נקמה

ayb1

Well-known member
אין מקום לנקמה הפוגעת בחפים מפשע

אם יש לך דרך להכאיב לו אז אולי תלוי באופי שלך אבל בשום אופן לא במחיר פגיעה באשתו וילדיו . גם ככה פגעת בה די בזה שניהלת קשר עם בעלה,ניחא שניכם בוגרים וזכותכם לפעול בתחום הזה כהבנתכם.אבל אם הצלחתם לעשות זאת בלי לפגוע באחרים למה את חושבת שכעת כאשר הקשר שלכם הסתיים יש מקום לפגיעה נוספת שתועלתה שולית באשה הניבגדת. גודל ההנאה הרגעית שלך מהנקמה לא משתווה לגודל הפגיעה החוזרת שתיתבצע על ידי הגיולוי לאשתו הנבגדת על ידי שניכם.

נקמה

לדבריו הוא לא אוהב אותה ורוצה להתגרש והיא יודעת שהוא בגד בה שנים. אז למה שלא אספר לה? חוץ מזה אבקש סליחתה.. סה"כ ראיתי אדם צעיר במצוקה.. ניסיתי לעזור לו.. אני לא מיתממת.. אף פעם לא היה לי קשר עם נשוי, ולא מעוניינת. אני חושבת שזה מקרה יוצא דופן שצריך ללמד אותו לקח לא לערב, לשקר ולסחור ברגשות אחרות. על כל מה שפגע בי, נראה לי שמותר לי להחזיר גן לו.. שיכאב לו.. כמו שלי.

d a n i e l s 5

New member
חחחחחחחחחחחחח

דייייייייייייייי , את לא אמיתית, לא יכול להיות שאת אמיתית. מצטטת אותך... סה"כ ראיתי אדם צעיר במצוקה.. ניסיתי לעזור לו כאילו גמילות חסדים....כאילו דאאאאאאא הלוווו מישהו בבית?

ayb1

Well-known member
יקירתי יש סתירה קטנה בדבריך??

אם היא יודעת אז אין לך מה לחדש ולספר לה ואם כך היכן הנקמה? ןאם היא לא יודעת אז קראי את הודעתי שלמעלה.

Rinattt

New member
טעות

הוא "לא אהב אותה" במרכאות כפולות, הכל שקר וכזב על מנת להשיג ממך מה שרצה. הוא לא הכאיב לך, את הכאבת לעצמך, ידעת בדיוק לאן את הולכת, לא סתם חששת... פשוט התעלמת מהעובדות וממה עלול להיות. בחרת להיות עיוורת? שאי בתוצאות. לבד! אף אחד לא יכול לעשות לך רע אלא אם כן את מאפשרת לו! איפשרת לו... בכך רק את אשמה. לפני שתפגעי גם בה, תחשבי הפעם לשם שינוי... אבל תחשבי!!! לשקר אין רגליים, טענת שנראה לך שהיא יודעת, גם אם לא- תני לה לגלות לבד, ואם כן וטוב לה אז זה לא מעיניינך. בכלל זה לא מעיניינך מה קורה בניהם. ולסלוח לך? לא נראה לי שתרצה... תאספי את עצמך, קצת כבוד עצמי ותמשיכי בחייך. וכשתמשיכי בחייך מקווה בשבילך שלמדת משהו מהפרשה הזו. דרך אגב אם הוא מעז לשקר לאישתו, אז למה שלא ישקר לך גם??? השאלה הזו לא עלתה במוחך אף פעם בזמן הקשר? מוזר...

r o n i t 3 7

New member
בואי ונניח שתשתפי את אשתו, אז...

