נקודה למחשבה

IlanShacham

New member
נקודה למחשבה ../images/Emo132.gif

אם קניתם אופניים ב 10000 ש"ח, ואתם רוכבים עליהם בכל סוף שבוע במשך שנתיים, כל רכיבה שלכם עולה 100 ש"ח. גם אם רכבתם שלוש פעמים בשבוע הרי ששילמתם 33 ש"ח לרכיבה. (כמובן שהאופניים יהיו שוות משהו גם אחרי שנתיים, אבל נאזן את זה עם התשלומים על תיקונים, החלפות ואביזרים
) סתם באה לי מחשבה, אתם לא חייבים לעשות שום דבר עם המידע הזה...

mtbRider

New member
יפה אמרת!!! אין מחיר להנאה

ולעוד כמה דברים בחיים, אם נתעסק רק בכסף נאבד הרבה דברים יותר חשובים.

אלדד01

New member
לפי ההגיון הזה הרכיבה הראשונה עולה

10000 שח, השניה 5000 שח השלישית 3300 שח וכ"ו... לחשוב שהרכיבה היום עלתה לי 10000 וואו...מקסים הלוואי כל יום.

רחל צ

New member
ככל שאיכות הרכיבה עולה.. מחירה יורד

אפשר אולי להגיד מיומנות... ועוד רק
בשבילי....

אלדד01

New member
אולי..אבל כוונתי לא היתה לחבר את

את הסכומים אלה להתיחס לכל רכיבה פחות הקודמת... וזה בינינו די שטויות בסך הכל...איזה מחיר יש לתחושה שהלב פועם, הרוח על הפנים, חומצת החלב ברגליים. אין מחיר לאושר הפשוט כל כך מצד אחד והמורכב כל כך מצד שני, שאני חש כך פעם שאני רוכב.

IlanShacham

New member
לכל דבר יש מחיר...

לא שאני לא מסכים איתך שאי אפשר לשים תג מחיר על ההנאה, אבל לרובנו אין חשבון בנק בלתי מוגבל, ויש דרכים רבות להשתמש בכסף כדי להנות בחיים, וכל אחד צריך לעשות את ההחלטות שלו (אני את שלי עשיתי...
)

ronbat

New member
תחליף לרכיבה על אופניים../images/Emo184.gif

אני לא יודע מה אתכם אבל הכסף שהיתי חוסך על אופניים היה כנראה יוצא על רופאים גוף ונפש כי האופניים זה התראפיה שלי

ואני אומר לאישתי שזה הספורט היחיד ש

שלא עולה כסף. מה קורה לכם ? אוי ואבוי אם השיחה הזו תגיע אליה.

mtbRider

New member
כסף והנאה

אין ספק שהשניים קשורים אחד בשני... ההנאה מושפעת מהכסף, אם קנית אופניים יקרות זה יותר כואב להתעלל בהם לעומת מקרה שאתה יודע שעשית את הדיל הכי טוב ויצא לך רק טוב...זה עושה לך טוב בלב שמאפשר לעשות טוב מאוד בנפש... איתי

alfbiker

New member
אני מוכן לשלם עוד...

גם פי 2 מזה זה כלום לעומת ההנאה. אין שום דבר לגיטימי שמתקרב לזה...

R129

New member
100 שקל לרכיבה...

זה 2-3 ש"ח לקילומטר - יותר מהאוטו שלי
אז זהו... אני משבית את האופניים ושיפסיקו להוציא לי חשבונית
אחרי כל רכיבה, ועוד להתלונן
על הבוץ/חול/עליות/ירידות/נפילות. וזה לפני ששמעתי את היבבות על כך שהן צריכות לסע באוטו מאחור, תלויות מהצאוור, כאילו היו נעל של תינוק שתולים על האגזוז. ובכלל... כל השמן הזה - אי אפשר להשתמש בקרם לחות? או לפחות שמן תינוקות?!!!
R129

mmor

New member
איכות!../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

אף אחד לא כתב על איכות המוצר... רכבת על אופניים פשוטות ביצעת דרופ קטן אופפס בנחיתה נישבר הבולם הקדמי בהילוך איטי פניך או חזך נוחתים על הכידון אאאא.... שיניים שבורות שפתיים מפוצחות צלע שבורה מכות כחולות בכל הגוף מנוחה למשך מינימום חודש. וכל זה בגלל שחסכת בבולם טוב,בחישוק כפול,במסגרת יציבה,בצמיגים מתאימים. סליחה אני טס להחליף ביייייייי.

למעלה