נצחיות עם ישראל

בּאהבה

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gifאתר חופש מלא בשנאה

זה כל מה שיש שם שנאה שנאה ושנאה לתורה ולאלוקים!!! המטומטמים מציגים טיעון כמו "השואה" כהוכחה נגד התורה??? טיעון שהוא כל כך רגשי!!! כי הרי בתורה מתואר מבול שבו כל העולם מתו!!! אז איך השואה מוכיחה ש"אין אלוקים"??? הרי הוא בעצמו אומר בתורה שהציף את כל העולם במבול!!! אז תסביר לי איך השואה מוכיחה שאין אלוקים??? הא??? שטוף מוח מסכן ועלוב שכמותך!!!

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אם אלוהים באמת גרם למבול ולשואה אז הוא רשע וחסר רחמים, אם אלוהים באמת רודף אחר כבוד מבני אדם ומצפה מהם לקיים כל מיני חוקים כדי שהוא יתן להם שכר ועונש ולהפוך אותם למשחק שלו הוא מאוד תינוקי ובעל אגו רמוס. אם אלוהים הוא ישות עליונה, נשגבה, ובעלת צדק מוחלט, הוא לא רודף כבוד כי אין למעלה מכבודו, הוא לא מצווה אנשים לעשות כל מיני שטויות כדי לתת להם מתנות אם עשו מה שביקש או להעניש אותם אם לא, כי זה למעלה מכבודו וגם תינוקי מאוד, וכמו כן יש בנו את היכולת להבחין בין טוב ורע וגם כאשר אנו בוחרים ברע זה לא נובע מחוסר הבחנה אלא מנקמה או ממוסר פגום שנובע מחוסר חינוך (עובדה שיש אנשים מוסריים מאוד ואתאיסטים, לכן התורה אינה יסוד המוסר) ולכן אין לנו שום צורך שאלוהים יצווה עלינו כל מיני דברים כדי להעניק לנו או להעניש אותנו, יש לנו את היכולת לשרוד בעולם הזה כי התפתחנו באופן מתאים, עובדה היא כי אנשים מסוגלים לחיות היטב ללא תורה ומצוות, לכן אין התורה והמצוות חיוניים לחיים, לכן אם המצוות אינן חיוניות לחיינו ואלוהים אינו ישות תינוקית שמשחקת ביצורים חסרי ישע (אנחנו לפי השקפת התורה חסרי ישע, וזקוקים לאלוהים בכל מהלך בחיינו) כבצעצועים, הרי לא יתכן שציווה עלינו כיצד לחיות בזמן שכל מה שנעשה לא משפיע עליו ולא חיוני לנו, וגם המוסר שלנו לא נובע מהתורה. התורה מציגה את אלוהים באופן תינוקי ולא מכובד כישות בעלת אגו רמוס ואישיות שברירית שזקוקה כל הזמן לחיזוקים (תפילות וכו'). אם אלוהים הוא עליון, נשגב, בעל צדק מוחלט ורחמן, לא יתכן שהשמיד את העולם אפילו פעם אחת (מבול) משום שהוא רחמן וגם לא יתכן שנתן את ידו להשמדת חפים מפשע בשום זמן שהוא, בשואה נרצחו גם תינוקות שלא הספיקו לחטוא, לכן לא יתכן שאלוהים רודף צדק גרם לכך. הסבירות היחידה שאלוהים קיים ובכל זאת קרתה השואה היא שאלוהים לא מתערב בנעשה בעולמנו ואז אי אפשר להאשים אותו.

דוד1000

New member
הוא רחמן

"הסבירות היחידה" ת. כלומר שאתה סובר כך.לא בטוח במאה אחוז. תסביר לי איך אתה יכול לחיות חיי הפקר בלי להיות בטוח במאה אחוז שאין שכר ועונש? הוא רחמן עובדה שאתה לא מקבל עונש למרות שאתה חוטא ומחטיא. אלא שהוא מחליט מתי להעניש ומתי לחכות אולי תחזור בתשובה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

השכר והעונש אינם באים מאלוהים אלא מהמצפון ומהחברה בה האדם חי, אם קראת את דברי וגם את הקישור שבהודעתי הקודמת אתה אמור להבין למה אני מתכוון. אתה אולי רואה בחיים שלי חיי הפקר, אני לא מסכים איתך, אתה לא יודע מה מעשי ועל פי אילו ערכים אני חי את חיי, לכן אל תטיף לי. על סמך מה אתה קובע שאני חוטא ומחטיא, אתה בכלל לא מכיר אותי, ואתה עובר על איסור לשון הרע (וגם איסור זה מקורו במוסר האנושי ולא בתורה). מי אמר לך שהוא מחליט מתי להעניש ומתי לחכות, כך הוא אמר לך? אגב, אני הייתי פעם דתי, אז אני מכיר את העולם שלך טוב מאוד.

דוד1000

New member
לא הגיוני. בורא העולם מסר לנו

שהוא משגיח על כל פרט. לא יתכן שמי ברא עולם כל כך מושלם, ישקר בדבר זה. אולי אם אתה כופר בקיומו. אם אתה לא שומר תורה ומצוות אתה חוטא, ואם אתה משכנע אחרים לכך אתה מחטיא. אין איסור לשון הרע על מישהו שהשם שלו לא ידוע, ואתה מופיע בעילום שם. הוא לא אמר לי מתי הוא מחליט להעניש אני רואה זאת על העבר.

