נקודות למחשבה

נקודות למחשבה

אם בפיג'מות עסקינן, אז כמה דברים יש לי לציין: 1.קודם כל, שלום לכל חברי פורום הפיג'מות המכובדים =^) 2.מה מתוכנן, אם מתוכנן, לגבי עונות המשך/סדרות משנה/סרט/הופעות/אופרה לפיג'מות??? 3.אני סתם פרנואיד או שהם התחילו להתמסחר קצת, עם הפסטיגל וערוצי המשחקים של הוט- הרי הפיג'מות זה לא מותג- זה דרך חיים!!!! באמת סליחה על טרחה, גדעון

../images/Emo140.gif שלום,

כרגע הפיג'מות משתתפים בפסטיגל. יש להם שתי תכניות ברדיו 99 כל שבת ב-9:00 בתכנית לילדים וב-22:00 בתכנית למבוגרים. בקרוב תעלה לערוץ 2 התכנית "העיר שלנו" בכיכובם של השלושה. ויש דיבורים לגבי עונה נוספת לפיג'מות... הפסטיגל וערוצי המשחקים זה לא התמסחרות. התמסחרות זה כשיטביעו את הפרצוף שלהם על ספלי קפה או שישימו תמונה שלהם על אריזה של ארטיק והארטיק יהיה רגיל לחלוטין.

3yuval3

New member
אבל...

אם זה יהיה ארטיק שמסיימים אותו אז בתוך המקל יש מין קפסולה קטנה, שברגע ששמים אותה במים, שומעים את השיר "אל תאכלו את החיות" תוך כדי שפתאום צומחים שלושה מלפפונים בפנים, מהם בוחרים מלפפון אחד ואז בתוכו יש עוד קפסולה ויוצא ממנה או אילן, או עודד או קובי, בהתאמה למלפפון והם שרים את "פהפהפהפהפה פטנטים" ואז נותנים פלייר של הפסטיגל? זו יח"צנות.

3yuval3

New member
רשמתי על זה פטנט...

אם בעוד כמה ימים מישהו דופק לך בדלת ומציע לך קרטיב, גם אם זה סופת גשמים בחוץ, תיקח.

חחחחחחחחח איך בהשראתי?../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

מהמהמהמה אבל איך אני קשורה?
שיה! יאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo35.gif

לפי דעתי, ערוצי משחקים זה כן התמסחרות- כי המטרה שלהם זה כסף, לא?? ולגבי הפסטיגל- למרות שלא ראיתי אותו החיים, אנשים רבים חושבים שהוא הדרדר עם השנים

porky169

New member
מה הקשר?../images/Emo134.gif

זו ממש לא התמסחרות זו בסך הכל הפרנסה שלהם. זה כמו שתגיד ליהודה לוי לא לעשות טלנובלות בגלל שזו התמסחרות, זה אותו דבר בדיוק הוא עושה את זה בשביל הפרנסה שלו ולא בגלל משהו אחר.

חשוב לציין

אל"ף, אני לא כל כך מת על יהודה לוי, בי"ת- הפיג'מות זה קצת שונה- הם תכנית לילדים ולא לכלל ההדיוטות

hagaymi26

New member
לפי דעתי

ערוץ המשחקים זה כן התמסחרות... (לא בטוח מצד השלישייה כי הם עושים מה שאומרים להם) זאת אומרת בטוח יש סיבה שהפיג'מות בקפה קרסול משודרת בפרקים קצרים ובכל שעה עגולה למטרות ריווחיות מצד הערוץ... שוב אני לא אומר שהפיג'מות התמסחרו

Jen74

New member
אנשים רבים חושבים שהפסטיגל התדרדר

ובכל זאת... כל שנה אלפים נוהרים עם הילדים שלהם לעוד הופעה ועוד הופעה וקונים אחרי זה גם את ה- DVD. כלומר, יש גם הרבה שעדיין חושבים שזה משהו שכדאי להראות לילדים.

השאלה היא

למה הם לוקחים את הילדים לכזה דבר- איכות או לחץ חברתי- והאם באמת זה משהו שכדאי שילדים (או מישהו בכלל) יראה?

hagaymi26

New member
נכון

את האמת אני בחיים שלי לא ריתי את הפסטיגל... אני אף פעם לא חושב אפילו ללכת בגלל המחיר היקר והשטויות שיש בו. באמת בהיכל נוקיה אפשר לראות משחק כדורסל אבל פסטיגל?! זה לא עובד טוב. גם ככה כשהולכים כל הילדים רואים את ההצגה דרך המסכים אז בשביל מה? עדיף לראות בחינם חצי שנה אחרי זה או בVOD במחיר סמלי (שגם הוא מופרז) בקשר למאות אלפי הילדים שנוהרים לפסטיגל לזה אין לי כל כך הסבר. בקשר לפיג'מות שמופיעים בפסטיגל זה סתם לפרנסה למרות שגם זה סוג של התמסחרות כי הפסטיגל הוא בעצם מופע שירים בו צריכים להופיע זמרים - דבר שלא מתקיים בפסטיגל בשנים האחרונות.

hagaymi26

New member
לא נורא...

גם במקומות אחרים הילדים יושבים רחוק מאוד, ולא רואים אאת הבמה ובגל זה קונים DVD

למעלה