נקמה

NoyNoy

New member
רק חיכיתי לכזאת הודעה...

"לא אנחנו התחלנו"... חכי רגע, אני אלך לקרוא לגננת נחמה.

בת-עמי

New member
זה הוכיח שאת טועה

ז\ה נשמע קטנוני אבל זה רק מראה כמה האבנים המעטות שלנו הם לא מה שגורם לך לפחד לעלות על האוטבוס

המבשר

New member
שאלה לנוי אם ניסוג מחר מהשטחים

לא יהיה יותר טירור? לא יהיו יותר מתאבדים? תפסק המלחמה של הערבים? לא יהיו יותר גלשנים? מרגמות? אוטובוסים מתפוצצים בידי מסתננים? קראת את המאמר של פייסל אל חוסייני שפורסם בה"ארץ"? קראת על האוטנטיות שלו? נסי לחשוב על היום שאחרי ולא לומר אחרי המבול.

NoyNoy

New member
נסיגה מחר הרי לא ניראית לאף אחד

כמו משהו הגיוני. מצד שני, אותו דבר אמרו על הנסיגה מלבנון, ותיראה מה קרה - מאז שצה"ל לא נמצא שם אפשר לישון בשקט ליד הגבול.

המבשר

New member
יפה נוי נוי שלושה חיילים ישנו בשקט

ליד הגבול עכשו הם ישנים בשקט בשקט עמוק באדמה באדמת החיזבוללה

זה ברור, מפני שצריך שניים לטנגו

ולכן, כל פעולה למען השלום צריכה להתבצע במקביל בשני הצדדים. אחרת אין שום סיכוי להשיג משהו מלבד עוד אלימות ותיסכול.

בת-עמי

New member
את טועה לגמרי

הדרך היחידה היא לא "להתאבל על היקרים שלנו, ולהבין שאנחנו לא רוצים שעוד אנשים ידעו את הכאב והצער שיש במוות" הוא נורא חכם זה שצועק את הנקמה זה לנקום את הדם ואם הצבא לא עושה את זה כנראה שאנשים אחרים צריכים לעשות את זה אני אישית אין לי רשיון לנשק ויש הרבה אנשים שלא רוצים להשתמש בו אבל אנחנו נוקמים לא תמיד שומעים על זה אבל אנחנו נוקמים זריקות אבנים זה סוג של נקמה לשרוף להם שדות זה נקמה לנפץ שמשות זה נקמה זה שנולדים עוד תינוקות זה גם נקמה אבל זה נקמות קטנות ובע"ה עוד יהיו נקמות את צריכה להבין משהו הנקמה באה למנוע להרתיע זה נמשע מוזר אני לא יודעת אם שמעת או לא אבל יש דבר שנקרה "כוח ההרתעה של המתנחלים" אנחנו שומרים עליו כשזורקים אבנים על כל מכונית שנוסעת כבר אין מכוניות ערביות בציר לפחות לכמה שעות ואז הציר שקט

_דקלה_

New member
תראי...

אמממ להגיד לך את האמת.. גם אני לא מאמינה בנקמה גם לא בכעס צריך פשוט להתעלם מהרוצחים האלה לא לתת להם לחמוק מעונש כמובן אבל יריקה אפילו הם לא שווים ואני מדברת עלייך ועל המשפחה שלך.. סתם ככה אני לא חושבת שיש סיבה שהם יהיו בתוך ובתוך קרובייך למרות שהם תחת הגדרה שינאה בכלל אתם לא צריכים לחשוב עליהם הם לא שווים את זה מבינה אותך ואת כאבך החייכנית, דקלה

בת-עמי

New member
אנחנו מחכים לתגובה של צה"ל

והיא לא ממש באה וזה מרתיח וזה משגע שאנשים נרצחים ויורים על כל מיני אנשים ומפוצצים מטענים והערים שיצאו מהם המחבלים נשארות קיימות ואז באה הנקמה ולא היו נקמות בתחילת האנטיפדה

בת-עמי

New member
ואת חושבת שלי לא נמאס??????????????

את חושבת שלי זה כיף????????? את חושבת שלי לא נמאס לענות לטלפון ובקביעות לשמוע את ההודעה על המוות????? עאת חושבת שלא נמאס לי להיות בהלוויות?????? את חושבת שכיף לי לשמוע על מתים???????? אני פשוט לא חושבת שיש טעם בשלום מדומה ובויתורים לחינם זה לא אומר שכיף לי לשמוע על מתים

NoyNoy

New member
אז כמו שאמרתי.

חוסר רצון לויתור = חוסר רצון לדו-קיום, = רצון לראות דם. כל מי שרוצה לראות דם, שיקים מדינה משלו, את יכולה ללכת לשם עם כל המחבלים המתאבדים שגם רוצים לראות דם, תפוצצו אחד את השני, והשאר, אלה שבאמת רוצים שלום, ישארו כאן ויעשו שלום.

