נפתרו בעיות הניקוד

unordained

New member
נפתרו בעיות הניקוד

החדשות הטובות: ד"ר למדעי המחשב מאוניברסיטת ת"א המציא (הוא בטח היה נעלב שאני מדביק כזה פועל ליישום מהסוג הזה) לבעיית הניקוד. לפרטים כאן. באתר של ד"ר סיון טולדו, זה שמו, כתוב לא להפיץ את זה בשום אופן, אך אני מניח שמדובר בהפצה מסוג מסחרי. מכל מקום, ביקשתי את רשותו לפרסם את זה כאן, והוא הסכים, ואף הוסיף שיש לו גרסה למקינטוש אם מישהו מעוניין. החדשות הרעות: זה עובד (כנראה) רק על גרסת 2000 ומעלה. בכל מקרה, מאוד מאוד מומלץ. בנוסף, במייל שכתב לי, הוא מציין שמייקרוסופט פיתחו עכשיו מקלדת שמאפשרת לערוך "הגדרות אישיות" כמו תוספות ניקוד.

Boojie

New member
נחמד, אבל אני כבר התרגלתי

לשיטה הישנה.

חייםלוי

Member
מנהל
אני משתמש בתוכנה שלו כבר הרבה

זמן והיא מצוינת. הבעיה היחידה שהיא לא מתאימה, עד כמה שאני יודע לאופיס 2000 אלא רק לאופיס XP והלאה. היא מאוד נוחה בכתיבה בפורומים.

Eldad S

New member
התרגלתי כבר לשיטה

הישנה. קראתי על שיטתו של טולדו בפורום אופיס, אבל הבנתי שהיא מתאימה ל"חלונות"/"אופיס" מן הגרסאות המתקדמות יותר. <מה זה "לודיטית", סליחה על הבורות?>

Boojie

New member
מתנגדת לטכנולוגיה.

על שם אלה שהרסו מכונות או משהו, באנגליה אם אני לא טועה. או, הנה, דודה מרים לעזרה:
Main Entry: Ludd·ite Pronunciation: 'l&-"dIt Function: noun Etymology: perhaps from Ned Ludd, 18th century Leicestershire workman who destroyed machinery Date: 1811 : one of a group of early 19th century English workmen destroying laborsaving machinery as a protest; broadly : one who is opposed to especially technological change - Luddite adjective​

למעלה