נקודה למחשבה

גוף מאסיבי יותר זה לא יתרון בציויליזציה כיום, עם כלי הנשק

שפותחו. אני בכ"ז בעד רעל. רעל יכריע כל גוף. מאסיבי או לא. וכפי שכתבתי, הגעתי לרעיון של נשק המשתמש בזיכריות עצמה כפגם אצל הזכר, הזיכריות הופכת למה שמביא לניטרולו ואף למותו.
היום לא הבוק הפיזי הוא בעל העמדה בחברה, אלא האדם הנבון והמשכיל. להיפך, הבוקים הם המשרתים של המשכילים: הבוקים הם שעובדים בבנין, בגננות, באיסוף אשפה וכד'. לא אתפלא אם למנכ"לית של בנק לאומי(רקפת רוסק עמינח) יש עוזר-בית גבר. לעורכת הדין שלי יש.

Berethor

New member
לא כלי ירי ולא רעלים, הם לא המצאות כאלה חדשות כמו שאת חושבת

בעת העתיקה היו קשתות והיו רעלים, ורעל משמש בעיקר כאמצעי רצח ולא כאמצעי לחימה, חוץ מזה רעל מוגדר גם "כנשק כימי", ועל כך זה גם "כנשק לא קונבנציונלי", ועל כן אסור לשימוש על פי אמנת האג. את מציגה "הכנת רעלים" המצאת המאה אבל לא כך הדבר, ובכלל לא צריך לדעת להכין רעלים כדי להשתמש בהם, אפשר להשיג אותם מאנשים אחרים, וזה גם בדרך כלל מה שעושים, ולא משיגים אותם מנשים, אני סבור שיש יותר גברים שיודעים להכין "נשק אטומי, נשק ביולוגי ונשק כימי" מאשר נשים, אבל זה בדרל כלל לא דבר פרקטי, משום שזה יותר מדיי בעייתי ואסור. דרך אגב הרעלים הראשוניים לא הכינו אותם, השיגו אותם מחיות רעילות או מצמחים רעילים, וזה בכלל לא כזאת בעיה להשיג ולהשתמש ברעלים ביולוגיים, רעלים מלאכותיים זה יותר קשה להכנה. כן "רעל יכריע כל גוף", גם גוף של אישה, ולמה לעצור ברעל? יש גם פצצות אטום, גם קרינה גרעינית "מכריעה כל גוף", מישהי שמכנה את עצמה פנתרית היא חובבת כל כך גדולה של רעלים, אמצעי הרג שלא דורש שום כוח וכישורים, משהו שאפשר שבספורט היה מוגדר כרמאות, הייתי אומר שזה מעיד רבות על "הכוח והאומץ שלך". אין שום נשק שיכול לפגוע רק בגברים אבל לא בנשים, זה אחד הדברים הכי הזויים ששמעתי, וכמעט כל מי ששמע/ה על "הרעיון" הזה שלך, כבר אמר/ה לך את זה בעבר.

באותה קלות שאת יכולה לנסות להרעיל מישהו, יכולים להרעיל גם אותך, מעניין אם גם אז את מתמשכי להיות בעד רעל, הייתי מכנה את זה גורל אירוני, מה שכן כמה מבעלי החיים אשר רעילים ביולוגית, יכולים להיות בעלי עמידות מפני רעל, אבל משום שהשימוש ברעל בקרב אנשים הוא מלאכותי לחלוטין, אז אין לאנשים עמידות מבפני הרעל של עצמם, חוץ מאשר Antidote שאולי יש להם למקרה "שבטעות" הם ירעילו את עצמם. אחת הסיבות לאיסור לשימוש "בנשק בלתי קונבנציונלי" זה משום שאין שליטה אמיתית עליו, מי שמשתמש בזה יכול בקלות לפגוע גם בעצמו או בקרובים עליו. אלו שאת קוראת להם "בוקים" הם אלו שמחזיקים את החברה, בלעדיהם הכל היה קורס, ולמעשה ברוב המקרים המלאכות שלהם הרבה יותר נחוצות מאשר המלאכות של "המשכילים", זה הסדר החברתי, וגם מידה מסויימת של שחיטות, היא ששמה אותם במקום חברתי יותר נמוך, בכל אופן כפי שכבר הוכח בתקופה של הקומוניזם וגם במהפכות נוספות, "מעמד העובדים" בקלות יכול להפיל גם את "המשכילים" ואפילו את "האליטות". אני סבור שהבנק הרבה יותר זקוק לעובדי שירות הלקוחות שלו מאשר למנכ"לים שלו, וכך זה כמעט בכל מקצוע אחר. מדובר כן בעיקר בסדר חברתי ולא בנושא ביולוגי, חוץ מזה במלא לא כולם יכולים להיות מנכ"לים, בלי קשר ליכולות שלהם, מקום עבודה שיש בו רק מנכ"לים לא היה יכול להתקיים, מקום עבודה שיש בו רק פועלים כן היה יכול להתקיים, משום שהם הרבה יותר נחוצים.

