נקודה למחשבה

אתה יכול להוסיף לזה

גם את הדרישות שיש להם לאחר הרכיבה:
"תנקה אותי טוב טוב ואל תשכח אף פינה, גם לא בין הגלגלי שיניים. מזה שם למטה, בוץ!!! אתה לא מתבייש???" ואח"כ כל בני המשפחה לא מבינים למה אתה יותר מנקה את האופניים מאשר רוכב עליהם.

David C

New member
נמשיך את קו המחשבה שלך, לשיפוטכם!.

נניח ואתה רוכב כל סוף שבוע !!!!! ומדובר באופניי כביש . בשנה 52 שבתות , רכבת 104 שבתות - בשנתיים. פשוט לא פיספסת אף שבת ,למרות מזג האוויר ה"סוער" בחורף והשרבי בקיץ ! בסיכום 104 רכיבות . אתה מעוניין להחליף אופניים , אתה מציע את אופנייך למכירה ,אופניים כפי שציינת שעלו 10.000 ש"ח !!! ומה מצפים מימך ??? מצפים שמחיר האופניים יהיה נמוך ב- 50% [חמישים אחוז] ממחיר הקניה !!! נו מה אתה/ם, אומר/ים ??? למכוניות ,אופנועים ,קטנועים, יש מחירון משומשות באופניים עדיין לא ..

שינוי קל בנוסחה לעלות הרכיבה

לדעתי שבת זה 150% לא? ומה עם חגים? ומה עם רכיבה ביום כיפור שהיא הכי כייפית... (סליחה... כבוד הרב) - תן לעצמך בונוס של אחוזים וכך עלות הרכיבה שלך תהיה שווה יותר. דרך אגב - אתם יודעים כמה זה עולה לללנס?

שים לב לשעה..

שהכנסת את ההודעה שלך -- זה בכוונה? וחוץ מזה - בעניין מחירים והנאה -- שילמתי - לקחתי הביתה וברגע שהתחלתי להנות שכחתי כמה זה עלה לי. גדי

רחל צ

New member
../images/Emo41.gifהרכיבה של יום כיפור....

רוצים לפתוח את זה לשיחה? שירה? או מסיבה?
אני יודעת שיש עוד הרבה זמן אבל לא יכלתי שלא להזכר...

הכי כיף ביום כיפור!

אז כמו שכתבתי... ביום כיפור האחרון עישנו אני ועוד חבר מסלול כביש מתל-אביב עד ירושלים וחזרה. יצאנו בשש בבוקר היה שקט מדהים, האוויר היה נקי, לא היו מכוניות, נסענו באמצע כביש מס 1 כמו מלכים! בחזרה, נהיה סיוט כי נהיה ממש ממש חם
והיה שרב, הצלנו כמה ילדים טועים בירידות של מוצא שנגמרו להם המים ואיבדו את הדרך... הגענו לתל-אביב תשושים אך מרוצים. (יום אח"כ נקרע לי הגוף מכאבי שרירים) עשינו 140 ק"מ ליום... מקווה שעזרתי לך רחל...

למעלה