נפרדת מהכחול

נייטי

New member
נפרדת מהכחול

כבר הרבה זמן יודעת שאני צריכה להפרד מהצבע. תאמינו לי אם אני אגיד שזה צובט בלב? שזה לא פשוט כמו שזה נקרא? אני יודעת שהגיע הזמן לעשות את הצעד, לשחרר את האחיזה, להמשיך הלאה. החיים שלי מלאים היום בכ"כ הרבה דברים ואני מתקשה להיות פה בנפשי, בכתיבה, בתמיכה ובאנרגיות. אני יודעת שזה בסדר להעלם לפעמים גם כמנהלת וכבר היו לי תקופות כאלה אבל עכשיו זאת תקופה אחרת וזאת לא העלמות לצורך חזרה אלא משהו אחר שקורא לי לפנות מקום בתוכי. כבר כמעט שלוש שנים שאני כאן בפורום הזה, חמש שנים בקהילת האובדן של תפוז ושנתיים פחות חודש שאני מנהלת את הפורום הזה, וזאת חתיכת תקופה משמעותית בחיים שלי. תקופת הילדות של ההורות. התקופה שבה קילפתי מעצמי את העצב ונבנתי מכאן למקום כ"כ טוב ונפלא. יסלחו לי הציניות שבינכן על המושיות והקיטשיות אבל זה באמת מהמקום הכי רגיש בלב. כ"כ הרבה נשים הכרתי במקום הזה, וירטואלית ולא וירטואלית, כ"כ הרבה נשים שנגעו בי והוסיפו רבדים לאני שלי, כ"כ הרבה למדתי כאן וכ"כ הרבה מילים כתבתי במקום הזה ואפילו שאני נפרדת רק מהכחול ולא מהכתיבה כאן אני בכל זאת יודעת שיש בפרידה הזאת מידה מסויימת של סיום. משאירה את הפורום היקר והמיוחד הזה בידיה הנאמנות והמצויינות של דיא. מאחלת לכולכן את כל הטוב שבעולם ובמיוחד לידות טובות, והמון המון ילדים בריאים שימלאו את הפורום הזה. מבטיחה לכתוב ובעיקר לעקוב אחרי כולכן. תודה, תודה, תודה על כל מה שקיבלתי מכן. מסיימת עם חיוך גדול ודמעה קטנה, נייטי כמה קשה לי לעשות "שלח" אבל הנה, עושה.

תמי ס

New member
בהצלחה יקירתי

בהצלחה בכל דבר ודבר שאת עושה ותעשי בחייך. ברור לי לגמרי שאני נפרדת ממך כאן רק כמנהלת הפורום אבל אמשיך להתעלק עלייך בחיים ה"אמיתיים". תודה תודה על כל מה שעשית כאן, תודה על ה"החייאה" שעשית לפורום, רק בזכותך הוא הפך להיות מה שהוא היום. תודה על הזמן שהשקעת, תודה על הנשמה שנתת, הצעד הזה-צעד הפרישה, היה לגמרי מתבקש ולו בגלל העומס הגדול בחייך היום. אוהבתתתתתתתת.

מרימה כוסית ../images/Emo48.gif להתחלות חדשות!

שמחה בשבילך על ההחלטה ועל העומס הטוב שדורש את השינוי. בטוחה שעוד נקרא, נכתב, נצחק ונפגש גם בסטטוס החדש שלך. כמו שאולי את כבר יודעת, מחבבת אותך +++++++++++ (ושימי לב שבפולניות הוספתי אייקון
כי היה נראה לי מוגזם שהכותרת שלך עוסקת בכחול והכותרת שלי בכוסית...).

happy

New member
נייטוש מקסימה שלי

כמה שאני עצובה ומאושרת בו זמנית לקרוא את ההודעה שלך. מאושרת לקרוא שאת במקום טוב כלכך. בדיוק השבוע נזכרתי כמה קשה היה לך לראות ילדים של בנות הפורום לפני כמה שנים ואיך הגלגל התהפך לו. אהובה שלי כלכך מאושרת שזכיתי להכיר אותך. בהצלחה בכל מה שתעשי וחסר לך שאת נעלמת מפה. אוהבת אותך המון המון המון אני

חוה76

New member
../images/Emo2.gif וגם../images/Emo10.gif

עצובה שאת נפרדת. יודעת שתישארי באיזור, ושאני עצמי קצת התרחקתי מרב עומס.... בכל זאת מרגישה מין סוף תקופה פורומית כזו, אולי גם אצלי. היית לי עוגן (כן,כן) נעים וכחול תקופה ארוכה כל כך. תודה על הויטליות, הקלילות, המילים הטובות וההתלבטויות הגלויות. עשית עבודה נהדרת ביותר ואני אוהבת אותך ולו רק ממערתי השקיטה והקרירה. תודה תודה תודה. שימשיך להיות לך עמוס בדברים נפלאים ובצחקוקים. חוה.

