נקיון או לא להיות....

אהובה.א

New member
נקיון או לא להיות....

נכנסתי לבית שבבוקר ניקיתי סדום ועמורה תפסתי ת'קריזה של החיים כי הרי רק הבוקר ניקיתי יסודי מהר הלכתי לחדר לקרוא לבעלי שינקה אחריו את הבלאגן שעשה אמר לי: "תביאי ת'דלי ואני אעביר "לך" ניגוב בבית הלכתי למטבח וכל הכיור התמלא בכלים אירח חברים אצלו אתמול לכדורגל הלך לשטוף "לי" את כוסות הבירה של החברים שלו ביקשתי ממנו שיוציא את הכביסה מהמכונה הלך למכונה ותלה "לי" את הכביסה "שלו" עבד קשה הבחור צריך לנוח קצת , המסכן. לרחם עליו? מזלו שאני לא פולניה עממהההההההה , אם הייתי פולניה הבית לא היה מבולגן אחרי יום. העיקר שהוא עשה בכל "בשבילי" אאאאחחחחחחח כמה שאני מתה עליו שהוא עושה הכל "בשבילי"

טאKילה

New member
ממוש הוא עושה בשבילך,,

שלא תחסר לך עבודת בית החמוד הזה.. ממוש אחלה בעל מתחשב,תהני מהעשיה שלו חחחח

אהובה.א

New member
כן , טאקוש

הוא עושה הכל "בשבילי" הוא אפילו עושה קניות בשבילי הוא אפילו שוטף את הבית בשבילי.. שום דבר לא בשבילו. אנחנו עושות את זה כל יום ולא אומרות כלום... הוא יעשה את זה פעם אחת - יאמר שקשה לו.... לנו זה ממש לא קשה , הא? כשהוא נשאר פעם אחת עם הבנים הבית יכול להתמוטט והוא לא הרגיש אז למה הוא נשאר עם הבנים כל פעם? אז למה הוא לא עושה את הכל בשבילי כל פעם? למה לחכות רק לימי הולדת , לצעקות שלי או לקריז? למה לחכות שאומר "היום לא בראש שלי לעשות כלום. אני הולכת לשכב במיטה כמה שעות. תהיה בהיכון עם הילדים" למה לא לעשות את זה מבלי שאבקש? פעם אחת רציתי הפתעה .....

למעלה