נקיטה

פרסל

New member
נקיטה

תגידו איזה עונה של ניקיטה משודרת עכשיו והאם יש עונות נוספות? בתודה מראש!

גללללי

New member
כרגע משודרת

העונה הרביעת של ניקיטה, ואחריה תשודר העונה החמישית שזו גם העונה האחרונה שנעשתה לסדרה...

CSG

New member
שאלה

מדוע אתם לא משדרים את עונות 1-3 ? לעוד כמה זמן אתם מתכננים לשדר את עונות 4-5 ? נמאס כבר.שידרתם את העונות האלה אין ספור פעמים.תרכשו את כל העונות של הסדרה.

cwn

New member
כבר קנו ממזמן

את עונות 1-3 שידרו כבר לפני כמה שנים

b u s t e d

New member
לפני הרבה שנים..

גם את עונות 4-5 קנו כבר בעבר ועכשיו קנו שוב.. ערוץ AXN בכל זאת ידוע גם כערוץ של נוסטלגיה, וכל ההודעות מהסוג הזה מעידות על כך שאם AXN כן ירכשו את העונות הראשונות, יהיה להן ביקוש רב..

CSG

New member
פעם היה, למה עכשיו אין ?

מה הטעם לרכוש 2 עונות אחרונות של סדרה ?

פרסל

New member
כי הם

עוד לא שודרו בעבר. בכל אופן אני מעריץ שרוף של ניקיטה אז אני מצטרף לדעה שאם יקנו את העונות הראשונות יהיה להם ביקוש. חוצמיזה שכשהם שודרו לא הבנתי כלום אז בא לי לראות את זה עוד פעם. אגב השחקן של מייקל (רוי משהו) באיזה עוד סרטים הוא משחק? תאמת לא ראיתי אותו ואת ניקיטה בשום סרט, את מבצעים ראיתי פעם אחת ב24 ול10 שניות לא יותר ומדלין שיחקה בחצי העונה הרביעית של 24, וגם את בירקוף וולטר לא ראיתי בשום סרט

squad leader

New member
כן נכון! שכחתי ממנו

טוב זה היה אחד הסרטי קומיקס הכי גרועים שראיתי. עם כל הכסף שהם שפכו שם על השחקנים, האפקטים, הקמפיין והתפאורה (דובר על תפאורה בשויי של יותר מ100 מיליון דולר וסט ענק שהוקם בוונצייה) הייתי מצפה גם לתסריט ובימוי ברמה סבירה. בכל מקרה הסרט נקרא "The League of Extraordinary Gentlemen" והשחקנית של ניקיטה משחקת שם בתפקיד שולי ומאכזב למדי..

squad leader

New member
טוב לראות עוד מעריץ

לאור העובדה שהן לא שודרו כל כך הרבה זמן, לעונות 1-3, שהן לדעתי גם הכי טובות, בטוח יהיה ביקוש. בנוגע לשחקני הסדרה, השחקן ששיחק את מייקל, רוי דופואה, כמעט ולא עושה עושה סרטים באנגלית כי שפת האם שלו היא צרפתית (הוא צרפתי-קנדי) ולכן בקוויבק הוא נחשב לסופרסטאר ענק בעוד שבשאר העולם בקושי מכירים את שמו. בכל זאת ישנו איזה סרט אימה דל-תקציב באנגלית בשם "המוגלובין" שמשודר פעם בכמה שנים בערוץ הסרטים שם תוכל לראות אותו (למרות שלו הייתי ממליץ על כך, הסרט נוראי). באשר לניקיטה, פיטה ווילסון האוסטרלית, היא מופיעה בסרט בסרט שנקרא "It's a Girl Thing" שפעם נהגו לשדר בערוצי הסרטים של הוט. זכור לי שמבצעים, יוג'ין רוברט גלזר, נתן הופעות אורח בשני פרקים ב"נייטמן" ופרק אחד של "פעם גנב" שAXN שידרו בעבר. אני גם יודע שוולטר, דון פרנקס, הוא זה שמדובב את סייברטוט ב"X-Men" ושמדלן, אלברטה ווטסון, מככבת באיזה סרט קנדי על סרבים (שכחתי לגמרי את שמו ואין לי כוח לבדוק, אבל אם תראה פעם סרט קנדי עם סרבים במדריך תוכניות, זה בטח זה כי כמה כבר יכולים להיות על נושא כל כך משעמם?!). מובן שכל אחד מהשחקנים שיחק בעוד הרבה סרטים ואלה שציינתי הם רק אלה שאני יודע שמשודרים, או שודרו, בארץ.

b u s t e d

New member
מבצעים שחק לפני 4 שבועות במכושפות

פשוט התלהבתי כשראיתי אותו
... מדלן שיחקה בסרט.. משהו עם נסיך.. אני לא זוכרת איך קוראים לו. (חרא של סרט
) והעונות האלה כן שודרו בעבר.

b u s t e d

New member
אהה.. ודון שיחק בסרט "הראייט

המרגלת" עם דון מבאפי.. (מישל טש...משהו)

למעלה