נצלג"ש

SSAAMMEEYY

New member
נצלג"ש

(ניצול מפגש) P: יש פה מישו שהולך למפגש של גאווה צעירה? אם יש פה כמה שהולכים' אפשר להיפגש שם אני לא מדבר על מפגש פורום ובטח שלא רשמי, אבל אם יהיו שם כמה אנשים מכאן אז אפשר לנצל את זה... מי שהולך לשם שיסמן

יאאאא/tapuzforum/images/emo24.gifחיבוקים/tapuzforum/images/emo24.gif

כיף לחבק חח.../tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gifמי עוד רוצה חיבוק וירטואלי חח.../tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

חח...כמו בטלטאביז-חיבוקי/tapuzforum/images/emo24.gif

יא אני מושפע,מאיפה אני יודע שבטלטאביז היו אומרים חיבוקי חח... זהוא צריך להתבגר אני כבר חייל/tapuzforum/images/emo195.gif סתם כבר הדבקתי את כל מי שאיתי בצבא בילדותיות שלי חח...אפילו את המפקדים,ואת שאר החיילים,אכשיו הם מתנהגים כמו ילדים חח.../tapuzforum/images/emo13.gifחיבוקי/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

Paranoid Eyes

New member
חחחח

לא ראיתי מעולם את השיט הזה, אבל בצבא, כשהיינו מסתובבים עם החרמוניות.. נראיתי כמו איזה טלטביז אחת מעפנה.. אז, עשינו קצת צחוקים על זה.

בעע...צבא.

מתי אני ישתחרר,אני גם ברגע זה נימצא בבסיס וסוגר את השבת המיליון כבר חח...מישהוא פה רוצה להחליף אותי בשבת? בבקשה בבקשה...מי שיחליף אותי יקבל אממ...אממ...אני יודע מי שיחליף אותי יקבל גרביים צבאיות+אפוד שמירה,משתלם לא? רק לא כולם לקפוץ ביחד על זה חח... משעמם לי חח.../tapuzforum/images/emo13.gif

יאא...איזה הצעה חח.../tapuzforum/images/emo24.gif

חח... בואי בהמונייך /tapuzforum/images/emo13.gif מפגש פורום אצלי בבסיס /tapuzforum/images/emo24.gif

Paranoid Eyes

New member
אני אבוא בהמונייי../images/Emo24.gif

יש מספיק מזה בטוח. חחחח אבל כנראה שזו רק אני שאבוא :O

למעלה