"נשק כימי הוא נשק להשמדה המונית, שבו נעשה שימוש בכימיקלים כאמצעי להרעלת הקורבן או לפגיעה אחרת בו מתוך מטרה להמיתו, להביאו לאי יכולת לחימה או לפציעתו. נשק כימי נחשב לנשק לא קונבנציונלי - נשק להשמדה המונית, שהשימוש בו אסור על פי אמנת האג. החל מ-1997 גם ייצורו ואגירתו אסורים."

"השימוש המוצלח הראשון בנשק כימי נעשה בקרב איפר השני (אפריל 1915) במלחמת העולם הראשונה על ידי הגרמנים. אמנם מספר הנפגעים מנשק כימי במלחמה זו לא היה גבוה (יחסית למספר הנפגעים מכלי נשק קונבנציונלי), אך יצא לו מוניטין של נשק מפחיד ואכזרי. הבעיה העיקרית במיגון כנגדו היא בכך שקשה להגן על כל הגוף ולעתים מספיק שיש שטח מגע קטן של הגוף עם החומר המזיק על מנת לגרום למוות."

"חרף זאת נעשה בו שימוש לעתים, ובמיוחד על ידי שליטים חסרי מעצורים. הדיקטטור האיטלקי בניטו מוסוליני השתמש בנשק כימי בפלישת איטליה הפשיסטית לאתיופיה, גמאל עבד אל נאצר נשיא מצרים עשה בו שימוש במלחמתו בתימן, וסדאם חוסייןשליט עיראק, השתמש בנשק כימי במלחמתו בכורדים תושבי צפון ארצו שלו (ראו הערך חלבג'ה)."

"יעילות הנשק הכימי במלחמה היא מוגבלת. עיקר כוחו בפאניקה שהוא גורם כאשר מתבצע בו שימוש כנגד אוכלוסייה אזרחית. דרכי התגוננות מפני נשק כימי כוללות מסכת גז, המסננת את האוויר קודם נשימתו, ושהייה בחדר אטום, המונע חדירת גז. טווח השפעתו קטן ומושפע ממזג האוויר ופני השטח."

http://he.wikipedia.org/wiki/נשק_להשמדה_המונית

"The antidotes for some particular toxins are manufactured by injecting the toxin into an animal in small doses and extracting the resulting antibodies from the host animals' blood. This results in an antivenom that can be used to counteract poisonproduced by certain species of snakes, spiders, and other venomous animals. A number of venoms lack a viable antivenom, and a bite or sting from an animal producing such a toxin often results in death.[citation needed] Some animal venoms, especially those produced by arthropods (e.g. certain spiders, scorpions, bees, etc.) are only potentially lethal when they provoke allergic reactions and induce anaphylactic shock; as such, there is no "antidote" for these venoms because it is not a form of poisoning and anaphylactic shock can be treated (e.g., by the use of epinephrine)."

http://en.wikipedia.org/wiki/Antidote

משום מה אתה בציטוטיך מקשר בין שמוק וביצים לבין מאסת גוף

גדולה יותר בכוונה ברורה לתאר את שניהם כיתרון. ובכן, מערכת המין והרביה הניקבית היא היתרון. לא רק שהיא היוצרת את האנשים, היא גם המעניקה לאשה גוף חסין ובריא יותר מבחינה ביולוגית. שגם חי יותר שנים, כידוע.
אתה מסרב (אינני מתפלאת על כך) להפנים את המידע שביולוגית האשה בריאה וחסינה יותר מהזכר, החשוף יותר למחלות מיום לידתו ועד מותו
וכן מת במספרים גדולים כתינוק לאחר הלידה.
הבעיה של האשה היא כמובן הכוח הפיזי הזמין לזכר מיידית, ועם זאת התמודד המין הנשי תמיד באמצעים שונים, ומסתבר גם הצליח, אחרת לא היו כמעט נשים בעולם. אני עצמי מדברת על שימוש בנשק. למה לא. למה שאשה לא תירה בזכר שמתקיף אותה, למה שאשה הנשואה למנוול לא תרעיל אותו, כפי שכתבתי עם רעל שנעלם מגופו לאחר מותו, ולמה שלא אפתח אני את הנשק הייחודי שחשבתי עליו . (הבעיה שלי שאיני מכירה מדעניות ומהנדסות.)

