נקמה

NoyNoy

New member
נקמה

האם במאבק הקיום מותר לנו לבטל את זכותם של האחרים להתקיים? האם זה שמישהו יקר לנו נרצח, נותן לנו את ה"זכות" לנקמה? לאן מובילה נקמה, חוץ מלעוד מוות חסר תועלת, לעוד אבל, עוד כאב, ולפעמים גם עוד נקמה? זה מעגל של מוות ומלחמה. לא נמאס??? לא נמאס לכם לקום בבוקר לפתוח את הרדיו ולשמוע כמה אנשים נרצחו? הדרך היחידה להפסיק את כל זה, היא לא לתת ליצר המתועב הזה של נקמנות להשתלט עלינו! הדרך היא להתאבל על היקירים שלנו, ולהבין שאנחנו לא רוצים שעוד אנשים ידעו את הכאב והצער שיש במוות. כמה פעמים כבר שמעתי מאנשים את המשפט - אנחנו ננקום את מות אחיך. כל פעם שאני מספרת למישהו שאחי נרצח ע"י מחבלים, יש איזה חוכמולוג שצועק - נקמה. אבל בשביל מה, למה לנקום? מה זה יתן לי? זה לא יפחית אפילו טיפה מהצער של ההורים שלי. זה לא ינחם אותי אפילו קצת. להיפך - זה יגרום לי להרגיש יותר רע. בגלל שאני לא מאחלת לאף אחד את הכאב שיש על מוות של מישהו יקר לו. לא מאחלת לערבים, לא מאחלת לפלסטינאים, לא מאחלת למתנחלים ולא לאף אחד מבאי הפורום הזה. אני מאחלת לכולנו שנבין שהדרך היחידה לדו קיום, היא השאיפה לדו קיום. היא השאיפה לחיים ולא למוות, השאיפה לשלום ולא למלחמה.

B.Shokor

New member
אני מסכים איתך בכל מה שאמרץ, אבל

מה לגבי הקיצונים הישראליים שרוצים להוליד סכסוך חדש בין הערבים ליהודים?

NoyNoy

New member
זה מופנה בעיקר אליהם.

ואל אנשים בפורום הזה שקוראים לרוצחים "שאקלים".

בת-עמי

New member
בא לך לתת דוגמא

לקיצונים ישראלים כי עד עכשיו מה שקראתי בעיתון על "הקיצונים הישראלים" נורא מצחיק כי האנשים שם לא ממש קיצוניים

luka

New member
שוקור

לאורךכל שיטוטתי בפורום הזה אני קוראת הודעות שלך ואתה לא אובייקטיבי לחלוטין... אני אומנם יכולה להבין אותך, כי יש בך כעס, אך גם בנו יש כעס אבל בכל זאת-אתה מנהל פורום דו-קיום, ואם דעות לא אובייקטביות כמו אלה אני לא יודעת איך יכול להתנהל פה דו-קיום, אתה אומר לאנשים להסתכל קודם על עצמם ואז להביא את הטענות שלהם, אבל שוקור- מה איתך? ותרשה לי לנסח את הודעתך בצורה שונה- אולי זה יסביר את המצב: ומה לגבי הקיצונים הפלשתינאים שרוצים להוליד סכסוך חדש בין ערבים ליהודים? ולנקודתי- לא רק בישראל קיימים קיצונים, גם בשטחים קיימים קיצונים, ואפילו נראה לי שיותר ממה שקיים בישראל... רק נקודה שרציתי להבהיר. יערה

המבשר

New member
ראיתי שהוא גם מחק הודעות לעופר גלעד

ולי בקשר לערבי הזה האבו-דני או טאנוס אם היה אובייקטיבי לא היה מגונן על אחיו הערבי אין לי ציפיות מערבים כשזה מגיע לכלי דמוקרטי

בת-עמי

New member
את טועה לגמרי

הדרך היחידה היא לא "להתאבל על היקרים שלנו, ולהבין שאנחנו לא רוצים שעוד אנשים ידעו את הכאב והצער שיש במוות" הוא נורא חכם זה שצועק את הנקמה זה לנקום את הדם ואם הצבא לא עושה את זה כנראה שאנשים אחרים צריכים לעשות את זה אני אישית אין לי רשיון לנשק ויש הרבה אנשים שלא רוצים להשתמש בו אבל אנחנו נוקמים לא תמיד שומעים על זה אבל אנחנו נוקמים זריקות אבנים זה סוג של נקמה לשרוף להם שדות זה נקמה לנפץ שמשות זה נקמה זה שנולדים עוד תינוקות זה גם נקמה אבל זה נקמות קטנות ובע"ה עוד יהיו נקמות את צריכה להבין משהו הנקמה באה למנוע להרתיע זה נמשע מוזר אני לא יודעת אם שמעת או לא אבל יש דבר שנקרה "כוח ההרתעה של המתנחלים" אנחנו שומרים עליו כשזורקים אבנים על כל מכונית שנוסעת כבר אין מכוניות ערביות בציר לפחות לכמה שעות ואז הציר שקט

NoyNoy

New member
קיבינימט איתכם!