אז תהיי מרוצה, מה תתן לה הנקמה, את באמת חושבת שנקמה תקדם אותך בחיים, תתרום, תמחוק ממך את תחושת "הכושי עשה את שלו..." את היית שותפה מלאה לכל התהליך, במידה ולא היה לך טוב באותה מערכת יחסים לא היית נשאבת לתוכה, אמנם מאוד קשה לך להודות בזה, שזה עניין אחר, אבל החיזור [מגבר צעיר], הסקס איתו [אומרים על בחורים צעירים שכוחם במותנם], הכיבוש [למרות שאני קצת יותר בוגרת אני עדיין שווה], אכפת לו ממני, אני חושבה לו, הוא רוצה להיות איתי... אוקי, נכון היה לו כיף ומדהים להיות איתך וסיבותיו עימו, שתיכם נהנתם באותה המידה, אבל בחיים צריך לדעת לשחרר ולהמשיך הלאה... בשרשור אחר, קודם נכתב כאן כי כאשר דלת אחת נסגרת בחיים, דלת אחרת נפתחת, תחשבי על זה... המטרה כאן היא לא לשכנע אותך לא לעשות משהו, כל אחד ואחת מאיתנו יכתוב לך את דעתו ואיך הוא היה מתנהג באותה סיטואציה... אני אישית לא מהטיפוסים הנוקמים, משאירה את זה לגורל...ולגלות לך סוד... כל אחד יקבל את העונש הראוי לו, מי אנחנו שנשחק אותה אלוהים וניקח לו את התפקיד, אנחנו כאן רק בשביל להנות, קחי מה שאת יכולה והמשיכי הלאה... בהצלחה

נקמה

רונית מה שאת כותבת לכאורה נראה הכי נכון לעשות. לו היו שואלים לדעתי גם אני הייתי מייעצת כך. כאשר את נמצאת בתוך, מבחינה רגשית קשה לך מאוד. האמת לא חושבת שצעירים זה גליק.. לא משך אותי בשום צורה לא במין ולא בראשו. הוא נראה תמים, חמוד ואני הרגשתי שנשאבתי לקסמו. לא רציונלי, נכון? עכשיו, הוא פתאום מרגיש שזהו. נכון זכותו. אבל אני רוצה ללמד אותו שאין ארוחות חינם.. גם הוא היה צריך לדעת את זה. חוץ מזה שהוא ערב אותי בחייו האישיים ונתן לי להבין שהוא לא סובל את אשתו.. אז למה שלא אשתף אותה??

SecondOpinion

New member
נקמה? הנה נקמה

אם באמת את רוצה ללמד אותו שאין ארוחות חינם, צלצלי והודיעי לו שקיבלת ממנו קונדילומה (זה קיים, וזה עובר ביחסי מין וזה מידבק כמו סופר גלו, והכי גרוע.. זו חתונה קתולית. צריך ללמוד לחיות עם זה). הוא ייאלץ לספר לאישתו. אני מניח שקודם הוא ייבדוק את עצמו אצל אורולוג ואח"כ יודה לאל על מזלו הטוב, אבל את השיעור הוא יילמד.

r o n i t 3 7

New member
מאוד מבינה ולא באה ממקום של לשפוט

רק להראות לך נקודה שאת כרגע לא רואה וזאת בגלל סערת הרגשות שאת נמצא בה. בואי ותגידי לי את האמת, אף פעם בחייך לא נתת שקל לצדקה, תחשבי על זה כך, תחשבי על מה את קיבלת מהמערכת היחסים הזו [על החיובי ולא רק על השלילי], אז הוא שיתף אותך בחייו האישים ויכול להיות שהוא לא אוהב את אישתו וכן רוצה להתגרש ממנה, מה אכפת לך, תתעסקי בחייך באיך לפשר אותם, להוציא מהם את הטוב ביותר, אם היא כבר יודעת את באמת חושבת שאם תשוחחי איתה והיא תדע על כל מה שעברם ביחד [את והבחור] היא תרצה להתגרש ממנו יותר מהר, אז תהיי רגועה יותר, הכאבת לאדם נוסף שהוא בעצם חף מפשע ולא מעורב כלל... את צריכה לשאול את עצמך מה תתן לך הנקמה בה [מעבר ללהכאיב לו], מה יתן לך ליאתי...

