נראה בחוף בחיפה

אילוניק

New member
לאבי

למרות שעניתי לך במערכת המסרים תשובה מנומסת ומנומקת אסב את תשומת ליבך למה שאתה עצמך כתבת אבל ברח מעניי ואני מצטט מדברך ואפילו בלי להוציא אותם מהקשרם כמו פוליטקאי טוב בעניין הסקר כמובן להלן הציטוט כשמפורסם סקר, אין משמעות הדבר שדעת רוב עשויה לגרור איסור על נושא מסויים, ולא היתה שום כוונה כזו במפורש או במשתמע. להיפך, הפורום בפירוש אינו פועל בצורה כזו. בסך הכל הנושא כבר עלה כמה פעמים ולכן מעניין לשמוע את התייחסות החברים/ות, וכמובן שזה עשוי להשפיע (באופן וולונטרי בלבד) על מתייחסים עתידיים לנושא. ד. נראה לי, ושוב באופן אישי, שראוי להתנסח בפורום בצורה יותר חברית ופחות נגחנית . למשל בשביל מה הסקר כלום לא יכולת אתה או הנקאי החאן יונסאי לפתוח נושא חדש בשאלה מה דעתעם על דייג ולא בסקר מה זה עשוי להשפיע על החברים באופן וולונטרי בלבד על מתייחסים עתידים יש פה לדעתי קצת הפחדה סמויה כי זה צריך להשפיע סתמו או ש........ ותתקן אותי אם אני טועה מראש למה הסקר בכלל עלה ושים לב לשאלות שבו יכלו להיות בעצמם יותר נחמדות ופחות חריפות ואחרון למה הנקאים מנצלים את מעמדם ליצור סקרים בנושאים שאינם קרובים לליבם על מנת שחברים יסיקו מסקנות על נושא זה או אחר זה ניראה לי ניצול של כוח שלהם יש ולנו אין גם אני ליבי חושק בסקר משלי אבל את הכוח שאין לי אני חושב שגם אתם לא צריכים לנצל ושלא יבינו אותי הנקאים לא נכון ישנם מצבים שצריך סקר אבל על זה יש להחליט עם הרוב או חלק זה או אחר של חברי הפורום נכון שלא נתנו לנו אפשרות לבחור מי יהיה הנקאי בבחירות אבל אתם צריכים להשתמש בכוח שניתן לכם בתבונה ובאחידות והמבין יבין על ידי מערכת תפוז לתועלת ולטובת חברי הפורום כי אם לא כך במידה ויעזבו חברים את הפורום לא יהיה לכם מה לנהל ואחרון אם הבנת את כוונתי ובאמת לא התכוונת להרע לדייגים לא נותר לי אלה לבקש

הקרפיון

New member
טוב, תראה, אני פרנואיד ידוע

אבל כשנקאי מוסיף סקר כזה (שנראה די כמו נסיון להוכיח שמרבית הקרואים בפורום לא רוצים לראות לראות נושאי דייג), זה בסיס לדאגה. מה גם שזו אינה הפעם הראשונה שבעיות כאילו צצות פה... תראו, אני אישית מאוד מעריך את הכמות הגדולה של עבודה שאתם משקיעים פה (ואני ער בשעות מספיק משונות כדי לדעת כמה עבודה נכנסת לזה) ואני מעריך את הנכונות שלכם לחטוף ביקורת על עבודה רבה שאתם עושים בהתנדבות. עם זאת אני מרגיש לפעמים שלא ברור מה התפקיד של הנקאים פה. לי אישית חסר "צרטר" יותר ברור לפורום הזה, שמפרט את המטרות של הפורום הזה, מה ומה בצורה מפורשת אסור בו. יש פעמים שהנקאים לוחצים על ההדק מהר מדי לטעמי (הבחירות להתאחדות, למשל) ויש שהם אינם לוחצים על ההדק כשהם צריכים (למשל כשחסופית עלומת שם צצה משום מקום ותקפה בצורה מאוד לא ראויה חבר בפורום). בכל אופן, אני מקווה שאכשיו עם בוא האביב יצא הפורום מתרדמת החורף שלו. במינימום, הודעות לא פופולריות יעלמו מהעיין תוך 12 שעות גג, ויפריעו פחות בעיניים לכולם...

worried diver

New member
זיהוי ודאי

לדעתי מדובר בדג מת, ידוע בשם FISHUS MORTUS, ניתן להשגה בכל מסעדה שמכבדת את עצמה

סילבסטר

New member
אם אפשר גם

להצטרף לבקשה לציין מראש שזו תמונת דג ז"ל. למרות שאני אוהב דגים בים באקווריום שלי או בתנור שלי. אבל אין לי שום רצון לראות אותם כך. ולגבי הצלמים למיניהם ,אין לי מושג אבל התמונות יפות. כפי שסבתי ז"ל אמרה שהיא ואהדת את מכבי יפו שאלית למה ? כי הם מאד סימפטיים ):> הפנמתם ?!

למעלה