את לא מבינה למה זה גורם? אתם זורקים אבנים בכביש, הם מפוצצים מטען מטען בנתניה בתור נקמה. אתם יורים עליהם חזרה בתור נקמה, הם יורים על שכונות בירושלים. אחרי זה מתפלאים למה השמאלנים שונאים מתנחלים. את כל כך רוצה לנקום, תשלחי את הבן שלך שימות ואז תנקמי את הדם שלו. אני לא רוצה אף אחד שינקום את הדם של אחי. אחי שירת במשך 3 שנים בצה"ל, וחודש אחרי שחתם קבע נרצח. אני בטוחה במיליון אחוזים שהוא תומך במה שאני אומרת. לפני שהתגייס הוא היה פעיל במר"צ. כל הזמן ששירת בצבא, האמין בכל ליבו בשלום, אפילו שראה מראות מזוויעים. אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים עם הנקמות המפגרות שלכם, וכל מה שאתם עושים זה הורסים את המצב עוד יותר. את בכלל לא רוצה שלום, מה שאת רוצה זה דם. אם את כל כך רוצה דם, לכי תקימי לך את מדינת המתנחבלים, תרצחו שם אחד את השני ובדרך תעשו טובה לאנושות.

בת-עמי

New member
לא מאמינה בזה

אאני לא מאמינה שהמטען בנתניה בא בתור נקמה חצי יום אחרי שנהרג להם מישהו הם עושים פיגוע ואומרים בהוא נקמה אני בכלל לא אוהבת דם אפילו שונאת אבל זאת מלחמה על קיום הנקמות האלה לא מפגרות אלא נקמות על היקר מכול

NoyNoy

New member
אין כזה דבר מלחמת קיום.

מי שבאמת חושב שמגיע לו להתקיים, מבין שגם לאנשים אחרים מגיע להתקיים. משמע: דו-קיום. בגלל זה המושג "מלחמת קיום" לא קיים, הוא פרדוקס. מלחמה=מוות, קיום=חיים. איך אפשר להגיד "מלחמת קיום"??? הגיע הזמן שתתבגרי ותביני שיש עוד אנשים בעולם חוץ ממך, ואת צריכה לחיות איתם. אם את לא רוצה לחיות איתם, וכל מה שאת רוצה לעשות זה להרוג אותם, אז אני אגיד לך שוב - תקימי לך את מדינת המתנחבלים ותרצחו אחד את השני. למה אנשים שרוצים שלום צריכים לסבול בגלל שאתם רוצים דם? את טוענת שאת לא רוצה דם, אבל את מפרסמת בפורום הודעות גזעניות שבגבול ההסתה לרצח!!!

WishMaster

New member
סליחה שאני מתערב , אבל..

NoyNoy.. את (?) פשוט גורמת לי לבחילה.. את הדוגמה הקלאסית ליפי נפש מתחסדים . מצד אחד זועקת "חמס" על יריות של קיצוניים ישראלים , כהגדרתך , ומצד שני אומרת , וזה ציטוט , " לכי תקימי לך את מדינת המתנחבלים , תרצחו שם אחד את השני ובדרך תעשו טובה לאנושות." את צבועה. אנשים כמוך נותנים לגיטימציה לטרור . את שמאלנית ? אוקיי . שיבושם לך . הדיעות שלך אולי לא הכי מקובלות עלי , אבל אילו הדעות שלך , וככאלה צריך לכבד אותן, אבל , וזה אבל גדול , מפה ועד להגיע למצב שאת קוראת לרצח המוני....זה כבר עובר כל גבול . אני במקומך הייתי מתבייש להסתכל במראה.

NoyNoy

New member
הם רוצים דם,

שיקחו את הדם של עצמם. למה אני צריכה לסבול מזה? למה אנשים חפים מפשע צריכים לפחד לצאת החוצה בגלל שהיא רוצה לראות דם? אז כמו שאמרתי, משרוצה דם, שיסתכל על הדם של עצמו.

בת-עמי

New member
אני ממש אוהבת דם

נורא את באמת חושבת שאנחנו רוצים דם?????? רק רוצים לחיות בא"י

NoyNoy

New member
מי שרוצה לחיות,

שלא יקח את החיים של אנשים אחרים.

_דקלה_

New member
יחס גורר יחס....................... ../images/Emo2.gif

אתם זורקים אבנים והם מפוצצים אוטובוסים אז מה הטעם?

בת-עמי

New member
בואי אני יתן לך טעם

דבר ב-ד-ו-ק ביום שאחרי זריקת האבנים בציר הציר כמעט ריק לגמרי ממכוניות ערביות ציר ריק אומר ציר שקט

NoyNoy

New member
ציר שקט,

אבל אני מפחדת לעלות על אוטובוסים, ולנסוע לקניונים, ולהיות במקומות שיש בהם התקהלויות של הרבה אנשים. את יכולה לנסוע בשקט בכביש, ואני מפחדת שיפוצצו אותי. אבל העיקר שהציר יהיה שקט.

בת-עמי

New member
וגם לפני שזרקנו אבנים..............

פחדת לעלות על אוטבוס לא אנחנו התחלנו

למעלה