Berethor

New member
"אחרת לא היו כמעט נשים בעולם", זה משפט כל כך מנותק מהמציאות

את מדמיינת לעצמך כאילו לגברים היה איזשהו אינטרס להכחיד את הנשים, החלום הרדיקלי וההזוי של "מלחמת המינים", אבל לא כך הדבר, גברים היו "צריכים" נשים בשביל ילדים ובשביל מין, לכן נשים שרדו תחת חסות הגברים, לא בזכות עצמן אלא משום שבדרך כלל גברים שמרו עליהן, בין היתר גם מפני גברים אחרים, ובזמנו גם מחיות פרא. האמזונות הן מיתולוגיות, הרוב המוחלט של הנשים במציאות לא היו מסוגלות להילחם וזאת בנוסף לעובדה שגברים חזקים יותר ביולוגית, ועל כן היו תלויות לחלוטין לחסדי הגברים, בין אם זה בני משפחה גברים, ובין אם זה ציידים גברים, חיילים גברים ושוטרים גברים. בניגוד עליך בגלל התכונות הגבריות והרדיקליות, שקשה לך לקבל עזרה מגברים, למרבית הנשים אין בעיה עם זה, למעשה נשים בדרך כלל שמחות אם יש לצידן גבר שיגן עליהן, משום שהן מודעות לקושי הרב שלהן להגן על עצמן. מותר לאישה להשתמש בתרסיס פלפל אם תוקפים אותה, אבל רצח של אנשים ברעל וברובים, זה לא משהו שקל להצדיק בבית המשפט, ובצדק, לכן ההצעות שלך הן קיצוניות ולא ריאליסטיות, בנוסף את מודעת לכך שזה לא חוקי ולכן חושבת שאת יכולה להוליך את רשויות החוק שולל, עם איזשהו רעל שלא משאיר ראיות, רק מה לעשות שיכולת חקירת המשטרה בנושא של רצח הרבה יותר מתקדמת ממה שנדמה לך, זה לא עד כדי כך קל לרצוח אנשים ולגרום לזה להראות כמו "תאונה", אחרת הרבה יותר רוצחים היו עושים את זה. אישה שמסוכסכת עם בן זוגה, ורוצחת אותו בסתר, עדיין תהפוך לחשודה העיקרית בפרשה. אם האישה הזאת הייתה פועלת מהיגיון ולא משנאה או מתאוות בצע אז היא הייתה מעדיפה להתגרש מבעלה מאשר לרצוח אותו, או שמראש לא הייתה מתחתנת איתו.

יש לך חשיבה סטיריאוטיפית שמונעת מרגשותיך , אינה מבוססת

על ידע היסטורי ממשי. נשים לא היו מעולם "תלויות בחסדם של גברים", למעשה להיפך, השבטים הראשונים הכירו היטב בתלותו של הגבר באשה, בכך שהיא בכלל תעשה אותו (והיו שבטים שהאבהות לא היתה מובנת להם כלל). האמהות נחשבה תמיד לפלא ולתופעה חשובה ביותר.
גברים לא היו "צריכים נשים לילדים ולמין" איזו גישה מכאניסטית מטומטמת, גברים נולדו ונולדים (מנשים) לתוך עולם בו יש גם נשים וגם גברים, וכידוע בתחילת חייהם, לזמן רב, הם בכלל חיים בעולם האשה באופן מוחלט ואח"כ כמעט מוחלט. הם לא "צריכים" נשים, הם נולדים לתוך עולם כזה, הקובע את חייהם.
נשים לא "שרדו" מעולם תחת חסותם של גברים, כאמור הזכר נולד מן האשה והוא השורד תחת חסותה, לזמן רב. ובהמשך, האשה בשבט הפראי לא רק דגה ואספה מזון צמחי, שהוא עיקר המזון של השבט, אלא גם הכינה את המזון הזה. ובשבטים רבים הקימה את הבקתות. וכן הכינה את הקדרות לבישול המזון. וכן הכינה את הבגדים. והיו מרפאות בשבט. היה שיתוף פעולה מלא בין נשים לבין הזכרים בשבט לקיום חיי השבט. למעשה, האנתרופולוגים מספרים שהבשר שהביאו זכרים מן הציד היה חלק קטן מאד מן המזון שצרך השבט.
האם היה האדם נתון כל הזמן להתקפות של חיות טרף? סביר מאד שלא. כלל לא. לא ההגנה מפני החיות היא העיקר בחיי השבט האנושי. ולא, איני מאמינה שכל זכר יכול היה להתגונן בעצמו מפני חיה. אין לי כלל ספק שאם נפלו אנשים קרבן מסוים לחיות טרף, היו ביניהם לא מעט זכרים. הזכרים בעיקר הם שהרחיקו לתוך היער.
בקיצור, מטומטם, תמשיך לספר לעצמך מעשיות, בעיקר כדי להתגונן מפני הרצון שאני מבטאת כאן ללמד כל אשה להשתמש בנשק נגד זכרים תוקפנים, רצון שללא ספק מעורר בך את כל הפחדים של ילדותך.

