נקודה למחשבה....

Runaway Train

New member
חתכת את הורידים וזה נסיון להתאבדות?

אני עושה את זה דיי הרבה (אני לא מנסה להוכיח שומדבר פשוט זה לא נסיון להתאבדות זה סתם להזיק לעצמך וזה הדבר הכי חרא בעולם,שניה אני יוצאת מאגניבה עכשיו!) אני לא הולכת לספר לכם מה אני ואיך אני בפורום מלא אנשים ,אני לא אומרת את זה ב"פומבי" (אללללה ב"פורום" מתאים לא?) כי אני לא חושבת שזה צריך לעניין אותכם,זה סתם דפוק ,מי שרוצה לדעת ישאל אותי פרטי באייסי או במסרים (סתם כדיי להראו תכמה אני נואשת ומפגרת) אקיצר,איולה או איכשלא...אני ממש מצטערת להגיד לך,באמת שאני לא רוצה לפגוע בך!! באאאמת!!! אבל זה נשמע ממש טיפשי כל הקטע הזה,לא נשמע שרע לך ממש בחיים,יש לך חיים טובים זה נשמע כאילו את עושה את זה בגלל קורט,בגלל שהבנת שאת בנאדם כמוהו אז את יכולה להמשיך אם הקטע הזה עד הסוף..כי הריי "מותר לך" את "כמו קורט" אחותי זה בתת מודע שלך כבר! אין השג יד בקטע הזה! אז תוציאי את זה משם..כי זה לא שווה את זה...במיוחד אם את עושה את זה בגלל בנאדם שקלטת יום בהיר אחד שאת ממש דומה לו

N I R VA N A

New member
האמת שאני דיי מזדהה איתך...

לגבי הקטע עם ההיכרות עם אנשים חדשים - גם אני לא אוהב להתחבר לאנשים חדשים - יש לי את ''מעגל'' החברים שלי - 7-9 חברים קרובים - ואני לא מדבר עם אף אחד אחר - זאת אומרת אני מכיר הרבה אנשים אבל אומר רק היי וזהו... אני לא מנסה להתחבר אליהם - קצת מרחיק אותם - לא יודע... אני לא ממש צריך להכיר כל כך הרבה אנשים - אני שמח מהחברים שלי ואני לא מרגיש צורך בחברים חדשים - אז כנראה בגלל זה אני מרחיק אנשים ממני... אז אני מרגיש דיי כמוך - למרות זאת אני לא הייתי הולך עד הסוף כמו שאת עשית - לדעתי זה היה ממש לא חכם מצידך.... דרך אגב - מי מצא אותך?? מה ההורים עשו/אמרו? מה החברים אמרו??

Runaway Train

New member
מצא אותך?היא לא מתה ואני לא חושבת

שקרוב ממש למוות...זה רק חתכים בורידים

N I R VA N A

New member
אמממממ

כשה הייתי בן 7-9 שכן שלי חתך לעצמו את הורידים ומת. אז לאהייתי אומר שזה רק חתכים...

Runaway Train

New member
תלוי איך ואיפה!

אם היא הייתה עושה משהו כזה קיצוני,כמו התאבדות בעזרת חתכים עמוקים בורידים אז ממזמן היא לא הייתה איתנו,בולשיט על זה שמצאו ולא מצאו ובלה בלה.. לא אני יגיד לכם למה אני כזו "אנטי" ונגדה בקטע הזה ,כי אני יודעת שיזרמו פה תגובות על כמה שאני מניאקית ולמה וזה ושות' אז אני יגיד לכם למה,כי מה שהיא אומרת ממש נשמע מעורר רחמים ודפוק (ותסלחו לי זה פשוט מה שאני חושבת) ולא רק זה ,זה נשמע כאילו יש בסיפור שלך לעג מסוים כלפי אנשים שכן מרגישים ככה! ולא בגלל מודל לחיקוי ולא בגלל משהו קיטצ'י כזה! תחשבי על בנאדם שקורא את הסיפור שלך וכן סובל מהדברים האלו שציינת מה הוא חושב? זה פשוט רע ילדה...אין לי איך להסביר לך את זה,זה מסובך אבל מה כל הקטע הזה של הסיפורים האלו?? את מנסה לרמוז שאת כמו קורט?ולהראות לנו שאת בדיוק כמו קורט? ואז חושבים שאלו עם הנטיות האובדניות הם בדיוק כמוך...טוב אין לי מה להגיד לך אבל זה ממש עצבן אותי מה שכתבת! את לא נראה לי יודעת איך בנאדם מרגיש שהוא במצבים כאלו!!! והוא לא במצבים כאלו בגלל מודל לחיקוי ושטויות כמו שאמרת

