אני יביע את דעתי בנושא!
לא השתתפתי כל השירשור אבל אני אתחיל! אני לא ניסיתי אף פעם להתאבד אבל חשבתי על זה דיי הרבה, הייתה תקופה שממש רציתי להתאבד, אבל לא רציתי לחיות אחרי זה, לא רציתי לראות את האנשים אחרי זה, אנשים מסתכלים עליך אחרת! לא רציתי לעבור את זה! וגם אבא שלי לא ממש בחיים ולא רציתי שהמשפחה שלי תאבד עוד מישהו מהמשפחה... לא רציתי לחשוב על מה שזה יעשה להם... דעתי על קורט: אני דיי מתחילה לשנא את קורט, אני לא יודעת להזביר את זה אני לא יודעת ממש למה, אבל קורט (הבן אדם) מעצבן אותי, כל הזמן הוא לפני דייב וקריסט, אני זוכרת שראיתי פעם ראשונה MY GIRL ואני זוכרת רק את קורט, כאילו הוא ישב לבד והיה מעגל כזה מסביבו, וזה מרגיז אותי מאוד! אני אוהבת את השירים שהוא כתב אבל הוא דיי מעצבן אותי (בבקשה אל תגיבו לי ואל תכתבו לי דברים על מה שכתבתי על קורט רק רציתי שתדעו אני לא רוצה לפתח מריבה) ואני גם לא אוהבת אותו כי הוא כל הזמן ברח מחיים, בהתחלה עם הסמים ואחרי זה התאבדות! כל פעם שאני רוצה להתאבד אני נזכרת בסיבות שיש לי לחיות! תנסו לי זה עוזר אולי גם לכם זה יעזור.... אההההההה ובקשר לפתיחות עם אנשים חדשים אני דיי פוחדת מאנשים... אם אני לא מכירה אותם אני לא מדברת איתם! (אם ראיתי אותם לפני או משהו כזה אין לי בעיה איתם!) יש לי 2 חברות טובות ואני חברה ממש ממש טובה רק של אחת, שאנחנו מספרות רק אחת לשניה על כל מיני דברים שלא סיפרנו לאף אחד אף פעם לפני! (זה שאנחנו בכלל חושבות על התאבדות) ואני מכירה כמה אנשים שסיפרו לי: אתמול כמעט התאבדתי! -למה? -כי היה לי את האומץ! אני עמדתי בשוק, מישהוא\מישהיא רצה\תה להתאבד רק כי היה לה\לו את האומץ! והם רוצים להוחיך שהם יכולים אני עמדתי בשוק...! וזהו!