נפרדת מכם

פיתויים

New member
נפרדת מכם

בסיפור אחרון. ישן.
להיות בודד בעיר כל כך גדולה. להביט במתרחש מהצד, להביט בעצמך. אורות נוצצים, פרצופים מחייכים, צחוק מתגלגל, אלכוהול ועשן הסיגריות מתמר אל על, מכסה את פנינו, מטשטש את העצבות. יושבת לבד על הבר, שקועה במחשבות, תהיות מפספסת את עשן הסיגריה באצבעותיי, מה לעזאזל אני עושה פה? זימזום אנשים סביבי, מוזיקה קצבית, סיגריה נגמרת, מדליקה עוד אחת – הדרך הבטוחה לסרטן ריאות. מדי פעם ניגש אלי בחור פולט משפט עלוב ומצפה לתגובה, מגלגלת עיניים ומסננת "אין גבול לעליבות, הא?". לגימה אחרונה וחשבון. מנסה לאגור כוחות להתרומם מעל המושב, הגוף עייף והרגליים כבדות, הלילה עוד מעט נגמר ואין כח למחר. לא רוצה לחזור הביתה, לסובב מפתח בחור מנעול ולפתוח דלת לחלל אינסופי - לריק בחיי. לשמוע את טפיפות נעלי מהדהדות ברחבי הבית את תקתוקי השעון מהדהדים כרעם – אף אחד לא מחכה לי שם. מרימה את ראשי, זורקת חיוך לפרצוף הראשון הניקרא בדרכי. הוא ניגש, ממלמל משפט, מביטה בעיניו "רוצה זיון? קח אותי עכשיו". מוצאת את עצמי שכובה במושב אחורי, מפשקת רגליים והוא מעלי. גוהר, מתנשף, חבטות ספורות וזה נגמר. מסדרת את כפלי שמלתי, אוספת שיער – אין טעם, הכל מיותר.

פיתויים

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

היא באה לפה בימי חמישי, פוסעת לבר ומתיישבת לבד. פנים קפואות, עיניים מזוגגות – כמה עצב יכול לשלוט באדם? מזמינה משקה ומחליקה יד על מתנה, מזדקפת מרימה סנטרה, אך קשה שלא לראות את העול שעל כתפיה מתנגד לתנועה. מלכת העצב, יושבת לבד כאי של בדידות בים של כאב. אם רק יכולתי לגעת בנפשה, בגופה, לחדור לתוכה לחדור לראשה. מה קרה? כל יום חמישי, פוסע אל הבר בגפי, מביט בשעון, ממתין לבואה. היא אף פעם לא מאכזבת. כל יום חמישי מחליפה לבושה, מחשוף עמוק, חצאית או שמלה, אך פניה אינם משתנים- העצב קפוא שם בפנים. כבר שלוש, הטקס מתחיל; כל שרץ בבר יודע שאם שפר עליו גורלו יזכה היום בחסדה - יזכה בזיון. כמו חבורת צבועים אל מול בשר חי ועסיסי מתקרבים בזהירות, מרחרחים סביבה כשריר ניגר מפיהם – הם יכולים לטעום אותה בראשם. מי מביניהם יהיה בר המזל? אני עוקב אחריהם, תמיד מביט מהצד, בדרך כלל לסמטה חשוכה או לחניון הסמוך, בוחן את דמותה, תנועותיה, איך היא מתמסרת, מתגאלת בזוהמה ללא כל רגש ללא התנגדות ללא רתיעה. בובה. וכשהיא עוזבת, מותירה את השרץ מבלי להביט לאחור, היא איננה לבד. אני איתה, לצידה, עוקב אחריה, צעדים ספורים. רוצה להושיט יד, ללטף שיערה, לנשום מלא הריאות את ריחה, מהותה. הלילה אבוא אל ביתך, אקלף מעליך את טומאתך, ארחץ בשרך ותהיי לי לקדושה, תוולדי מחדש טהורה וזכה. הלילה אזכה לראות את הילדה החבויה, הפגועה. אחבקה, אלטפה, אגאל אותה מייסוריה אשלה אותך מן התהום החשוכה. גאולה.

19 נועה

New member
ואז לא צריך יותר לחשוב

כבר חשבו בשבילך הכל. לכל תשובה יש תשובה מן המוכן. רק צריך להאמין לשטות הבסיסית והכל מסתדר עם הגיון פנימי מופלא.

אף פעם לא מאוחר תחזרי בתשובה!

תאמיני לי הרי ראית שהעולם החילוני ריק מכל וכל מנסים להעסיק כל היום את הגוף הזמני ומזניחים ומייסרים את הנשמה הנצחית אולי עדיף שתחזרי לצור מחצבתך אם ההורים לא יקבלו אותך יש מספיק מקומות שמקבלים בעלות תשובה חזקי ואמצי! עוד לא מאוחר!!! השם תמיד איתך עמך ואצלך! להתראות.

bugbuster

New member
זה חוזר אצלי כמו מנטרה שחוקה,

בפראפרזה מהקשר אחר לגמרי, ג'וני קאש, בשיר סאן- קוונטין, סאן-קוואנט, ראיתם הולכים וראיתים חוזרים וברוב המיקרים כבר חדלתי מלשאול. המינוח במקור הוא פטאליסטי ביותר, וכמובן שאינני ולו מרמז אליו, אבל זו תמיד ההיתנגנות כשקורא הצהרות פרידה. כולל ההכררה שההצהרה אפקאטיבית. אז מה יואיל אם אגיד חישבי שנית, אצטער, תהיי חסרה וכל שאר האמירות שבקטלוג. פאקק, אני ממש מחנטרש.

mr_lonely

New member
באגי ! אתה יודע...

זו גם דרך לפרידה... במיוחד ארבע המילים האחרוהות שעומדות בניגוד כל כך חריף לשאר !

bugbuster

New member
כן, אני מודע לשטיק הזה.

מודע ומודה. זו יותר מדרך לפרדה, זו בפרוש מחאה על הלא ניתן לישנוי.

mr_lonely

New member
מודה ועוזב ירוחם

ואם מודה ועוזבת תרצה לעזוב היא לא תרוחם אני מודיע לך מעכשיו. אתה צודק ! מלחמות בטחנות רוח בדרכו של עולם נועדו לכשלון לפחות אנו יכולים להביע את המחאה הפרטית הקטנה שלנו

למעלה