נפשי

mga-abir

New member
נפשי

אל רגש והבעה נפשי יוצאת מה דלה תפיסת התהיה בנפש נפש אדם רגשנית ומביע ונפשי מנותקת מעוצמת התחושה רקנות שבי משתקת את נפשי המחשבה רחוקה מלהרגיש במציאות האון נבדל מתחושת הזמן וזמרת חיי משתקת את עוצמי רקנות שבי מבהילתני עד כי אחוש את הקשר שבי ולעוצמי נפש מרגוע כך אקווה להיות ומודע (ממחברתו של אבי)

mga-abir

New member
מציאות

תורת משה היא אחיזת עיניים.במה שמתרחש מעבר למציאות עבר המציאותית,קובע את מהלך החייםוהחברה בכל הזמנים.האשמות של תורת משה מצינות רק את פחד האל לישראל תווי החיים.כל אחד מונפק מראש להיות מה שהינו.העני והחולה אינם בהכרח מה שהינם,ישנם חיים בתוך החייםורצון בתוך הרצון והואי חיים בתוך הואי החיים. מה שמשקף את האחד אינו בהכרח השתקפות האמת. נוצרנו כבשר ודם למחייה ולהויה.בשם האמונה מביאים אשם ואשמה על הזולת. קיימת השגחה המגנה וישנם המולכים על ידי הגורל.,באשר הם ללא הפרעה.ישנם הסובלים צרותולמעשה אינם סובלים.ישנם הנראים ללא צרות,אך מלאים הם בהם.אין דבר אמת אין דבר שקר,קיים רק מה שכל אחד מרגיש ויודע עליו.אין האדם יכול לדעת על זולתו ומהלכיו,ידיעותיו אינן בהכרח הכרתו המציאותית של הזולת,הידיעה כבחלום. על אלו מסביבך שהינך מכיר,זה ענין למחשבותיך. (ממחברתו של אבי-1950-)

אלדר

New member
אישית איתה לו ראיה מאוד אשליתית

לתקופה שלו... אבל אין פלא מה שעבר כאן בארץ באותו זמן משקף את דרך הכתיבה שלו.... וזה ראיה שאני לא יכול לראות ככה... אבל כל אחד שונה.... ככה שאני שונה מימנו (או ממה שהוא היה אם זה נכון?) אז ככה שאני רואה אחרת אביר.... אתה רואה כמו אביך??? אולי ראית פעם אבל עכשיו זה לא השתנה קצת??? אור ואהבה אביר... שלך tksr

למעלה