Berethor

New member
כמה מטומטם מצידך לקרוא לי מטומטם, כך הרסת לעצמך את כל ההודעה

עכשיו היא גם לא ראויה לתגובה וגם צפויה להמחק, בדיוק כמו הודעות הנאצה של הפלסטלינה.

מה זה קשור לכוח פיזי?

ראשונית, המוח של נשים בנוי קצת אחרת מאשר המוח של גברים:)

Berethor

New member
המערכון של "A Tale of Two Brains" הרבה יותר טוב לדעתי

הוא גם יותר מצחיק וגם יותר הגיוני בכל מה שקשור "להבדלים במוחות", הנה הוידאו של זה למי שלא מכיר.

נו זה הגיוני.

יכול להיות שדווקא בגלל שהמוח של נשים הוא הרבה פחות מתוחכם מאשר המוח של גברים, הוא יותר עמיד מפני מוטציות:)
חוץ מזה, גם איינשטיין, ניוטון ודרווין לקו באוטיזם. יותר נכון לומר- בתסמונת אספרגר
http://he.wikipedia.org/wiki/תסמונת_אספרגר

dollface225

New member
חחח על המוח שלך צריך לשבור בקבוק זכוכית ולנקז את כל המירמור

שלך ממנו. הלינק לא נפתח (מה הפלא עם מוח כזה במצב ריקבון גם לינקים לא עובדים מעתיק)
חחחחחחחחחחחחחחח.

מסכן

dollface225

New member
הומו מכוער נכון אבא הוריד לך את הבולבול עם מסור?

חחח.\ קודם הוא דרך עליו ואז תלש לך אותו . חחחח.
&nbsp
טפיייייייייייייי על הבולבול העקום שלך (ז"ל) גם איפה שקברו אותו באים לדרוך.

מה זה היה? לא הבנתי.

כאילו את מקנה בגברים שאצלם יש בולבול, ואצלך אין? נו בסדר, לכי על שינוי מין. בימינו המדע התקדם עד כדי כך שזה אפשרי

dollface225

New member
מקנה
והמוח הנשי עוד "דפוק" חחחחח לך תלמד עברית

"כאילו את מקנה בגברים שאצלם יש בולבול, ואצלך אין? נו בסדר, לכי על שינוי מין. בימינו המדע התקדם עד כדי כך שזה אפשרי
"
&nbsp
חחחחחחחחח כוס אמאממאמא שלך בן שרמוטה הומו ממורמר ומכוער חחחח.

dollface225

New member
כאפה אחת אני מביאה לך אתה עף 10 מטר אחורה יא מסריח

&nbsp
הומו מסריח, אתה עדיין" מקנה" ? חחחחחחחחחחח
טפוווווווווו
&nbsp
טפוווווווו
&nbsp
&nbsp
טפוווווווווווו על החיים הרקובים שלך. טפווווווווו בן שרמוטה מכוער מסריח.

dollface225

New member
הפה שלי יתקרב אליך ואתה תקבל נמק יותר ממה שיש לך כבר

" בת זונה
"
&nbsp
&nbsp
חחחחחחחחחחחח

dollface225

New member
אמר הנאנס המכוער שהשתינו לו בכל הנקבים

חחחחחחחחחחחחחחחחחח