מיקי 43

New member
נקמה סופה אחד

היא תפגע בך תראי במה את עוסקת במקום למשוך את עצמך קדימה בחיים את אישה בוגרת? פחחחחחחחחח את בדיחה קנאית נכנסת לזה בצלילות הדעת עכשיו את משלמת אז תשלמי בשקט תפיקי לקחים ולהבא אל תכנסי מראש למה שיכול להזיק לך רק שמשום מה את בת ארבעים ופנויה וכנראה כל מי שמוכן את מזומנה ואחר כך כשמכיר ובורח את מחפשת נקמה תתבגרי!!! מיקי

ת י א ה

New member
../images/Emo127.gif

ומוסיפה - נקמה היא יצר הרסני טעון באנרגיות שליליות. רוע טהור וחסר תכלית (כמו כל רוע אחר). תתבגרי!!! (כל הזכויות שמורות למיקי43)

מתוקה, נקי את עצמך...

הוא מניאק ובמניאקים מתנקמים את אומנם חופשיה, הוא הנשוי שמלא אותך בהבטחות ושקרים עשי לעצמך טובה ולאשתו לכי ספרי לה את כל מעללי בעלה לפחות שתדע עם מי היא ישנה אם תבחר לסלוח לו או לא זה שלה את שחררי את הכעס והבגידה שבגד בך, פגעי בו כשם שפגע בך אולי להבא יחשוב פעמיים אם לבגוד באשתו ולנצל חולשה של אחרת אל תספגי את הכעס והכאב שחררי, תרקי, תשפכי את כל השיט שנשאר בך ועשי זאת עוד היום
ואל תתייחסי לכל יפי הנפש 3/4 מהנשים כאן היה להם רומן עם נשוי

ומוסיפה את בוגרת, אנושית ובוגרת../images/Emo140.gif

הוא זה שלא בוגר גבר בוגר ואחראי יכול להגיד אני זקוק לסטואץ אני נשוי באושר מתאים לך? ולא ממלא אותך בסיפורים אנחנו בעידן שהסקס חופשי אישה יולה להכנס למיטה עם מי שהיא רוצה למה לשקר? למה לסלף דברים? צריך גברים כאלה להעניש נקודה הוא שקר לך והוליך אותך שלל תתנקמי

d a n i e l s 5

New member
כמה החתימה שלך נוגדת את הכתוב.

באהבה, מותק מגיעים לשלמות את צודקת. לא בנקמה !!!!!!!!! תנסי לקרוא את דברי מיקי 43 ועוד כמה וכמה שוב אולי תתעשתי .

דניאל'ס האהבה שלי לא מתבזבזת ...

על חלאות ומה אפשר להבין ולקבל גבר שקרן נצלן לא רגיש ואל אנושי הוא לא הציע לה סקס וזמן איכות ממקום שהוא נשוי באושר הוא שיקר לה תפסיקי להתמם יפת נפש למה אתם לא חושבת על עוגמת הנפש שגרם לה? יש כאן הרבה פרודים שמנסים ליצור קשר חדש וזכותם אבל אם הוא נשוי שקשור וחיי עם האישה ולא התכוון באמת להתגרש מגיע לו נקחמה כן אנשים כאלה צריך ללמד ודניאל'ס חשבתי שאת קצת יותר נבונה מה הקשר לחתימה שלי ולעניין כאן מתי תביני/ו את פשר החתימה שלי סתומים
אני מרשה לעצמי לומר זאת כשם שבדברייך יש הרבה רעל לא ענייני תלכי תקראי את חתימתי אולי תעשי איתך חסד

שנוא עלי כשדעותיי אינם לרוחכם...

אתם מכניסום את חתימתי כל דעה שלא קיבלתי הזכרתי את חתימתך? מה ההילדותיות הזו? כבר לא מדברת שאין קשר נו ...

למעלה