נקודה רגישה

FoxyLady1

New member
נקודה רגישה

התרגלתי כבר שכל דבר אצלי הוא בטפטופים של כמה נקודות חסרות, ואני חיה מניסים, אבל הפעם -נפלתי חזק. בפסיכומטרי קיבלתי 118 בחלק של האנגלית, מה שבעצם אומר שאני צריכה 2 קורסים. וזה טיפשי, כי זה גם אומר שאני אלמד אנגלית עם אנשים ברמה של 100. בקיצור, אין קשר. זה לא מה שמטריד אותי. מטריד אותי שזה ייקח 4 שעות שבועיות מהלו"ז השבועי, הגם ככה עמוס שלי, וכנראה גם כסף. איך זה הולך עם מתקדמים 1? האונ' גובה כסף? כי הבנתי שעל מתקדמים 2 לא גובים. ועוד שאלה.. אם אני רוצה לגשת למבחן אמי"ר מועד דצ' 08, ובו אני אקבל לפחות פטור מקורס אחד מהשניים, אני אוכל לבטל את הקורס שכבר התחלתי? אוף, נראה לי שהנקודה הזאת לא רק רגישה, גם תעלה לי ביוקר.

amitk80

New member
קצת סדר

לא בהכרח שתלמדי אנגלית עם חברה ברמה של 100. זה מאד תלוי באנשים. עד כמה שאני יודע לא אמורים לשלם על קורסים באנגלית במהלך שנת הלימודים כי זה חלק משכר הלימוד. לגבי שאלותייך תתקשרי למחלקה לשפות זרות. הם ידעו לענות לך על השאלות טוב יותר ממני. תנסי לתפוס אותם עד יום שלישי כי החל מ 8 באוקטובר עד ה 21 באוקטובר האוניברסיטה סגורה ולא פתוחה בגלל החגים. http://lang.haifa.ac.il/ שם תבחרי במזכירות המחלקה ויש שם את הטלפונים של מזכירות המחלקה. דברי איתם. הם אנשים מאד נחמדים שישמחו לעזור לך. בהצלחה, עמית

bwp

Member
אני יכול לענות על הפטור הכספי

בהנחה שזה עולה כסף ותקבלי פטור בדצמבר לא תקבלי החזר כספי מהסיבה שקורסים מבטלים עד שבוע אחרי תחילת אותו סמסטר.

FoxyLady1

New member
הימור

אז אתה בעצם אומר שעדיף לא להירשם ולעשות את מבחן אמי"ר בדצמבר? כי תכל'ס - זה הימור.

bwp

Member
לא אומר כן ולא אומר לא

כי אני לא לוקח אחריות על אחרים,זה הכל. את צריכה לעשות בעד ונגד ולהחליט מה רמת האנגלית. מה יקרה אם תעשי מבחן אמי"ר ולא תקבלי את הפטור הנדרש?

FoxyLady1

New member
המחלקה שפות זרות

זה נכון שלמחלקה לשפות זרות יש תשובות לכל השאלה האלה אבל הגעתי לנקודה בה אמרתי נואש. הם לא עונים לי. ואני מתקשרת כל יום, כמה פעמים. זה מאד אופייני לאונ' באופן כללי, לא לענות. הם מתים על זה.

אבי2511

New member
אני דווקא ממליץ לעשות אמי"ר

אם את רק מתחילה את הלימודים, אז זה שווה כי למיטב ידיעתי - את צריכה להשיג את הפטור עד סוף שנה ב' (אני חושב). אני יכול לומר לך שאני קיבלתי באמי"ר 2 נק' לפני הפטור וזה נורא תסכל אותי אז ניגשתי שוב. במבחן השני קיבלתי נקודה לפני הפטור והייתי בדיכאון שבוע
החלטתי ששווה לי ממש ללמוד ובאמת התכוננתי איזה חודש, עשיתי מבחן נוסף וקיבלתי פטור. כדי באמת לעלות בציון - צרכים להתכונן קצת. נכון שאי אפשר לשר אנגלית ביומיים אבל בהחלט אפשר לתרגל קראה מהירה של טקסטים ואפילו אוצר מילים. בקיצור, יש חודש עד לתחילת שנת הלימודים, תתחילי להתכונן ועד המבחן תשמרי את היכולת עם טקסט אחד ביום, זו המלצתי. לא עשיתי את הקורסים האלו אבל שמעתי שהם לא באמת מלמדים (אם כי אני בטוח שמי שרוצה - יכול ללמוד מהם המון). בהצלחה.

למעלה