אתה ממש ממש מגזים ../images/Emo70.gif ../images/Emo73.gif
אילוניק, אתה רוצה לדבר על דייג - תפאדאל. אתה רוצה להעלות לפורום תמונות של דגים משופדים על חץ של רובה דייג - גם תפאדאל. אבל תרגע
אין שום סיבה להשתמש בשפה שאתה משתמש
כולנו כאן חברים, או מנסים להיות חברים, זה של זה (או זו) וביטויים כמו "מי ש... , אני אשתה לו את הדם..." הם לא רק מיותרים, הם פשוט ביטוי של אלימות. בתור מי שקורא לעצמו "היפה" יצאת די מכוער הפעם
מה בסך הכל קרה
מישהו אמר שלדעתו יש אנשים שסולדים מתמונות מסוימות
הוא צודק, דרך אגב. אבל גם אם הוא טועה זו בהחלט לא סיבה להתנפל עליו בצורה כזו. ולעניין עצמו, לי אין שום בעיה לאכול דגים, פרות (גבוהות כמו גם נמוכות
), עופות, רמשים ושרצים (אני מניח שיש אנשים שסולדים מזה). אבל כן, אני סולד דווקא מתמונות של דגים משופדים על חץ, וגם לא ממש הייתי ממהר לחזות בשחיטה של פרה או בניקוי הקרביים של שרימפס. זה פשוט לא נעים לי. יש לך בעיה עם זה
אני מניח שזה נשמע לך מוזר, ואולי פשוט נראה לך צבוע או מתחסד, אבל אני פשוט לא אוהב לראות את הדברים האלו. כדי להסיר ספק, זה בהחלט לא אומר שאני טוען לרגע אפילו שאין לאנשים את הזכות להעלות כאן תמונות כאלו (אלא אם כן יוחלט אחרת על ידי הנהלת הפורום - ואני לא רוצה ולא מאמין שזה יקרה). אבל באותה נשימה, לי ולאבי, כמו לאחרים, יש זכות מלאה להביע את סלידתנו מהעניין. אתה לא יכול לדרוש לעצמך את החופש לעסוק בדייג תת מימי עם מיכלים, את החופש לפרסם כאן תמונות של התוצאה ואת החופש לדון בנושאים שונים הקשורים בדייג כזה, ובאותו זמן לדרוש מאחרים שלא יביעו התנגדות. חופש הביטוי פועל לשני הכיוונים
בקיצור, חייה ותן לחיות
ואם דייג תת מימי זה מה שמרגיע אותך, אז לך לצלול. ועשה לי טובה, אם אתה מחליט לפרסם כאן תמונות של התוצאה, ספר על זה בכותרת ההודעה, כך ידעו כל אלו שזה מפריע להם שיש שם משהו שאנחנו לא רוצים לראות. ובא לציון גואל וגו´.