ברבי28

New member
אוחחח מהממת אחת ...

קוראת את ההודעה שלך וממרומי הציניות שלי מרגישה כאילו סוגרת מעגל ביחד איתך, חייבת להגיד שההודעה הזו בכלל לא מהולה לי בעצב, אלא בהמון שמחה, שמחה על היש, שמחה על החיים שאחרי, ושמחה ככה באופן כללי כי היא לגיטימית בשנתיים האחרונות עברנו ביחד כולנו תקופה משמעותית, נוצרו פה קשרים ווירטואליים וגם כאלה אמיתיים מאוד ולו רק בגלל הפורום הזה שחיבר אותנו ואת מובילה את המסע, שמחה מאוד על הפינוי הזה של המקום בתוכך, למשהו אחר, שיוציא אותך החוצה וקדימה, שמחה עוד יותר שבכל התקופה הזו יצא לי להכיר אותך, מדהים - כמה אכפתיות, כמה אהבה ... כמה טוּבׁ(נו נאשא? ניקדתי טוב ?
) אוהבת אותך ++++++++ ומחכה בכליון עיניים שיפתח פה איזה פורום פוסטמות / כוסיות / זונות (סליחה שלומית) כי משם לא תצליחי להתחמק

meytall0

New member
הייתי צריכה לקרוא כמה פעמים את ההודעה כדי

לקלוט.. לרגע נבהלתי שאת עוזבת לחלוטין.. (וממש לא בריא להבהיל אישה בהריון מתקדם כידוע לך!!) אני כ"כ שמחה שאת במקום טוב ונפלא, תרמת רבות לפורום, כמשתתפת ועוד יותר כמנהלת. לסיום בנימה מעודדת אגיד רק: את אולי נפרדת מהכחול (בצבע) אבל אני בטוחה שאי אפשר להוציא את הכחול מתוכך...
שתמשיכי להצחיק ולהפיח בנו חיים גם ללא הצבע הכחול, אוהבת ומחבקת, מיטל

sarity33

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נייטוש יקרה! מאוד שמחה על דרכך החדשה. שמחה שהתעקשת לעשות את מה שאת באמת רוצה וזה לא מובן מאליו הרבה הרבה נשים פשוט מוותרות. כל כך אוהבת מה שאת כותבת ואיך שאת כותבת ואיכשהו מצאתי עצמי מזדהה עם כל כך הרבה מההודעות שלך והדרך הייחודית החיונית, הפרקטית והמשעשעת שכתבת אותן. אומנם פגשתי אותך רק פעם אחת אבל אני מרשה לעצמי לומר לך שאת אחת הנשים היותר מרתקות ומיוחדות שפגשתי ואני מקווה שלמרות שאת לוקחת פסק זמן מהניהול תשארי כאן ותאפשרי לנו להנות מאורך. אוהבת +++++++++ שוב הממממממממממממממממממממון בהצלחה!!!

ל ג י

New member
יוצאת מהמערה לרגע קצרצר

להגיד לך המון תודה על התגובות מהלב שכתבת (ועוד תכתבי אני מאמינה, גם בצבעים אחרים). תודה שפתחת את ביתך אלינו (לא אחת) ותודה על הכל. סוף תקופה תמיד מהול בעצב אבל גם הרבה כוחות ושמחה על הדרך החדשה. אוהבת אותך המון וחוזרת מיד למערה (חוה - איך אצלך קריר במערה? אצלי חם, לח ומחניק... יש לך מערה ירושלמית דה-לוקס?) ל ג י

נייטי

New member
קוראת את התגובות שלכן

ומתרגשת לי פה מול המסך במקום לעבוד. לא אספיק להגיב אישית לכל אחת אבל שתדעו שאתן עושות לי טוב בלב. תודה מיוחדת למפציעות מהמערה - זה מרגש במיוחד. אוהבת+++++++++++

קיטי08

New member
נייטי- איזה נחמדות החברות שלך

אני בכלל לא מרוצה ולא שמחה, אני חדשה פה ולא ילדתי עדיין (וביננו גם לא ממש בזמן הקרוב), אז מה נהיה? במעט זמן שאני כאן (שלפעמים גם ניתן לקרוא לו נצח), למדתי לחכות ולהמתין לתגובות שלך, שהן רק שלך. מעבר לתמיכה תמיד יופיע שם הומור (לפעמים שחור משהו...), תמיד תהיה שם כנות (עם אזהרה) וכמובן הרבה חיבה ואכפתיות. אני מודה לך על קבלת הפנים לכאן ועל התמיכה עד כה ואני כאן, נשארת כאן ואשמח לפגוש בך גם בלי הכחול (שכה הולם אותך) תודה והרבה הצלחה והתחלות חדשות, קיטי

