נצל"ש!!!!

יבחית

New member
לולי המאבטח האידיוט שלך..

זרק אותי למה את מאמינ לחרא הזה? אל תוסיפי סתם אנשים! את מוסיפה אותם ואז סתם הם הורסים ובכלל...את גם סתם זורקת!

i l i

New member
הוא המאבטח שלי..

זה לא אשמתו אמרנו לו לזרוק כל מי שנכנס.. אח"כ הסברנו לו רק בנים..

i l i

New member
תרגיעי תצמך ילדה!

את אולי המנהלת.. אני ומורע המייסדות!! מעתיקנית!!

איזה הגזמותתתתתתתתת

זה סה"כ צ'אט! מי שנכנס זה רק בשביל לדבר ולא בשביל לזרוק אנשים וגם אם נכנסים בנים הו הא איזה נורא! בואו נבכה! כי בנים הם פשוט יוצרים מוות נכון? אני מסכימה איתך שהם קופים אבל זה לא כזה נורא אם הם מצטרפים ולא צריך לסלק אותם... אני חושבת שכדאי להישאר בצ'אט של הפורום בשביל הפשטות ובשביל אחרות שיש להן בעיות למצוא את החדר.

i l i

New member
גומרת מעיטוש כנסי.

א. זה לא שאכפת לנו שבנים נכנסים, למעשה אמצנו כמה מאבטחים, הבעיה היא כשמדובר בפדופילים בני 40 שאי אפשר להעיף. ב. זה יותר כיף שאפשר לעשות מנהלים,לשחק עם הצ'אט, לעשות נושא לחדר, ובכלל להשתעשע ברעיון שיש לנו חדר פרטי שאנחנו הקמנו. ג. אני לא מבינה מה הבעיה של לפתוח חדר חדש, זה רק עניין של פרנציפ כי אי שום בעיה להכנס אליו, בשניה שאת נכנסת כבר לצ'אט את רק רושמת את השם שלו וזהו. ד. למה צריך שיהיה פשטות? ה. אין לי מושג מה הקטע של המנהלות את הפרנציפ.. אבל שיהיה..

מורע

New member
אני מסכימה בכל תוקף

אני אסביר לך משו, אני וחן היינו בצ'אט של הפורום ופתאום עלתה לי הרעיון לפתוח חדר, כי פעם אני ומורן הקמנו חדר והיה נחמד, אז בכל מקרה אולי מה שאני אומרת נשמע טיפשי אבל החדר די הצליח. אם למישי יש בעיות עם החדר שלא תיכנס לא איימנו על מישו שאם הוא לא ייכנס לצ'אט אנחנו נקשור אותו לכיסא או נבוא אליו באמצע הלילה או נמשוך לו באוזן ונגרור אותו לאיזה חווה ונשתול אותו ליד חמניות. אני לא מכריחה אפחד להיכנס.

יבח

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

"נמשוך לו באוזן ונגרור אותו לאיזה חווה ונשתול אותו ליד חמניות. אני לא מכריחה אפחד להיכנס. " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי יא שרוטה אחת!

מערכת שעות מהממת../images/Emo70.gif

נכון
אם מישהי רוצה- אז אתן יכולות לשמור את זה,ולשנות את המקצועות..
עזבו...זה היה בעיקרון לעצמי

למעלה