נקמה

נקמה

שלום לכולם אבקש לשמוע את דעתכם בכנות וברצינות. הסיפור בקצרה ולבסוץ השאלה לפני שנתיים הכרתי בדרך לא דרך.גבר צעירוי.( (הואבתחילת שנות השלושים,ונשוי ואני בסוף שנות הארבעים. ופנויה). הוא התאהב בי למרות שרציתי להפסיק את הקשר כי הקשר לא סימטרי בסטאטוס ומה גבר נשוי וצעיר יכול לתת לי, מעבר למין. הוא לחץ להמשיך והסכמתי.הפככו לחברים הוא סיפר לי שחיי הנישואין שלו עלו על שירטון מתחילת נישואיו. ששוקל גירושין ושאינו אוהב את אשתו. ככל שהקשרבינננו נמשך הרגשתי חוסר נחת מהקשרעצמו. מצד אחד נעם לי שהואאוהב אותי ואני חשובה לו. מצד שני הענייןהמוסרי גבר נשוי ומעשי שאינו בעצם איתי שכל היחסים בועתיים במחתרת. לאט לאט התרחקנו, אני בעיקר רטנתי. וכך זה נמשך. אשתו יודעת שהוא בגד בה אינני יודעת כמה... מכל מקום הואהתרחקממני.בעצם בעט אותי מחייו. ואני בדילמה: מצד אחד האחריות עלי- אני בוגרת ידעתי למה אני נכנסת. מצד שני תמכתי בו עזרתי לו להתבגר.. בבחינת הכושי עשה את שלו.. והשאלה האם לספר לאשתו? אני בפירוש רוצה לפגוע בו וזו הדרך האפשרית היחידה. קשה לי כי זה נראה לי לא הוגן לערב אותה(למרות שבכללי היאי ודעת). וגם חולשה שלי לבחורבדרך כזו. אבל אני חלשה וקשה לי עם" עזבי אותו הוא סתם חלאה..תמשיכי בחייך". אבקש עצתכם תודה

שמה מאחור

לא זוכרת אותו כמעט ומיד מה ששמים מאחורי הגב לא יכולים לראות כבר. אבל זו רק אני וזו שריטה ידועה אצלי. ש ו כ ח ת !

t o t a l

New member
אם הוא חלאה, אז גם את כזאת.

שניכם הייתי שם ביחד. הוא לא כפה עלייך כלום. היית שם מרצונך החופשי.

נקמה

היי זה לא העניין. בטח שהייתי שם מרצוני. מהר מאוד בנתי שאין לי מה לחפש שם. כטיפוס, כאדם, דל ולא ראוי לי. אלא שזו היתה סחטנות רגשית שלו. נדמה לי שעזרתי לו צאוד. אז מה לפתע ההתנתקות.. התכנסות והתרחקות ממני. לפחות היה הוגן. מה גם שכפי שאני ידעתי שהוא נשוי הוא ידע שאני פנויה.. ולכןיכולה גם לפנות לאשתו ב"יום גשום" למה הצד הנפגע אין לו זכות להגן על עצמו ולפגוע??

ב מ ב ו ש

New member
ראשית כי את לא באמת נפגעת.

ומה יש בה בנקמה? כלום. טפיחה קטנה לאגו, ואם את אדם אז הרבה יסורי מצפון אח"כ. שנית - את יזמת "קילקול" הקשר לפי מה שכתבת, ואת גם בעצמך לא רצית באמת את הקשר? אז מה קרה? גרמת לעצמך להיפגע באגו? יופי טופי. הלאה... כדאי לתעל את האנרגיה לאפיקים בונים. אבל זו רק אני.

צד אפל

New member
האגו קיבל בעיטה

החלאה האמיתית זו את, ידעת בדיוק למה נכנסת, היה לך נוח הסקס החיזור, להרגיש נאהבת ופתאום בום טראח מה קרה הבלון התפוצץ הבלון נקרע, עשי טובה לאנושות תמשכי בחייך

נקמה

לא ביקשתי שתכנו אותי בכינויים -ביקשתי עצתכם בלבד למה לא לספר לאשתו? לא שכנעתם אותי. אגב נתתי לו את כולי- לא קיבלתי מאומה..חוץ משקרים..וחצאי אמיתות. למה לא להחזיר לו???

צד אפל

New member
כי זו התעסקות בקטנות

מה זה יתן לך ? אורגזמה ? לא נתת לו את כולך, תקראי מה שכתבת

n o g a1

New member
תעשי מה שבא לך

עשית מה שבא לך. הכל מצויין! נתת לו את כולך בתמורה לשקרים. ציפית לכול כולו אך ידעת שהוא נשוי וצעיר ממך (מקוה שפרטים אלו היו ידועים לך מלכתחילה). הנקמה תעשה לך את זה? אחרי הנקמה ,הוא יחזיר לך את עצמך (הרי נתת לו את כל כולך?) ????

יעשה לך טוב להרוס אותו?

מי שנפרד ממך את רצה להרוס אותו? אפילו לא מדובר בגבר פנוי שעזב אותך, אלא גבר נשוי. הריי מעולם לא ממש הייתם זוג, אז למה את כועסת?

נקמה

אני כועסת כי כשהכרנו הוא ביקש את קרבתי ידעתי שאין סימטריה ביחסים אבל הענקתי לו וגרמתי לו לצמוח מעט. זכותו להיפרד אבל למה מעטה השקרים??? אפשר היה להיעשות בצורה תרבותית. זה לא נעשה ךכן אני רוצה להחזיר "עין תחת עין"

הבחור מעולם לא היה טלית תכלת

הריי גם לאישתו הוא שיקר לא מעט וזה לא משהו שלא ידעת. ידעת הכל. פתאום שהוא כבר לא איתך, את מתלוננת על השקרים. להרוס חיים, משפחה, אולי ילדים. דברים שנבנו במשך זמן רב והשקעה לא קטנה, לא נשמע לי כמו "עין תחת עין". חוץ מזה, עכשיו את שלמה עם עצמך. הוא שקרן ואת ממשיכה הלאה. בקרוב את תהפכי לאשת רוע, הורסת משפחות. זה משהו שאת רוצה שילווה אותך להמשך החיים? בקיצור, מכל כיוון שלא מסתכלים, שום דבר טוב לא יצא מזה. המשיכי הלאה, יש אחרים.

המתנקמת בע"מ...

הנקמה מתוקה לשניה וחצי. אחר כך האשמה תוכל אותך משום שתפגעי באדם שלך לא עשהת כל רע. להיפך את פגעת בה ובילדיה וביודעין. אז מדוע לעשות לה רע עוד יותר? את לא תתנקמי בו. היא יודעת שבגד בה הוא יודע שהוא לא שה תמים..ובטח ידע איך לצאת מהסבך. עובדה שגמר איתך ברגע שהיה לו נוח. הנקמה הזו שתספק את הייצר שלך לדקה וחצי תהרוס אשה וילדיה. את רוצה את האחריות הזו?

נ.ב.

אני מאמינה שהחיים הם בומרנג. ואלוקים מעניש את הרשעים. זכרי שמה שתעשי לאחרים..יבוא אלייך בגדול!!!! ובטח לא פוגעים בחפים מפשע.

d a n i e l s 5

New member
בחיאת...

עזבי את אשתו....היא לא עשתה לך כלום. היא לא הרעה כאן. נהפוך הוא את צריכה להודות לה על זה שהיא "איפשרה" לך להנות מזיונים טובים למשך תקופה. תני לה לחיות בשקט.

למעלה