נצל"שש!!!! :)

Im Not Dead

New member
oO אמרתי שאיימי לא ערוכה בפולן?

מה איימי קשורה פה בכלל כל 2 מילים? זאת ההגנה של קלי? קלי ערוכה כאן בטירוף ובצורה גרועה, זהו.

Blue Aura

New member
למה בצורה גרועה?../images/Emo189.gif

אם כבר בצורה טובה, כמו שאיימי ערוכה. וכן, זה הגנה על קלי, לפחות מבחינתי. כן, קלי ערוכה, היא ערוכה טוב אבל היא לא מנסה יותר מדיי, בכלל לא.

Im Not Dead

New member
זאת הגנה על קלי?

אז עלוב שכל אחד צריך להגיד שגם איימי ערוכה כאילו זה עושה את התמונה של קלי פחות מכוערת. אתם לא מגלים לי שכל תמונה על אלבום\במגזין ערוכה, ההבדל שזה ממש ערוך וגם ממש מכוער. "מנסה יותר מדיי" דיברתי על כל הכיוון שלה עם המוזיקה והעטיפה, עם המשפטים העמוקים-עלק החדשים שלה ("I hope the ring you gave to her turns her finger green") שאלניס מוריסט עשתה עוד לפניה והרבה יותר טוב, כל הדצמבר ה"אפל" שלה, במיוחד הדיבורים שלה על האלבום החדש והתגובה שלה מה יקרה אם האלבום לא יצליח ("אז אני אהיה רגילה כי ככה החיים שלי"
). התדמית החדשה שלה על הפנים ולא עובדת בגרוש בינתיים. וזה בכלל לא קשור לפוטושופ ומה שדיברנו...

Blue Aura

New member
היא לא מנסה יותר מדי.../images/Emo189.gif

לא בכיוון הזה ולא בזה. אז כי הולכת לכיוון של "רוק" והיא מנסה, אבל עדיין השירים שלה יהיו מן פופרוק כאלו. למה לרדת עליה, מה איכפת לך שהיא הולכת על רוק? דבר ראשון, היא לא אוונסנס רוק, דבר שני היא לא רוק בכלל, היא פופ עם נטייה לרוק.

Im Not Dead

New member
לדעתך לא, לדעתי כן.

לא שמעתי את האלבום עדיין אז לא הגבתי על המוזיקה, רק על התדמית המעפנה שהיא מנסה למכור עכשיו.

טרודייי

New member
אבל אני לא מבינה../images/Emo2.gif

היא ערוכה, אז? 99% מהתמונות של כל סלבריטי ערוכות, ובמיוחד אם אנחנו מדברים על קאבר לדיסק. היא נראית פה מדהים והתמונה הזו יפה. זה מה שחשוב.

Im Not Dead

New member
לדעתי היא נראית מזעזע.

יש הבדל בין לשדרג תמונה עם כמה עריכות ללגמרי לרצוח את התמונה ושתצא תוצאה כזאת מזעזעת. שיהיה, מתי נהיינו פורום קלי קלרקסון?

Blue Aura

New member
לא, אני מגינה על קלי בכך שאני משווה אותה ל...

איימי, אבל לא משנה. כאילו, נגיד, אתה "יורד" או משהו על קלי בזה שאתה אומר שהיא ערוכה אז אני אומרת שגם איימי, אני אוהבת איימי, אבל גם אתה.

טרודייי

New member
יש הבדל בין להגיד

"איימי נראית מלאכותית" לבין "נסיון גרוע של פוטושופ להפוך אותה לרזה."

Blue Aura

New member
אה../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

אבל עדיין, צודקת שאני צודקת שאת צודקת.

למעלה