נפש

ה מוזה

New member
נפש

נפש ללא כנפיים את שכלואה בתוכי חשבתי פעם שכלוב עשוי מסורגים מחומרים יצוקים ובלתי מתכלים האמנתי שאם אנתץ ואשבור את הסורגים את תשתחררי ותעופי לך במעוף חופשי כשהכלוב שקוף כמעט קשה להבחין בסורגים זו היתה אשליה של חופש מדומה וחיצוני היום ראיתי אותך משתקפת בי עייפה וחסרת כנפיים אולי הן שם מעבר לסורגים נפש אבודה בעולם פנימי אני אוחזת בך שלא תפלי נאחזת בך ..נאחזת בי אולי זה רגעי וזמני אולי אני אמורה להבין שסורגים פשוט קיימים אין טעם להלחם בהם בכל כוחי אולי הדרך היא להניח לעצמי ולתת לך לעוף מעל הסורגים רק שאת כל כך עייפת מהנדודים מלעוף מעל הסורגים את שם מביטה בי ואני בך ואת לא מי שאני נפש .. אני אוהבת אותך כל כך וזקוקה לכל טיפת עזרה כדי ששוב תוכלי לפרוש כנף עליך אני לא אוותר לא אתן לך לשבת שם במרתפי הכלא הפנימי שבניתי לך במו ידי אני אמצא את הדרך אליך ..אליי איכשהוא ..אמצא

תלתלית

New member
יקרה

לקרוא אותך עכשיו, אחרי יומיים כל כך הזוים שהיו לי. יומיים בהם העבר התדפק על דלתי, ולא נכנעתי לו. למצוא את הדרך זה קשה. אבל אפשרי נכון? אני מאחלת לך (וגם לעצמי) שיבואו ימים שהכנפיים לא יפחדו לעוף, והנפש תפרוץ עצמה לבלי גבול (או לפחות בגבול ה"מותר", את מבינה?) יש לפעמים שציפור הנפש שלי מדגדגת אותי בתוכי, ואני אני אני משתיקה אותה. לפעמים היא כועסת עלי. רוב הזמן אני כועסת עליה, כי אני רוצה שהיא תהייה עצמאית ותנצח את הפחדים שלי. את הפחדים שלנו. אכשהוא תימָצא הדרך. והכתיבה הזו היא תחילתו של השביל. ~~~~~~
~~~~~~~~~~

שיריה

New member
../images/Emo23.gif

את יכולה למצוא את הדרך אליה, אני בטוחה שאת יכולה. את יכולה למצוא את הדרך אליה ולמשוך אותה אלייך מהמרתף למקום שכולו אור. אולי הסוד שבחופש הוא בעצם הכבילה. ברגע שאני מחליטה מה אני רוצה באמת, ברגע שאני מחליטה מהי המהות האמיתית שלי, אני צריכה להכנס לתוך סוג מסוים של סורג כדי להתמקד, כדי שהמהות שלי לא תעלם... כי כדי שאני אהיה המהות שלי, אני צריכה להגשים אותה, להגשים אותה זה לעשות דברים שהיא אומרת. אני הפעולות היא הנשמה - כששתינו מתאימות זה שווה הרמוניה. אולי הסוד בהתחלה זה ללכת לאט, ללכת צעד קטן ולא להתבייש לחזור, אם טועים בדרך, ולא להתבייש לבקש עזרה, או סליחה, להבין שאני לא מושלם, ושזאת לא בושה לטעות... לאט ללכת... ואז לאט לאט להתחיל לרוץ... לדעת להתעלם מהפחד, לפרוס כנפיים ולעוף !

../images/Emo41.gif

יש לי ציפור קטנה בלב והיא עושה בי מנגינות של סתיו ושל אביב חולף של אלף אהבות קטנות והיא עושה בי מזמורים והיא צובעת עולמות והיא פותרת לשירים כמעט את כל החלומות יש לי בלב ציפור קטנה עם שתי גומות ומנגינה יש לי ציפור קטנה בלב והיא עושה בי סיפורים של בית חם ובן אוהב ושל קטעי ילדות יפים והיא זוכרת בי כאב והיא אוספת בי שנים והיא עושה אותי שלו אולי היא טעם החיים יש לי בלב ציפור קטנה עם שתי גומות ומנגינה יש לי ציפור קטנה בלב והיא אולי כל התקוות ולפעמים אני חושב שהיא תשובה לאכזבות והיא טובה לבנת כנף איתה אני מרגיש חופשי והיא יושבת על ענף בין מיתרי לבי יש לי בלב ציפור קטנה עם שתי גומות ומנגינה
מילים , מילים, מילים ומילים אין לי כ"כ הרבה מה להגיד לך .. רק אני מקווה שתמצאי את ציפור הנפש שלך , שתמצאי את המנוחה והנחלה שלך .. שיגיעו לך זמנים של אושר ורגיעה נפשית .. איתך תמיד
...

למעלה