"נקמת דם ילד קטן"

מ ש ו ט ט

New member
הצד שלנו??

קודם כל אם זה לצודד בהם או לצודד בנו, ואני מעדיף לצודד בנו, אני לא רואה מה רע בכך, למרות שאתה ואנשי השמאל הנוספים מעדיפים לצודד בהם. ואני לא רואה רק את הצד שלהם, אני רואה את המצב הכולל, שיש הרבה טעויות של חיילי צה"ל, ואף לא טעות אחת של הפלסטינאים - כל הרציחות שלהם מכוונות. אני הגבתי להודעה שבה נתת 2-3 דוגמאות, בהן צה"ל טעה, מכך נובע שהגבתי לדוגמאות שנתת. אל תכניס פה פתאום דוגמאות שלא הגבתי עליהן, ותפנה את תגובתי אליהן. ודבר אחרון - צה"ל מעכב פלסטינאים כי משעמם לו?!?! אם ניתן לכל פלסטינאי שנראה עייף להגיע הביתה, מה לדעתך יקרה?? אפילו אישה בהריון עשתה כבר פיגוע, כשהתברר שהיה לה מטען חבלה מתחת לחולצה, אז אחרי כזה פיגוע, אין ברירה אלא להתחיל לבדוק גם נשים בהריון. ואחרי שנערים בני פחות מ-15 עושים פיגועים, אין ברירה אלא להתחיל לבדוק כל נער שרוצה לעבור. מסקנה: הם הביאו את זה על עצמם!!

yoavl1

New member
המסקנות שלך ממש עלובות.

בגלל שאתה הגבת לדוגמות מסויימות, אז צריך להתעלם מזה שצה"ל מבצע פשעים בשטחים?? נראה לך הגיוני?? אז בטח שאני אכניס איזה דוגמות שבא לי להכניס. ובוא נראה מה בדיוק תיתן לך בדיקה של נער בן 15 שרוצה להגיע לביתו?? איפה הוא יעשה פיגוע? בביתו?? אני אומר לך את זה בתור מי שהיה בשטחים וראה שעמום של חיילים מטומטמים משמשון. הקצינים שלהם משתפים איתם פעולה....ואתה יודע משהו? בכל פעם שיש התעללות או משהו מצד המתנחלים, והפלסטינים קוראים לשוטרים, החיילים שלנו הגיבורים הם אלו שמתריעים בפני המתנחלים כי השוטרים מגיעים. שוטרים ישראלים. הם הביאו את זה על עצמם?

מ ש ו ט ט

New member
אתה מתעקש לא להבין

אני הגבתי לעובדות מסויימות שהצבת, ולכן התפתח שירשור שמתבסס על העובדות הללו. פתאום את לוקח את כל התגובות שלי ומפנה אותם לעובדות אחרות שלא הגבתי אליהן בכלל. אין לי בעיה, תכניס איזה דוגמאות שאתה רוצה, אבל אל תפנה את התגובות שלי אליהן בלי שהתכוונתי לכך.

yoavl1

New member
אוקיי.

אז רק תגיד שוב את טיעונך, גם עכשיו לאחר שנתתי לך דוגמות שכאלה.

מ ש ו ט ט

New member
זה כבר משהו אחר

אני מגנה בכל תוקף פעילויות מכוונות של צה"ל נגד הפלסטינאים, אך אני מגנה יותר פעילויות מכוונות שלהם נגדנו. נכון שזה אותו דבר רק בצד השני, אבל מה לעשות שאני משתייך לצד הישראלי ולא הפלסטינאי? נייטרליות לא עובדת אצלי.

yoavl1

New member
עכשיו אתה מדבר.

ודאי שאם יש צורך להשתייך לצד אחד, אנחנו קודם כל ישראלים. וגאים. לפחות אני. אבל כשיש צורך בצידוק מוסרי, אסור לנו להיות כמו הגרועים בהם. אנחנו זה אנחנו.

EverMan

New member
אף אחד לא "לוקח" צד שני ...

השמאל פשוט רואה גם את הצד השני. אנחנו עושים על זה פחות רעש מכיוון שיש מספיק מי שיעשה רעש על זה , וזה ברור לכולם שזה פסול (מה שלא קורה בנוגע לפלשתינאים).

למעלה