נקודה למחשבה....

Runaway Train

New member
בסדר מצטערת,ספרי לדודה נעמה

למה רצית להתאבד? מה עשית בדיוק ומה קרה??

tomgavish

New member
באמת שהייתי שמח לספר אבל זה ארוך

ומסובך, בסה"כ נערתי תצמי מזה, יש מצבים שכל העצבים האלו חוזרים אלי, אבל אני צריך להיות חזק ולהתגבר על זה, אני לא חושב שיש פה הרבה אנשים שהיו בפורום כשהייתי במצב הזה אבל היו שתי שירשורים על זה, אתם יודעים מה אני יחפש את זה זה צריך היות בטח הארכיון

Runaway Train

New member
בקשר לתשומת לב (!)

אני לא מסכימה איתך כשבנאדם בבעיה כזו כמו ששדיברנו בנ"ל ובכלל בשירשור הזה (דיכאון,חתיכת ורידים,טיפולים אצל פסיכולוג,ושות') זה לא מעורר רחמים כמו שאמרת,זה מין "צעקה" של אותו בנאדם לעזרה הוא רוצה שישימו לב אליו,הוא רוצה לקבל יחס,שלאנשים יהיה אכפת ממנו רובם לא מקבלים את היחס הזה אז הם נוטים לדברים קיצוניים כמו התאבדות וכו' זה לא מעורר רחמים,זאת מחלה! מחלת נפש...צריך לשים לב לבנאדם כזה ולא לחשוב שהוא מעורר רחמים

life style

New member
לא התכוונתי...

לאלו שבאמת סובלים וזאת הצעקה שלהם.... התכוונתי לאלו שבאמת עושים את זה כי הם רוצים תשומת לב - לא נתקלת במקרים כאלו? ילדים מפונקים שחותכים את הורידים כדי לשגע לאמא את השכל ולהפנות את אור הזרקורים אל עצמם. ותודי שזה כן מעורר רחמים!

B A R B A R

New member
אני חייבת

להגיד שאני דיי מזדהה איתה,לא בקטע של קורט אלא בקטע של יצירת חברים, בואו נגיד שאני לא ממש כמו שאומרים "ידידותית לסביבה" אני לא מתלבשת לפי מה שהחברה קובעת, אני לא שומעת מה שילדים אחרים שומעים אצלי בשכבה ובביה"ס, אני לא מתרגשת מכל טרנד חדש שיוצא ובקיצור אני שונה משאר הסביבה שלי.. אז עם הקבוצה הענקית של האנשים האלה אני לא ממש רואה את עצמי מסתובבת רק חבל שהקבוצה שאני כן יכולה להתחבר איתם ולהיפתח אליהם היא קבוצה קטנה (הכוונה אצלי בביה"ס) מקווה שהבנתם אותי, וקצת יותר.

tomgavish

New member
נו אז מה, אני נחשב פריק כזה, ויש לי

חברים ערסים פריקים חנונים מה שאת רוצה, זה לא קטע של זה בכלל ויש תקטע של הזעקה? זה ילד צומי, דורש צומת לב, וזה כבר פינוק

Runaway Train

New member
זה כן קשור! ...

אף בנאדם לא יפגע בעצמו סתם ככה כי משעממם לו בחיים, קשה לו ואין לו דרך להתמודד אם זה אם הוא מסתיר את זה אז תלוי איזה מצב ואיזה בנאדם אבל אם הוא מראה את זה וגלוי אם כל הדברים האלו זה אומר שהוא דורש את תשומת הלב אבל לא פינוק הוא רוצה עזרה!!! אני לא סתם ממציאה זה כתוב זה עובדות (לא ממש מתבסס על עובדות אבל זה דברים שחקרו ,זה דברים שבאו מפסיכולוגים ,פסיכאטרים וכו'..) וזה צודק לדעתי יש לי המון המון חומר על זה וספרייה שלמה רק על ספרים בנושא כזה

the sofa city

New member
אני יביע את דעתי בנושא!

