נפתחים קורסים חדשים

Tal_Ya

New member
נפתחים קורסים חדשים

היי אורי, תודה על המחמאה, קודם כל נכון, אני עוסקת בתחום כבר כחמש עשרה שנה. אבל הידע שלי הוא קודם עוד יותר. התחלתי להתעניין , לקרוא וללמוד את הנושאים הללו עוד בגיל העשרה, כשזה עדיין לא היה כל כך פופולרי כפי שזה היום. היות שאני טיפוס של אוטודידקט, אני מעדיפה ללמוד בעצמי דברים. אולם כמובן שבלי הדרכה אי אפשר. אז אם אתה שואל מהו הרקע, אומר לך רק, שאמנם למדתי בחוץ די הרבה. אולם למדתי הרבה יותר בפנים. כלומר, זהו ידע פנימי (שחלקו נצבר בחיים אחרים וחלקו ממקורות אוניברסליים). ואני מתחברת אליו באמצעות חיבור פנימה. כל הידע מצוי בתוכנו, אנו רק זקוקים לכלים, שיעזרו לנו לחשוף את הידע הקיים בפנים. זה בעיקר מה שאני מלמדת בסדנאות ובקורסים שאני מעבירה. רציתי לאמר לך, שהתרשמתי ממודעותך לכך, שעדיין אינך יכול להשתמש ב``כוחות`` שיש לך, כפי שהגדרת. מפני שאתה עדיין לא מוכן. אתה מאד צודק! רוב האנשים היום רוצים ללמוד הכל אינסטנט. ללמוד תקשור, ללמוד הילינג, ללמוד לראות הילות וכו`. אך העיקר הוא לא ללמוד איך לעשות זאת, אלא להגיע ראשית לנקיון פיזי-רגשי-מנטלי-רוחני, המאפשר עיסוק בתחומים אלו. אחרת, מה שהם רואים או חווים, עשוי להיות מטעה, מבלבל, מתעתע ואף מפחיד. היות שישנו חוק קוסמי, האומר ש: ``דומה מושך את הדומה``, או ש: ``אתה הנך מה שאתה חושב``. או גם : ``אתה הנך מה שאתה אוכל``. ככל שאדם פחות מאוזן, הוא ימשוך אליו התנסויות לא מאוזנות, דיס הרמוניות ולעתים אפילו מבעיתות. לרובנו יש יכולות אלו או אחרות. אלו הן יכולות שהיו לכולנו, לכל האנושות בעבר. אך הם התנוונו מחוסר שימוש. אלו הן יכולות שניתנות לפתוח, בדיוק כמו שאפשר לפתח כשרון ציור, או כשרון מוסיקלי. אם ניחנת ביכולות יוצאות דופן, יתכן שכבר מימשת אותן בתקופות חיים אחרות. כפי שאם מוצרט כתב סימפוניה בגיל שלוש, הוא כנראה היה מוסיקאי גם בחיים קודמים!!! אז הדברים שבאמת צריכים להילמד הם איך להשקיט את המיינד, איך להתחבר לעצמי, ללמוד ענווה וכבוד לזולת ומשום כך גם לעצמנו, כי בעצם, הזולת הוא אני עצמי אחר. ולמלא את עצמנו באהבה. אהבה מוחלטת, שהיא האנרגיה האלוהית. נ.ב. מקווה שלא יפריע לך שתשובתי תופיע גם בפורום (ללא ציון פרטיך האישיים), על מנת לתרום את המידע גם לגולשים נוספים. אני מצרפת לך כאן את המידע על הקורסים והסדנאות שאני מעבירה.* קורס אסטרולוגיה קארמתית סדנא לצמיחה רוחנית ``מעגל האהבה`` (דרך שתיים עשרה המראות), סדנת מדיטציה ``השתקפות עצמית``. *נמשכת ההרשמה לקורסים חדשים הנפתחים בנובמבר. L&L TALYA

למעלה