אצלי הכל נפתח כמו שצריך אם אצלך ידיים גודלות מהתחת ולא מהכתפיים כמו אצל כולם, אני לא אשם בזה:)
מ מיין קון New member 15/1/15 #33 אצלי הכל נפתח כמו שצריך אם אצלך ידיים גודלות מהתחת ולא מהכתפיים כמו אצל כולם, אני לא אשם בזה
D dollface225 New member 15/1/15 #36 מיין קוף, אמך הפרוצה לא מעניינת, מספיק להשוויץ בקריקטורה שלה ימכוער חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.     זה 100% הפרצוף שירשת. חחחחחחח      
מיין קוף, אמך הפרוצה לא מעניינת, מספיק להשוויץ בקריקטורה שלה ימכוער חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.     זה 100% הפרצוף שירשת. חחחחחחח      
D dollface225 New member 15/1/15 #41 "אמא שלך מזדיינת בתחת עם ערבים מהשטחים " קח את אמא שלי ותאנוס אותה שני קופים מכוערים מתאימים אחד לשני   טפווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחח חחח   טפווווווווווווו טפווווווווווווווווו עליך ועל אמא שלי הזונה שמתאימה לגדל קופים כמוך וגם להזדין איתם   "מיין קוף" חחחחחחחחחחחחח
"אמא שלך מזדיינת בתחת עם ערבים מהשטחים " קח את אמא שלי ותאנוס אותה שני קופים מכוערים מתאימים אחד לשני   טפווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחח חחח   טפווווווווווווו טפווווווווווווווווו עליך ועל אמא שלי הזונה שמתאימה לגדל קופים כמוך וגם להזדין איתם   "מיין קוף" חחחחחחחחחחחחח
D dollface225 New member 15/1/15 #44 יופי תתעצבן עוד זנזונת תתעצבן חחחחחחחח מה נשים לך לק ורוד עדין או אדום זונה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח           אדום זונה
יופי תתעצבן עוד זנזונת תתעצבן חחחחחחחח מה נשים לך לק ורוד עדין או אדום זונה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח           אדום זונה