N I R VA N A

New member
הבעיה היא

שהיא לא אמרה אם זה היו שריטות או חתכים עמוקים - לכן שאלתי... את קצת צודק וקצת לא - את לא יכולה לשלול אותה כך - ואם היא באמת עשתה חתכים עמוקים? את לא יכולה לדעת.... נחכה ונראה מה היא תגיב...

Runaway Train

New member
זה לא רק מה שהתכוונתי

הסיפור שלה בכלל...יש לי ספק אם היא חתכה את הידיים זה פשוט כל כך מעצבן איך היא משווה את עצמה לאנשים עם נטיות אובדניות,רואים שאין לה מושג איך אנשיםעם נטיות אובדניות או דיפרסיה או כל מה שגורם לדברים כאלו מרגישים והיא עושה מזה צחוק

tomgavish

New member
אם ותיקי הפורום זוכרים גם לי היה תק

תקטע הזה פעם, נסיתי לחתוך ורידים כמה פעמים, חרטתי על עצמי דברים, עשיתי הרבה נגיד ככה, קיצר אבל באיזהו שלב אתה מבין שאתה צריך לחיות עם החרא שקיבלת, את חושבת שהחיים שלך מסובכים כי את חיה בלי אמא, תאמיני לי יש אנשים שחיים יותר גרוע ממך, וחיים בסדר גמור, לא רוצה לפגוע או משהו, אבל את צריכה פשוט להבין לחיות עם מה שיש, ואם תסתדרי עם זה, את פתאום תראי תחיים לגמרי אחרת, אסור לך להיסגר מפני אנשים, את לא מודעת לזה אבל את מנסה להזדהות עם קורט, רואים את זה לפי מה שכתבת, "שאנשים אומרים לי שאני דומה לקורט", כל מה שהיה כתוב שם מצביע על זה שאת מנסה להיות כמוה, וחלק מזה היה נסיון ההתאבדות שלך (היה לך נכון אני לא סתם אומר?), בקיצור, את צריכה להבין כמה דברים על קורט: אנשי המדיה שאת רואה שמדברים עליו, מכירים אותו רק מהתמונות, יעני רק מאיך שהוא התנהג אליהם, קורט היה בסדר גמור בשנים הראשונות שלו בנירוונה (בכלל בחייו), הוא הסתדר יופי בחיים (חוץ מזה שזרקו אותו מהבית), הוא הדרדר לסמים וכל זה, רק בגלל שהוא לא התמודד עם הבעיות שלו, וניסה לברוח מהם, אבל מבחינת אישית, אנשים מדברים עליו על אחלה של בן אדם, הוא פשט שנא את אנשי התקשורת, כי הם הפכו אותו למשהו שהוא לא רצה להיות, את צריכה להבין שלהיות סגור מפני אנשים חדשים זה אסור! כי את צריכה חברה של בני אדם כדי לשרוד, אם לא את תשתגעי, אל תעשי מה שאני עשיתי, אני אגרתי עצבים, דיכאונות ועוד מליון דברים בתוכי, דבר שיצר לי דו אישיות זמנית, שהייתה מתפרצת על אנשים כשהייתי עצבני, וזה פגע בהרבה מהחברים שלי, כדאי לך שיהיה לך מישהו לחלוק איתו את בעיותיו, ואת רגשותיך, דבר שיקל את הלחץ על הנפש שלך, ולא תשתגעי..........מקווה שאני עוזר, ד"ר תום