לא השתתפתי כל השירשור אבל אני אתחיל! אני לא ניסיתי אף פעם להתאבד אבל חשבתי על זה דיי הרבה, הייתה תקופה שממש רציתי להתאבד, אבל לא רציתי לחיות אחרי זה, לא רציתי לראות את האנשים אחרי זה, אנשים מסתכלים עליך אחרת! לא רציתי לעבור את זה! וגם אבא שלי לא ממש בחיים ולא רציתי שהמשפחה שלי תאבד עוד מישהו מהמשפחה... לא רציתי לחשוב על מה שזה יעשה להם... דעתי על קורט: אני דיי מתחילה לשנא את קורט, אני לא יודעת להזביר את זה אני לא יודעת ממש למה, אבל קורט (הבן אדם) מעצבן אותי, כל הזמן הוא לפני דייב וקריסט, אני זוכרת שראיתי פעם ראשונה MY GIRL ואני זוכרת רק את קורט, כאילו הוא ישב לבד והיה מעגל כזה מסביבו, וזה מרגיז אותי מאוד! אני אוהבת את השירים שהוא כתב אבל הוא דיי מעצבן אותי (בבקשה אל תגיבו לי ואל תכתבו לי דברים על מה שכתבתי על קורט רק רציתי שתדעו אני לא רוצה לפתח מריבה) ואני גם לא אוהבת אותו כי הוא כל הזמן ברח מחיים, בהתחלה עם הסמים ואחרי זה התאבדות! כל פעם שאני רוצה להתאבד אני נזכרת בסיבות שיש לי לחיות! תנסו לי זה עוזר אולי גם לכם זה יעזור.... אההההההה ובקשר לפתיחות עם אנשים חדשים אני דיי פוחדת מאנשים... אם אני לא מכירה אותם אני לא מדברת איתם! (אם ראיתי אותם לפני או משהו כזה אין לי בעיה איתם!) יש לי 2 חברות טובות ואני חברה ממש ממש טובה רק של אחת, שאנחנו מספרות רק אחת לשניה על כל מיני דברים שלא סיפרנו לאף אחד אף פעם לפני! (זה שאנחנו בכלל חושבות על התאבדות) ואני מכירה כמה אנשים שסיפרו לי: אתמול כמעט התאבדתי! -למה? -כי היה לי את האומץ! אני עמדתי בשוק, מישהוא\מישהיא רצה\תה להתאבד רק כי היה לה\לו את האומץ! והם רוצים להוחיך שהם יכולים אני עמדתי בשוק...! וזהו!

life style

New member
זו לא רק את...

גם אני המון פעמים מרגישה שאת קורט הבן אדם ממה שמציגים בתקשורת אני לא אוהבת - אבל את לא מכירה אותו אישית לכן אני לא חושבת שכדאי לך באמת להחליט. אבל הרגשה זאת הרגשה וזכותך לאהוב את המוסיקה בלי להתאהב בסולן! בקשר להתחברות עם אנשים, כשהגעתי לחטיבה שנה שלמה הייתי רק עם שתי חברות טובות. השנה אני רק עם אחת, כמובן שיש לי מלא חברות "היי וביי" (ככה אני קוראת לילדים שהשיחה הכי ארוכה איתם זה "התאמנת למבחן בהיסטוריה? כן גם אני וואי זה היה קשה"). זה לא אומר שאתם מוזרים - יש המון אנשים שקשה להם להיפתח לאנשים - יכול להיות שבתת מודע אתם עושים את זה בכוונה, אבל אם זה מה שהולך בתת מודע שלכם זה כנראה הרצון שלכם וכל עוד זה לא מפריע לכם מי יגיד לכם שאתם טועים? ואנשים שמתאבדים סתם כדי להוכיח משהו, הם אנשים שזקוקים לעזרה יותר מכולם....

whatever4

New member
כל אלה

שרשמו שהם יצאו מאגניבים מזה שהם ניסו להתאבד אז.....לא בעיני! בדיוק ההפף....

Runaway Train

New member
אוי אוף,אפחד לא מבין פה מתי זה ציני

ומתי זה לא???? את באמת חושבת שמישהו ירשום סתם ככה שהוא ניסה להתאבד והוא מאגניב אפחד לא חושב שהוא מאגניב בזה! זה היה בצחוק

Ayoola

New member
אני לא חושבת...

שמי שמנסה\רוצה להתאבד חושב שהוא מאגניב! זה טיפשי... מה נראה לכם? שמישהו יבוא ויאמר: "וואי, את\ה לא יודע\ת מה קרה אתמול! ניסיתי להתאבד!" ותגיד\י לו:"יההה! איזה מאגניב אתה! גם אני רוצה !" בולשיט

whatever4

New member
אני יודעת שזה היה בציניות

אבל.... לא יודעת... לפי דעתי בכל צחוק יש אמת.... רשמתם את זה בצורה שאתם כאילו מתגאים בזה.... אבל, זה רק דעתי... אתם לא חייבים להסכים. גם העובדה שרשמתם את זה בציניות מלמדת שאתם מתייחסים לנושא מאוד בקלות ולפי דעתי לא צריך לקחת את הנושא הזה בצחוק....(שוב, זאת רק הדעה שלי)

electricGirl

New member
בעיקרון יש בזה הגיון

למה? כי אתם יודעים מה, רוב האנשים ששומעים מוזיקה כזאת (סביר להניח גם כיוונים כבדים יותר - דת' מטאל וכדומה) שהמילים הן דכאוניות והמוזיקה לא תמיד נעימה לאוזן (בואו נודה זה לא בדיוק באך!) הם טבעית אנשים ש: לא הולכים אחרי הזרם (זה לא בדיוק משודר נון סטופ באמ טי וי בימינו) מתחברים למילים אפילות- פעמים רבות על התאבדות(look at the bright side of suicide.......) שימו לב, לא סתם כוכבי רוק מאופיינים לרוב בשימוש בסמים, אלכוהול, ונסיונות התאבדות. למעשה גם סמים זה נסיון התאבדות. זה כמו התאבדות בטוחה רק לטווח ארוך יותר ולא ישירה.

למעלה