_דקלה_

New member
אז את ממשיכה להרוג ואז הורגים בחזרה

ואת אומרת שנמאס אני לא מבינה אותך בכלל

בת-עמי

New member
כן נמאס לי, נמאס לי מהרוגים

אבל אני לא רואה את הפתרון בהסכם שלום כי ימשכו למות אנשים רק נשאר עם פחות אני חושבת שממשלת ישראל צריכה לקחת על עצמה את האחריות ולהגיב על הפיגועים שזה יהיה ברור שפיגועים זה שבר שלא יכולה לקרות וממשלת ישראל לא עושה את זה אז אנשים אחרים לוקחים לעצמם את החוק לידים אני בתור בת-עמי הכי רחוק שהגעתי היה בזריקת אבנים והאבן שזרקתי פגעה בזה שזרק עליי אבנים באנטיפדה הקודמת

NoyNoy

New member
אנחנו באמת לא חושבים עליהם.

אם יתפסו אותם, מה שלא נראה לי שיש סיכוי, הם צריכים לקבל את העונש שכתוב בחוק. לאף אחד אין זכות לקחת את החוק לידיים ולבצע נקמות כראות עיניו. אנשים כאלה, שלוקחים את החוק לידיים, הם רוצחים בדיוק כמו אלה שרצחו את אחי וצריכים להיענש בדיוק באותה מידה.

בת-עמי

New member
בואי אני יסביר לך משהו

לא אני המצאתי את מה שאני אומרת אמרו לי את זה כבר כמה חברה לא לוקחים סיכונים או שאנחנו על הכביש או שהם על הכביש והנקמה ולקיחת החוק ליידים היא מבחינת הרבה אנשים המלחמה על החיים והרצון לא לחיות בפחד ואחרי שנאמרים דברים כאלה בכל המפגשים עם המח"טים והמג"דם הכבישים רקים ממכוניות ערביות ולפעמים צה"ל לא פועל אז יש אנשים שזורקים אבנים ויש אנשין שחוסמים צירים ואולי יש אנשים שגם יורים (שוב, אני בכלל לא בטוחה שלשב"כ אין יד בזה) אזל אנחנו רגועים ואם יש לקיחת חוק ליידים היא מזערית

NoyNoy

New member
אני לא אכתוב את אותו דבר בכל הודעה

את בעצמך כתבת על מה ש"הועד לביטחון בכבישים" עושה. ה"שאקלים" האלה הם רוצחים. רוצה, תמשיכי לתמוך ולהגן על רוצחים. אם אפילו תרצי ממש, אולי יום אחד תגדלי ותהיי רוצחת. אני לא אתפלא אם במקביל לקייטנות ההתאבדות שעושים הפלסטינאים לילדים בני 6, אתם לוקחים את הילדים שלכם לזרוק אבנים על הכביש. מה את מלמדת אותם בזה? את מלמדת אותם לשנוא, את מלמדת אותם להתנהג באלימות, את מלמדת אותם לקחת את החוק לידיים (לזרוק אבנים על מכוניות זה לא חוקי, להזכירך). כשאת עושה פעולות נקמה "קטנות", את פשוט מנציחה את השינאה ואת המוות שיש במדינה הארורה. ובמקום שהמלחמה הזאת תסתיים בהסכם שלום עוד שנה, היא תסתיים בהיכחדות מוחלטת של שני העמים. וכל זה יהיה בגללך, ובגלל החברים שלך. את בעצם משת"פית של כל המחבלים המתאבדים. על כל אבן שאת זורקת על מכונית, הפלסטינאים חוגגים שהם הוציאו ממך תגובה.

בת-עמי

New member
לאאאאאא

רוב האנשים לא לוחקים את הילדים שלהם לזרוק אבנים על מכוניות בכלל תופעת זריקת האבנים היא קטנה מאוד המלחמה הזאת לא תסתים בהסכם שלום עוד שנה יהיה הסכם נוותר כמו מטוטמים ויהיה "שקט" (חוץ מאיזה עשרים פיגועים) עד לאנטיפדה הבאה

NoyNoy

New member
אני לא אכתוב את אותו דבר בכל הודעה

את בעצמך כתבת על מה ש"הועד לביטחון בכבישים" עושה. ה"שאקלים" האלה הם רוצחים. רוצה, תמשיכי לתמוך ולהגן על רוצחים. אם אפילו תרצי ממש, אולי יום אחד תגדלי ותהיי רוצחת. אני לא אתפלא אם במקביל לקייטנות ההתאבדות שעושים הפלסטינאים לילדים בני 6, אתם לוקחים את הילדים שלכם לזרוק אבנים על הכביש. מה את מלמדת אותם בזה? את מלמדת אותם לשנוא, את מלמדת אותם להתנהג באלימות, את מלמדת אותם לקחת את החוק לידיים (לזרוק אבנים על מכוניות זה לא חוקי, להזכירך). כשאת עושה פעולות נקמה "קטנות", את פשוט מנציחה את השינאה ואת המוות שיש במדינה הארורה. ובמקום שהמלחמה הזאת תסתיים בהסכם שלום עוד שנה, היא תסתיים בהיכחדות מוחלטת של שני העמים. וכל זה יהיה בגללך, ובגלל החברים שלך. את בעצם משת"פית של כל המחבלים המתאבדים. על כל אבן שאת זורקת על מכונית, הפלסטינאים חוגגים שהם הוציאו ממך תגובה.

למעלה