L7

New member
הגיוני?עבודת אלילים לבשה צורה

ופשטה צורה. לכל אורך תולדות האנושות. עצים ואבנים החלפו באלילים שהחלפו באלוהים שילך וידעך או אולי יוחלף במשהו אחר... אין בורא עולם. חבל . מדובר במעשייה נהדרת המוסיפה הרבה תיקווה לחיים. לכן הומצאה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אין הוכחה שאלוהים כתב את התורה, לכן אין להסתמך על טענת המסירה. כבר הסברתי שאיני כופר בקיומו, אתה כנראה לא שם לב לפרטים, כמו כן הסברתי מדוע איני מאמין שהתורה נתנה ממנו, נסה לבחון את טענותי בהיגיון. כל עוד אין בידך הוכחה שאלוהים נתן תורה ומצוות אין לך סיבה לטעון כי מי שלא שומר תורה ומצוות הוא חוטא. אני לא משכנע אחרים להאמין או לא להאמין, רק הסברתי מדוע אמונתי היא כפי שהיא ולא אחרת, אני מאמין בעיקרון "איש באמונתו יחיה", וחסוך ממני את ההסבר שבתורה כתוב "צדיק באמונתו יחיה", כי ממילא איני מאמין שהתורה נתנה מאלוהים אלא שנכתבה על ידי אנשים אינטרסנטים. אתה רואה על העבר מה שאתה בוחר לראות, כלל אינך יודע אם מה שקרה לאנשים בעבר קרה כתוצאה מפעולותיו של אלוהים, אתה בוחר להאמין שזה כך מבלי שיש לך הוכחות לכך, אמונתך היא עיוורת ולכן אתה מאמין שאתה מחזיק באמת מוחלטת (אולי אין אמת מוחלטת, וכפי שאיינשטיין אמר הכל יחסי?) ואינך מוכן לבדוק את עצמך.

דוד1000

New member
אני לא מאמין שיש הרבה שחושבים כמוך.

לא הגיוני כלל. אם אתה מאמין שיש בורא. אתה צריך לחפש אם הוא נתן הוראות למה שהוא ברא. אין אף מכשיר בעולם ללא הוראות יצרן. אפילו חולצה יש הוראות כיצד לכבס. התורה כהוראות שימוש של ה'יצרן' http://www.chabad.org.il/Articles/Article.asp?ArticleID=117&CategoryID=218 - יש מטרה לבריאה http://www.hidabroot.org/tesha/Perek3.htm רק תורה אחת בעולם שטוענת שהיא ניתנה מאת הבורא. כמו שיש לכל מוצר הוראות יצרן ההגיון מחייב שצריך שיהיה הוראות מדוע הבורא ברא את העולם ומה הוא מצפה מאיתנו.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אני יודע שאין הרבה שחושבים כמוני, אך מאחר ואיני מוצא את התורה הגיונית אין סיבה שאאמין בה.

דוד1000

New member
לא ניסית. תתפלל ותקבל ממנו תשובה.

עוד היום. כל מי שחוזר בתשובה מדווח על קבלת תגובה מבורא העולם. אם אתה גוי, תעשה שבע מצוות נח. ותתפלל ותראה שאני צודק. נא לומר לי מה קיבלת. http://hottentot.co.il/bible-by-amos/brehit06.htm

דוד1000

New member
לא ניסית. תתפלל ותקבל ממנו תשובה.

עוד היום. כל מי שחוזר בתשובה מדווח על קבלת תגובה מבורא העולם. אם אתה גוי, תעשה שבע מצוות נח. ותתפלל ותראה שאני צודק. נא לומר לי מה קיבלת. http://hottentot.co.il/bible-by-amos/brehit06.htm

L7

New member
בולשיט. אי אפשר לשוחח עם אלוהים.

טענתך שכל מי שדמיונו אומר לו שהוא משוחח אמנם משוחח בדמיונו נכונה

דוד1000

New member
לא הבנת לא מדובר על שיחה.

אני אומר שכל מי שחוזר בתשובה מקבל מבורא העולם תגובה המראה לו שיש בורא. צריך לנסות זאת בכדי להבין.

s u p e r mind

New member
אבל גם נוצרים אדוקים

שמתפללים לישו טוענים כי הם מקבלים ממנו תגובה, וכך גם בודהיסטים, מוסלמים, הינדואיסטים וכו'... האם גם להם מתגלה אותו יהוה שמתגלה אליך? אם לא... אז מה מתגלה אליהם? אולי אלו הם אלים נוספים מלבד יהוה? אם כן... אז מסתבר כי יהוה לא אל יחיד. אם תטען שזאת רק אשליה או משהו בנוסח שתתרץ לי, אין סיבה שגם אצלך זאת לא בסה"כ אשלייה נעימה...

דוד1000

New member
בורא העולם ברא את כל העולם. והוא

שומע תפילת כל פה, כולל תפילה של הגויים. וכן גם מי שמתפלל לעבודה זרה. (דבר שאסור לעשות). לכן כולם מדווחים שיש תגובות טובות לתפילות. אתה רק מחזק את הראיה שיש בורא ויש השגחה. יש לך בחירה להתפלל ולקיים מצוות לפי רצון השם, ואז תקבל שכר, או להתפלל ולעבוד עבודה זרה ותקבל עונש. המוסלמים לא עובדים עבודה זרה. הם מתפללים לאותו בורא שאני מתפלל. ולכן גם מדווחים על כך שבורא העולם מחזיר להם על תפילתם. הנוצרים גם מתפללים לאותו בורא העולם, אלא שהם משתפים את יש-ו. וזה עבודה זרה.

L7

New member
דוד,לבורא העולם לא אכפת מבני האדם

הוא איננו רואה אותם יותר משאתה רואה את האמבות במקסיקו. אם תחשוב כך- תזכה לצניעות הראוייה. לעומת זאת - לא תוכל להיות עוד דתי.

למעלה