איזה רגלים? הרגלים רעים??
3 3yuval3 New member 25/11/07 #37 דפנה נתנה לך את הטלפון שלה? את הטלפון שלה? תודה! את באה לחתונה של גרי?
G go goldi New member 25/11/07 #38 היא נתנה לי../images/Emo12.gif אבל לא את הטלפון שלה... (מה?!!@~! אמרנו שאני בן לא?!@) היא הייתה כבר והיה דווקא נחמד, היה שם רב רפורמי וטקס מיוחד.... אני באה אלייך!@#$% כי בזמן האחרון יש לי חלומות מפחידים (באמת! לחלום על יואב מהבלוג זה לא מפחיד?!)
היא נתנה לי../images/Emo12.gif אבל לא את הטלפון שלה... (מה?!!@~! אמרנו שאני בן לא?!@) היא הייתה כבר והיה דווקא נחמד, היה שם רב רפורמי וטקס מיוחד.... אני באה אלייך!@#$% כי בזמן האחרון יש לי חלומות מפחידים (באמת! לחלום על יואב מהבלוג זה לא מפחיד?!)
3 3yuval3 New member 25/11/07 #39 נראה לי את צריכה פסיכולוגית... יש לי אחד דר' פרנקל בשבילך, נשבע שאני מכיר אותו..
G go goldi New member 25/11/07 #40 ואת המישהי המשוגעת להכיר אותה יצא לך? (יצא לי משפט מטומטם ) השיחה הזו לא מובילה לשום מקום אבל לפחות נעים בחוץ!
ואת המישהי המשוגעת להכיר אותה יצא לך? (יצא לי משפט מטומטם ) השיחה הזו לא מובילה לשום מקום אבל לפחות נעים בחוץ!
3 3yuval3 New member 25/11/07 #41 כל כך נעים שבא להתרסק אל תוך הקיר, ממ.. לא, זה בסדר, הכל אידיאל, שמש בצד, או שמש מעל?
3 3yuval3 New member 25/11/07 #43 אם תגידי לי שאת שמחה? אני אתן הכל, let it fall, תני לזה ליפול. קניתי כרטיסים להופעה.. שורה שניה משמאל.. אה! את שואלת איזה? אממ.. נו, ההצגה היומית הזאת. אין יציאה.
אם תגידי לי שאת שמחה? אני אתן הכל, let it fall, תני לזה ליפול. קניתי כרטיסים להופעה.. שורה שניה משמאל.. אה! את שואלת איזה? אממ.. נו, ההצגה היומית הזאת. אין יציאה.
G go goldi New member 25/11/07 #44 תראה יש עוד דברים, עניינים שתבין עוד שנים... כשתגדל. קל לך לצחוק עלי כי אני טיפשית אבל אתה לא יכול לצחוק עלי את תיהיה שלי
תראה יש עוד דברים, עניינים שתבין עוד שנים... כשתגדל. קל לך לצחוק עלי כי אני טיפשית אבל אתה לא יכול לצחוק עלי את תיהיה שלי
3 3yuval3 New member 25/11/07 #46 איך זה שאת מאושרת? איך את שמחה גם כשהכל עצוב? לא חשוב לך אם את לא גומרת..
G go goldi New member 25/11/07 #47 לא אמרנו שאני בן? תלך הצידה וסחט לי 30 תפוזים שיש במטבח! (משום מה אני מרגשיה כמו בלאקאייס-מלכת האופל השולטת-פחות מוולדי שלי כמובן )
לא אמרנו שאני בן? תלך הצידה וסחט לי 30 תפוזים שיש במטבח! (משום מה אני מרגשיה כמו בלאקאייס-מלכת האופל השולטת-פחות מוולדי שלי כמובן )
3 3yuval3 New member 25/11/07 #48 אז הלכתי הצידה, וסחטתי לך... אומנם, יש את בלאקסאייס, אלמוארטו-אלדו, ופנינה, אבל אם אט.. הכל הולך ונעלם, אם את רוצה לברוח מכולם, השארי ותזכרי, בין עננים לבין שמיים, אני, אני, אני.
אז הלכתי הצידה, וסחטתי לך... אומנם, יש את בלאקסאייס, אלמוארטו-אלדו, ופנינה, אבל אם אט.. הכל הולך ונעלם, אם את רוצה לברוח מכולם, השארי ותזכרי, בין עננים לבין שמיים, אני, אני, אני.
G go goldi New member 25/11/07 #49 ובל תשכח את הלורד וולדמורט השקסי!!@#$ אבל אתה לא צריך אף אחד משליטי האופל האלה אתה צריך אחת שתבוא מיד אפילו מישהי זמנית אחת כשגם כלא תאמר דבר תבין את כל מה שרצית מיד אולי זה יוני אבל רגע יוני זכר בכלל
ובל תשכח את הלורד וולדמורט השקסי!!@#$ אבל אתה לא צריך אף אחד משליטי האופל האלה אתה צריך אחת שתבוא מיד אפילו מישהי זמנית אחת כשגם כלא תאמר דבר תבין את כל מה שרצית מיד אולי זה יוני אבל רגע יוני זכר בכלל
3 3yuval3 New member 25/11/07 #50 מה זכר?! את לא מבינה מה אני מנסה להגיד לך פה?! שאין לי דרך לישון בלעדייך! ואין לי כבר חשק לקום לקחתי ללב ועכשיו לא נותר לי שם כלום.
מה זכר?! את לא מבינה מה אני מנסה להגיד לך פה?! שאין לי דרך לישון בלעדייך! ואין לי כבר חשק לקום לקחתי ללב ועכשיו לא נותר לי שם כלום.
3 3yuval3 New member 25/11/07 #52 עכשיו כבר יש לי חברה. זה לא שזה כל כך מפריע, אבל יש לי חברה. דווקא בחורה באמת בסדר, היא יודעת איך לשרוך את השרוכים שלי לבד, סגרה אותי איתה בחדר, אנחנו לא מדברים עם אפחד! [זה לא כל כך נחמד]
עכשיו כבר יש לי חברה. זה לא שזה כל כך מפריע, אבל יש לי חברה. דווקא בחורה באמת בסדר, היא יודעת איך לשרוך את השרוכים שלי לבד, סגרה אותי איתה בחדר, אנחנו לא מדברים עם אפחד! [זה לא כל כך נחמד]
G go goldi New member 25/11/07 #53 יובל, זה לא כל כך סביר../images/Emo12.gif להכיר כל כך הרבה ולא לכתוב לך שיר!
3 3yuval3 New member 25/11/07 #54 היינו כבר בשיר הזה!../images/Emo12.gif תני לי חבל אולי, עוד אוכל למשוך אותך ישר אליי!