טוב לראות עוד מעריץ
לאור העובדה שהן לא שודרו כל כך הרבה זמן, לעונות 1-3, שהן לדעתי גם הכי טובות, בטוח יהיה ביקוש. בנוגע לשחקני הסדרה, השחקן ששיחק את מייקל, רוי דופואה, כמעט ולא עושה עושה סרטים באנגלית כי שפת האם שלו היא צרפתית (הוא צרפתי-קנדי) ולכן בקוויבק הוא נחשב לסופרסטאר ענק בעוד שבשאר העולם בקושי מכירים את שמו. בכל זאת ישנו איזה סרט אימה דל-תקציב באנגלית בשם "המוגלובין" שמשודר פעם בכמה שנים בערוץ הסרטים שם תוכל לראות אותו (למרות שלו הייתי ממליץ על כך, הסרט נוראי). באשר לניקיטה, פיטה ווילסון האוסטרלית, היא מופיעה בסרט בסרט שנקרא "It's a Girl Thing" שפעם נהגו לשדר בערוצי הסרטים של הוט. זכור לי שמבצעים, יוג'ין רוברט גלזר, נתן הופעות אורח בשני פרקים ב"נייטמן" ופרק אחד של "פעם גנב" שAXN שידרו בעבר. אני גם יודע שוולטר, דון פרנקס, הוא זה שמדובב את סייברטוט ב"X-Men" ושמדלן, אלברטה ווטסון, מככבת באיזה סרט קנדי על סרבים (שכחתי לגמרי את שמו ואין לי כוח לבדוק, אבל אם תראה פעם סרט קנדי עם סרבים במדריך תוכניות, זה בטח זה כי כמה כבר יכולים להיות על נושא כל כך משעמם?!). מובן שכל אחד מהשחקנים שיחק בעוד הרבה סרטים ואלה שציינתי הם רק אלה שאני יודע שמשודרים, או שודרו, בארץ.