FlamMAble

New member
ח"ח תום ../images/Emo140.gif

ואני לא חושבת שזה משנה אם היא חתכה חתכים עמוקים או רק שריטות! ונעמה, אני לא חושבת שזה לעניין להגיד משו כמו "זה סך הכל לחתוך ת'ורידים" (או משו בסינגון) כי גם אם את עושה את זה להנאתך, (זה לא משו טוב,כן?!) אז זה ממש לא בריא, (לא בנפש(לדעתי)ולא לגוף שלך) כי גם אם זה גורם לך הנאה/סיפוק/שעשוע....אז תמצאי משהו אחר שיעסיק אותך! זה ממש לא בריא... תשמרו על עצמכם אנשים.

Runaway Train

New member
אני לא עושה את זה מתוך כיף

מה אני נראית לך מזכויסטית? פשוט לא רציתי בניגוד לילדה הזו,שכל חברי הפורום יצללו בבעיות שלי ולערב אנשים בלמה אני חותכת את הורידים..סיפרתי על מקרה אחד שקרה וזהו כי כבר דיברתם על העיניין ובקשר ל"זה לא משנה אם זה חתכים עמוקים או רק שריטות" זה לא משנה ברור אבל זה משנה ברגע שהיא אומרת שהיא ניסתה להתאבד היא פשוט כ"כ הרגיזה אותי ואמרתי את זה יותר מידי

Negative one

New member
כמה דברים בקשר למה שאמרת, טום

יש אנשים שקשה להם להסתדר עם אנשים חדשים,וזה לא שהם לא רוצים,הם פשוט לא מצליחים לפתוח את עצמם,ויש אנשים שפשוט ככה זה אצלם...אני למשל,השנה עברתי לתיכון,ועכשיו אני בכתה עם ילדים חדשים שעם רובם לא הייתי באותה כתה בחטיבה.ולמרות שיש לי חברים חדשים בכתה הזאת אני הרבה יותר מבלה בהפסקות ואחרי בי"ס עם חברים שלי מהחטיבה שלומדים בכתות אחרות,וזה בגלל שקצת קשה לי להתחבר ממש עם אנשים חדשים וליצור קשרים במהירות. אם זאת שפתחה את השירשור,מתנהגת ככה בגלל קורט אז זה באמת דפוק ולא בסדר,אבל אם היא פשוט קשה לה ליצור קשרים עם אנשים חדשים אז אני מבין אותה ויודע שקשה מאד לשנות את זה. ד"א,הדיון הזה לא כל כך קשור לנושא הפורום,לא?

whatever4

New member
הדעה שלי.....

אני היחידה פה שלא עשתה נזק גופני לעצמה? אני מעריצה את קורט ואת האישיות שלו ואת הדעות שלו אבל אני חושבת שהתאבדות זאת לא דרך להתמודד עם החיים, זה מאוד קל להרים ידיים ולא להמשיך אבל העובדה היא שגם שקשה לי, אני יודעת שיש אנשים עם מיליון מחלות בעולם שסובלים יום-יום. היום זה יום השואה, וכל האנשים שנספו בשואה כבר לא איתנו והם היו עושים הכל רק כדי להישאר בעולם המטורף שלנו. אנשים סבלו בשואה (בלשון המעטה) והיום הזה גורם לי לחשוב עד כמה אני ברת מזל שזכיתי לחיים שיש לי וזה גורם לי להעריך את החיים שלי יותר, ואני חושבת שגם אתם צריכים לחשוב על החיים שלכם ולהבין שבסך הכל החיים שלכם לא כל כך נוראיים ואפשר להעביר את ה-90 שנה שאנחנו חיים פה בצורה הכי טובה שאפשר

Runaway Train

New member
גם אני לא חושבת שהתאבדות זה דרך

להתמודד עם החיים, זה דרך להתמודד עם המוות..
עכשיו ברצינות,אפחד לא אמר שאנחנו לא ברי מזל ואפחד לא אמר שלו אישית יותר חרא ממישהו אחר שסובל או סבל בחיים,פשוט לכל אחד יש את הדרכים שלו אם הן רעות או הם הן טובות אל תשפטי בנאדם עם נטיות אובדניות

whatever4

New member
אני ממש לא שופטת...

