נצל"ש!!!!

פיה 504

New member
זה מסמך בווארד....

זה לא עולה בתור תמונה תלחצי על זה (הכתוב באדום בצד) וזה יעלה לך ורול מי שמכינה מערכת שעות בווארק משלה את עצמה!!! זאת לא מערכת שעות!!! מואה אה אה אה אה אה

MiTzi Miau

New member
את מדברת על חובבניות? ../images/Emo108.gif

שלך לא סימטרית בשום אופן לא במרחקים שלה לא הגבהים האנכים והרוחביים שלא נדבר עלז השהיא לא באמצע אלא זה ממש בצד, אם כבר אז היית חותכת. הנה עבודה שלי בפוטושובפ אבל זה סתם משהו לא רציני יש לחי עוד דברים [חלק הלכו יחד עם הפרמוט]

פיה 504

New member
יש לך מערכת שעות פה???

ולהזכירך עשיתי את המערכת הזאת כשעדיין לא ידעתי לעשות העתק הדבק..... אז נעשה עוד אחת חדשה מתישהו....... רק בשבילך! ומתי את עשית מערכת שעות?

MiTzi Miau

New member
אני..? עשיתי. ../images/Emo108.gif

עשיתי אחת בסגנון שלך לילדה ההיא "מאוהבת ברן דנקר" תבקשי ממנה כי אין לי אותה ברשימה ואני מחקתי. זה דומה לשלך אבל אצלי לפחות זה סימטרי מה העצבים לא יודעת לקבל ביקורת בונה? ואם נראה לך שאני מתמחית בפוטושופ את טועה אני מתנסה ולומדת מה עלשות שאני כשרונית זה משהו שסתם עשיתי... אחת העבודות הפחות יפות שלי חלק מהעבודות שלי במחשב של חבר שלי כי שם אני עושה לפעמים.

אממ...ובאיזה תוכנה עשית את זה../images/Emo35.gif

בפוטשופ
ואני עשיתי בוורד
ואתן ראיתן את זה בלי הפונטים-אז הינה התמונה עם הפונטים
חח..דרך אגב,הריבועים האלה לא במקום,הריבועים של המערכת שעות שלך... וכמווובן
שהמערכת שעות שיש אצלי במחשב היא באיכות יותר טובה ממה שאתן רואות..

פיה 504

New member
אני ראיתי את זה עם הפונטים.........

אני הורדתי מיליון פונטים.....

אממ...היה לנו רק שיעור אחד כזה...

והמורה רק הסבירה מה נעשה בשיעור-לא ממש הקשבתי..יותר ציירתי..
ובשיעור השני היינו ב"סיפריה" היא מה זה קטנה
זה בגודל של כתה,עם שולחנות וכיסאות של כתה ב',ואין שם בקושי ספרים,טוב,אבל זה שם רק שנתיים,וחברה שלי אומרת שזה עוד יגדל והיה יותר נורמלי..
איי לאב יו דנה

בהצלחהההההה

היה לי מבחן אתמול בול עבודה הקיץ! מורה מפגרת יש לי אפילו לא החליפה את הנתונים של התרגילים! ידעתי הכל!!!

למעלה