיכון או אוניברסיטה? תיכון! נראה לי... לפחות בנתיים... אתה משועמם/ת? לא... רעש אחרון ששמעת? דלת נסגרת... ריח האחרון שהרחת? שוקולד! זה היה ממש כייף!!!
תודה למי ששלח את זה!

r e u t 123

New member
כן גמאני לומדת!

למדתי שנה לבד.. ולפני 4 חודשים התחלתי עם מורה! איזה גיטרה יש לך?

r e u t 123

New member
נמנמנמנמנ

זה לא קשה.. פשוט אני לא למדתי את הדברים ברמה מקצועית.. אוה ויש לי גיטרה קלאסית ואקוסטית וגם הוואית
בבית. אם אני אמצא תמונה של האקוסטית אני אעלה אותה^^

אוי היא יפה../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אבל החשמלית שלי יותר *צחוק מרושע* כמה שנים את לומדת? :)

r e u t 123

New member
חשמלית?../images/Emo12.gif

אני דורשת תמונה שלה עכשיו!! אוה ואמרתי מקודם שלמדתי שנה לבד ולפני 4 חודשים התחלתי עם מורה
כמה זמן את?

וואו!

היי... סורי שלקח לי זמן לענות... פשוט לא הייתי בבית שלושה ימים.. בכל מקרה... הגיטרה שלך (האקוסטית) ממש ממש יפה!!! לי יש קלאסית... את התחלת ללמוד ישר מאקוסטית?

r e u t 123

New member
תודה../images/Emo9.gif

לא, התחלתי עם קלאסית... אבל בעיקרון בשיעורים שלי אני מנגנת על חשמלית ובבית יש לי את האקוסטית (ובתכנון לקנות חשמלית) אז אני מתאמנת עליה

איזה מגניבבב

אני לומדת בבית עם מורה פרטי אז ככה שאני מנגנת רק על הגיטרה שלי... אף פעם לא ניגנתי על חשמלית... ואני מתה לנסות!!! בנתיים אני עם הקלאסית שלי....

אנוכי ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

שם: שחרונת
פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: משו כמו 1.58 מ'
מידת נעליים: 37 צבע שיער: שתני אחים/אחיות: אח ואחות
בת כמה את נראית: אממ אני בת 14, אבל נראית קצת כמו 13
משקפיים? נופ, למרות שהייתי רוצה גשר? אין ב"ה עבר פלילי: אין
שפות: עברית ואנגלית שוטפות, ספרדית לא שוטפת וטיפה'לה ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: בורות סרט מושכר שראית: האחרון? אמממ.. נד קלי.
פוו זה היה מזמן.. הרבה זמן לא השכרתי סרט
סרט בקולנוע: שמש נצחית בראש צלול שיר ששמעת: אביב גפן וערן צור- המנון לאדישות השיר שנתקע לך בראש: היהודים- אם כבר הדיסק שקנית: חומר מקומי- הדג נחש הדיסק ששמעת: עכשיו טוב- גלגד שגב האיש שהתקשרת אליו: לאחי הגדול האיש שהתקשר אליך: אחותי הגדולה..חח תוכנית טלוויזיה שראית: חברים
איש שחשבת עליו: חברה הכי טובה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא כרגע את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי, אבל הייתי רוצה באף.. אבל אני מתה מפחד
את/ה אוהבת רכבות הרים:כןן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן.. הייתי בארה"ב, קנדה, הולנד, איטליה, גרמניה, יוון, אנגליה.. בעד\נגד... להרוג אנשים: לא. שירקבו בכלא עישון אצל בני עשרה: תלוי באיזה גיל
למרות שאני אישית נגד עישון בכלל, אבל שכל אחד ידפוק תחיים שלו אם הוא רוצה נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! תוכנית ההתנתקות של שרון: כן האם את\ה... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כמעט
כמה פעמים... היית מאוהבת: רציני כאילו? אממ.. פעמיים. נשבר לך הלב: פעמיים..
שברת לבבות: אני יודעת על פעמיים.. אולי יש עוד כמה בסתר
השם שלך הופיע בעיתון: אמממ.. 0? התחרטת על דברים שעשית: הרבה, יותר מדי דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: כריות! מסטיק: מנגו אפרסק
צבע: תכלת, סגול יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון
ג'לי: יאק תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף!! בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ראה אותך בוכה: אחותי הגדולה הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אחי הגדול שלח לך אימייל: סלקום? חח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא..חח בכית בסרט? ברור היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? אממ..כן נכשלת במקצוע?: לא *גאה בעצמי* הורידו אותך כיתה? לא! הקפיצו אותך כיתה? רצו.. רצית להיות המין השני? רק כשצריך להשתין בטיולים
וכשאני במחזור דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מדי.. סורי..לתת תרשימה?! אוכל אהוב: תירסס תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: שינה? תחביב: לנגן זמר/זמרת/להקה אהובים: נו... זמר יש יותר מדי..-עברי, ירמי, אביב, יוני גלעד..זמרת- דנה ברגר, להקה- שייגעצ, משינה, מוניקה, וגם.. קולדפליי, אוונסנס, מארון 5.. עיתון אהוב: ראש 1.. חח אני מנויה אליו וסתם: מה השעה עכשיו? 21:36 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח ואז לחברה איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל תירס וצ'יפס תיכון או אוניברסיטה? מאחר ועוד לא הייתי בשניהם, לא יכולה לענות. אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? ג'וק נתקע לי בדלת כניסה
ריח האחרון שהרחת? של טיגון

למעלה