כל אחד מתמודד עם החיים שלו בצורה אחרת, יש כאלה בדרכים טובות ויש כאלה בדרכים רעות, הדעה שלי היא שהתאבדות, לפי דעתי, היא דרך לא טובה להתמודד עם החיים, אבל שכל אחד יעשה את השיקול שלו......

life style

New member
היא והרבה אנשים שאני מכירה

נסחפו לגמרי עם ההערצה אל הבן אדם..... אני מעריצה את המוסיקה שלו אבל אף פעם לא הגעתי לנקודה שרציתי להידמות לקורט! מבחינה מוסיקלית הייתי רוצה להגיע לרבע ממה שהוא אבל לא מכל בחינה אחרת... אני חושבת שזה אידיוטי לבוא לבן אדם ולהגיד לו שהתאבדות זו כפיות טובה ודבר מפגר - כי אנחנו לא נמצאים במקום שלו ולא יודעים מה עובר עליו... אבל מה שכן, יש אנשים שאוהבים את התשומת לב. הם חותכים את הורידים משגעים את כל המשפחה ושורפים את הכרטיס אשראי מרוב ביקורים אצל הפסיכולוג אבל באמת זה ניסיון לקבל תשומת לב.... וזה הדבר הכי מעורר רחמים... בחיים יש מיליוני אפשרויות! למה לבחור באפשרות של התאבדות?

Stillwater

New member
אם כבר מדברים על זה...

אז גם לי הייתה תקופה כזאת: הרגשתי שאני כישלון, אהבות נאכזבות, ריבים בלתי פוסקים עם המשפחה, וזה התחיל בכיתה ט' וזה התחזק כשידעתי שאני הולכת ללמוד בבית ספר חדש בלי אנשים שאני מכירה ואז בבית ספר החדש כולם שונאים אותי וזה המשיך. גם לי היו ניסיונות התאבדות, והלכתי לפסיכולוגית לאיזה 3 מפגשים. אבל אז איפשהו אחרי יומולדתי ה-16 החלטתי שאני לא שמה יותר על אף אחד ואני אחיה את החיים שלי וגם אם לפעמים חרא וכלום לא הולך צריך לקוות שהדברים ישתפרו, ובאמת כשהפסקתי להיות בדכאון (ואתם יודעים שזה נראה כמשימה בלתי אפשרית, במיוחד אחרי שמתמכרים לדכאון) באמת דברים נראו אחרת, ולא הכל טוב עדין, אבל כמסתכלים על דברים אחרת אפשר לשנות! ואז גם הכרתי את חבר שלי (שאנחנו כמעט שנה שביחד!) זה עזר עוד יותר, ועכשיו חוץ מקטעים של עצב, תחושות כישלון ,רצון למות וכ'ו ברמה של כל בנאדם ממוצע, אני מרגישה מאושרת וכייף לי! ולא צריך שום טיפול פסיכולוגי, תרופתי כדי לעבור את זה! (אלא אם כן זה מאובחן כמחלת נפש).

Ayoola

New member
הוי הוי הוי!!!!

לא הבנתם אותי בכלל! לא התכוונתי שרציתי להתאבד כי אני דומה לקורט! אני בכלל לא משווה את עצמי לקורט!!!!!! אני מהצד שלי בכלל לא חושבת שאני דומה לו.... רק הזכרתי את זה כי לאנשים כאלה קשה להסתדר... אז אל תחשבו שיצאתי בקטע של - "אני דומה לקורט אז אני רציתי להתאבד, כמוהו..." ממש לא! נעמה, סליחה שהרגזתי אותך... מקווה שההבהרה שלי תוכיח את עצמה.

למעלה