נציגת קשיי לקוחות

נסיכה 101

New member
לשימעון ל TENEN ולכול מי שחושב כמו

אני מקווה שאני לא אפגוש ביס אנשים כמוכם שאיין להם רגישות לסביבה ולמה שהם אומרים , אתם בעצם חושבים שבגלל שייש לי לקות למידה אני נחותה משאר נציגיי השירות במוקדים הטלפונים ,תשימו את עצמכם לרגע בנעליים שלי ותנסו להבין אייך אני מרגישה כשיישי אנשים כמוכם בסביבה , ולידיעתכם יש אנשים שהם בעליי לקויות למידה שהם בעליי תואר מהנדסים ופרופסורים שעובדים במקומות עבודה מכובדים ,אני מאמינה שהיה להם המון קשיים במהלך לימודיהם אך מוסד הלימודים העמיד לרשותם תנאים ועזרה בכדיי להגיע לאן שהגיעו . ואני מאמינה וחושבת שמקומות עבודה שמכבדות את עצמם כן צריכים להעמיד לרשותי ולרשות בעליי לקויות למידה אחרים כן את העזרה הנחוצה לשם הצלחתנו .

tenen

New member
אין לזה קשר לרגישות

אלו אמצעים בדיוק את חושבת שמקום העבודה צריך להעמיד לרשותך אם אפשר לשאול?

זה לא משנה מה היא חושבת

עד כמה שידוע לי, אתה לא נציג של שום מרכז הערכה/מוקד, ולכן אתה לא יכול לקבוע בכזאת נחרצות איך ליקוי למידה של מישהי שאתה לא מכיר יכול למנוע ממנה לתפקד כנציגת שירות. אני מבקשת ממך ומכולם להפסיק לדוש בזה, אם אתם רוצים להמשיך בבקשה במסרים. מי שזה באמת מאוד מעניין אותו מוזמן להפנות את השאלות שלו למרכזי ההערכה השונים. באמת שזה עבר את גבול הטעם הטוב ואין שום סיבה שחברה בפורום שבסך הכל ביקשה עצות, תזכה להתנפלות כזאת.

אני עבדתי ביס ויש לי גם...

אני עברתי את הקורס שהוא ממש לא קשה! יש לה מחשבון שאת יכולה להשתמש שגיאות כתיב זה לא נורא... תגידי למדריכות! אני סיםרתי והן ממש עזרו לי... אני עבדתי שם והיה לי כייף... אם את צריכה עזרה עם שאלות מהקורס אני אשמח לענות לך... בהצלחה! ולבוא בהרגשה שאת הכי טובה! זה שיש בעיות זה לא אומר שאת לא יכולה לעשות את העבודה!!

כשהייתי נציגה

לי יש ADHD והייתי במבחנים של פלאפון ועברתי אותם בלי בעיות (יש לי קשיים בזיכרון שגיאות כתיב אומנם לא מול מחשב ועוד ועוד...) דווקא אחרי שהתקבלתי וסיפרתי למדריך שלי שיש לי בעיה ואני גם לוקחת כדורים הוא אמר שעדיף לספר מההתחלה למנהלים שלי בגלל שזה יעזור להם להבין אותי (חלק מADHD שלי מתבטא בפרץ בכי מדי פעם ודיכאון אז גם חשוב שידעו) עדיף שתספרי אומנם לא במבחנים כי אין שום קשר ולא אמורים לדעת אבל למדריכים ולמנהלים שלך מאוד כדאי כי אתהולכת לעבוד עימם ביום יום.

למעלה