נקודות למחשבה

אתה לועג לכדורסל ולפסטיגל ביחד??

לא יפה... עכשיו יש לך עסק איתי! כן אני אוהבת כדורסל יש למישהו בעיה עם זה?

hagaymi26

New member
אני לועג לפסטיגל

אבל לא לכדור סל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני מת על כדורסל ואני לא מבין איפה אני לועג לו!!! מה שמזכיר את גרי: אני אוהב פרות! אני לא הורג חיות! אני קונה אותן מתות!! מתות!!

אה כי זה נראה שאתה לועג לכדורסל

גם אתה אוהב כדורסל!?!?!?!?!? יש מצאתי עוד מישהו שאוהב כדורסל!!!!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמה אתה מצפה?

שהורים יקחו את הילדים שלהם לקונצרט של הפילרמונית? מעט מאוד ילדים מתעניינים בזה.. הפסטיגל אומנם לא בא להיות משהו איכותי או חינוכי, אבל יש מטרה אחרת מאחוריו. הפסטיגל אמור לתת בעצם חוויה לילדים. חוויה של לראות על במה את הכוכבים האהובים עליהם מהטלוויזיה, כשבעצם הם חלק מתוך ההצגה. לפי דעתי זה מאוד נחמד לילדים. ילדים לא צריכים לראות מופעים כבדים מדי. חוץ מזה, הם נהנים מזה! לא יודע מה איתך, הפסטיגל היה ה-חווית ילדות שלי! הייתי שבועות מתרגש ומודיע לכולם שעוד כמה שבועות אני אראה את מיכל ינאי בפסטיגל!

hagaymi26

New member
פעם הפסטיגל היה נחמד

היום הוא ממוסחר ובעיקר יקרררר 200 שקל לכרטיס איך הם לא מתביישים? הרי ב20 שקל הם היו יוצאים מורווחים, וגם DVD ב60 שקל ועוד דברים זוהרים מיטונפים כאלה ב30 שקל לפחות!

hagaymi26

New member
רואה

אפילו גדעו אומר 190 שקל... מישהו שמזמין את כל נשמפחה יכול לקנות איזה חיפושית יפה ולקחת אותם לים... לא חבל?

../images/Emo215.gif

קודם כל, כרטיס לפסטיגל עולה, לפני שטויות של הנחות ועדי עובדים וכו', 189 שקלים (זב היה בעיתון), ודבר שני-כל הקטע של השטויות הרדודות האלה ממש לא מתאים לשטוף את מוחם של דור העתיד שלנו. ודרך אגב- אף פעם לא הלכתי לפסטיגל, למרות שרציתי- ורק סגלל שהפיג'מות הופיעו שם!

KiShKooSh

New member
אפ.. ברייר עד לפילהרמונית../images/Emo11.gif

כמה שאני אעדיף ג'אז על קלאסי מבחית טעם אישי אבל לעיתים אין דבר יותר מרגיע ממוזיקה קלאסית

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifיש הבדל גדול בין זה להתמסחרות

הם בעצם עושים את העבודה שלהם.. אומנם זה בערוץ משחקים, אבל זו עדיין העבודה שלהם. הבדל של שמיים וארץ בין לשחק ולהצחיק בקפה קר-סול לבין פרסומות בערוץ 22 למשל, ששם זה פרסום נטו - ואין משהו מאחורי זה.

גרי 541

New member
זה לא קשור לארטיק

עם החברה תרצה להדביק את הפרצופים של הפיג'מות על הארטיק שלהם זה בגלל דהם רוצאים שהרבה ילדים יקנו זה לא אומר שהפיג'מות עצמם רואים מזה כסף. התמסחרות זה על קלסרים, מחברות וכול דבר שהוא אינו מאכל

גרי 541

New member
בוא נגיד שנניח אני שם תמונה של תום וג'רי

על ארטיק שאני מייצר, זה אומר שתום וג'רי מרוויחים על זה כסף? או שאני מרוויח על זה כסף כי יותר ילדים קונים עכשיו את הארטיק שלי?

3yuval3

New member
אני חושב שיש בזה עניין של זכויות..

אם אתה עושה ארטיק של תום וג'רי, אתה צריך אישור מהאחראי, שבדרך כלל עושה מזה כסף..

ואם אלה הפיג'מות עצמם...../images/Emo182.gif

שאוכלים עוגה עם הדפס של עצמם? ואם אלה בריל, סוש וז'בטה שלובשות חולצה עם הלוגו של הפורום? ואם זו בכלל שארון שיש לה כרית עם תמונה שלה ושל הפיג'מות (שהם פרט מאוד מינורי לצידה של שארון)? הפיג'מות אפילו לא יודעים על זה, זה נחשב למיסחור? ודיסקים צרובים...?

למעלה