נראה טוב, הקולה החדש.

מסכימה, והייתי רוכשת אותו עכשיו,

אם הוא היה צץ כאן. אולי זה יהיה הקולה החדש של אמיגו? ואם לא מתחשק למישהו לחפש בגוגל ביקורת מפורטת: http://www.sweetmarias.com/prod.behmor5_summay_pros_cons.shtml

8היחידה

New member
עושה רושם שקיים רק דגם 120V, ולא הייתי בונה.

אבל לך תדע, גם אני הייתי שמח אם היה כאן כזה, זה הקולה תוף הזול ביותר. הממציא, שעל שמו הקולה, עבד עליו 8 שנים. כותבים עליו שעדיף לא להגיע איתו לקליה כהה, ואם עוברים את עשר השניות לתוך פיצוץ שני אז הלכה האחריות. יש עוד הגבלות של סוגי פולים קטנים מדי לרשת שלו וגם כאלו עם הרבה מוץ. כנראה צריך קולה תוף אמיתי. משתמש ביתי כתב עליו בליווי תמונות של קליות ב-HB.

coffeeaddict

New member
שאלתי למען העניין על 220V

וקיבלתי תשובה מהירה שעדיין אין אבל צפוי תוך 4 חודשים. התשובה האדיבה מרמזת שהוא כן עובד בכיוון ולא כמו רבים וטובים ביבשת ההיא שאירופה לא נחשבת עבורם. בברכה אדי

8היחידה

New member
מחיר

אם תקרא בלינק של דעה עכורה תקבל מחיר אמריקאי של 299$, זה המחיר היחיד הרלוונטי כרגע מכיוון שאין עדיין שוק אחר לקולה זה.

8היחידה

New member
אופן פעולה

באתר המדובר יש פירוט רב על אופן הפעולה. בעיקרון זה טוסטר עם גופי חימום ובתוכו הרכיבו תוף מסתובב עשוי רשת. (כמובן שהושקע יותר מחשבה מהתיאור שלי). בנוסף יש מנגנון המנטרל חלק מכובד מהעשן ואפשרות להזנת פרופילי קליה. יש המון מידע, יתרונות וחסרונות באתר. יתרונות עיקריים - קולה כמות מכובדת ביותר של פאונד אחד או חצי או רבע, במחיר הזול ביותר לקולה שלא מבוסס אוויר חם. יש קולים ביתיים היקרים פי 3 והמסוגלים לקלות חצי ממנו. איכות קליה טובה לקליה בהירה עד בינונית. חסרונות מובהקים: לא תוכנן לקליה קהה מאד, פולים שעברו תהליך יבש עם הרבה מוץ, או פולים קטנים שהרשת לא מחזיקה. (מספרים על כך שמתיישהו ישווק עם רשת עדינה יותר מבחינת גודל חורים). באתר הנ"ל מוכרים את רוב הקולים הביתיים הקיימים בשוק ויש שם פירוט וסקירות עומק על כל אחד מהם. הקולים הביתיים היקרים מגיעים לסדרי גודל של מחיר שבהם כבר שווה לשקול קנייה של קולה דוגמיות מקצועי שנותן בד"כ איכות קלייה טובה לא פחות ונגלות של 400גר.

למעלה