דיא

New member
זו הייתה זוגיות קצרה

אך מפרה ביותר (תצחקי חופשי על בחירת המילים
). היה לי די ברור שאלו נישואין לצורך גרינקארד, אבל כמו בסרט, יש בבסיסם אהבה רבה. היה לי כבוד להיות שותפתך, יש לי הכבוד להכיר אותך, גם בשחור וירטואלי וגם בצבע מלא בחיים, ונהנית מהכבוד הזה עד מאוד. יקירתי, יודעת שתמשיכי להיות כאן בסביבה (ואם לא, אשתמש בכל ציוד ה-S&M שרכשתי לאחרונה
), תוסיפי לתרום מתבונתך ורגישותך, ובעיקר משמחת החיים שלך. שמחה מהחיים שמאפשרת לך לעשות את הצעדים הענקיים שאת עושה היום, שאולי קצת מרחיקים אותך מאיתנו, אבל כמו שאמרת, דורשים את מקומם בתוכך. מעריצה אותך על האומץ לפנות את המקום הזה, מקווה להמשיך וללמוד ממך. אוהבת אותך, למרות תחושות הנטישה

אמאדובה

New member
../images/Emo25.gif מתרגשת בשבילך

כי זו חתיכת דרך שעברת עד לכאן. היית מאמינה, אי שם במעמקי פורום אובדן, שיבוא היום ותיפרדי (!) מהניהול (!!) של פורום הורות אחרי (!!!) ? שמחה בשבילך כי זה אומר שאת פנויה לדרך חדשה ומרגשת להמשך. עצובה קצת בשביל הפורום כמובן, אבל זו דרך העולם הוירטואלי. יודעת שלא ניפרד ממך כל כך מהר
גדולה

רינת200

New member
שמחה איתך

שמחה שטוב לך, שמחה שיש לך כל כך הרבה דברים חיובים, שמחה שהתקדמת הלאה יודעת שאותו הומור מרץ מקוריות ויכולת אירגון ושכל ישר יקחו אותך רחוק למקום טוב יחסרו לי מאוד אותו הומור מרץ איכפתיות ויכולת ראיה של דברים מזוית קצת אחרת וכמובן הכנות. דברים שאני לא מעיזה להגיד לעצמי את כותבת אותם בצורה ברורה ובהירה ולמרות זאת שמחה בשמחתך ומקווה ללמוד ממך ולקבל מרץ גם לגבי החיים התקועים שלי מקווה שנמשיך לראות אותך כאן בכל צבע שתבחרי שיהיה לך בהצלחה

mic75

New member
נייטי יקרה

כל כך קשה לא לראות אותך בכחול אני קראתי כמה פעמים ופתאום לא הבנתי איפה הכחול שלך אני מאחלת לך המון בהצלחה ואני יודעת שתמיד תצליחי בכל מה שתרצי כי את עושה את זה מכל הלב וזה המתנה שקיבלת וזה המתנה שקיבלנו פה. * מקווה שנמשיך לעשות מפגשי פורום , נמשיך לתת כל אחת מה שיש לה לתת ואני מאחלת לכולנו את הכי טוב שאפשר כי יש עוד בנות שצריכות לבשר בשורות טובות. שולחת לך הרבה חיבוקים ושוב בהצלחה הכל מיכל

מה???????

יקירתי, הצלחת להפתיע אותי וגם לרגש אותי וגם לשמח אותי (זה מה שקורה לי אתך בדרך כלל...) כל כך שמחה בשבילך שהגעת למקום הטוב הזה ויודעת שזה לא היה פשוט או קל. מאחלת לך, גם כאן, שהדרך הנהדרת הזו בה את הולכת רק תלך ותתרחב ועם כל צעד הנוף יתגלה לך כשהוא יותר פתוח ונהדר (וגם בטוחה שכך יהיה) אז...... שולחת לך חיבוק ענק וגם נשיקה והמון המון המון בהצלחה.

נייטי

New member
ואוו - לזה לא ציפיתי

ההודעה ממך עשתה ללב שלי לדפוק חזק. בשבילי?! בשבילי! באמת בשבילי כתבת בפורום!!! היה שווה לפרוש
תודה יקירתי

נאשא

New member
גברת נייטי היקרה

כמו שכבר אמרתי לך, אני גאה בך מאד על הצעד הזה. את תמיד מצליחה להפתיע אותי בדרך שלך לקחת את הטוב מכל דבר, ושאת יודעת להפרד מתקופות בחייך, טובות וטובות פחות כאחת, מתוך גדילה והעצמה עצמית. אהובה שלי, תחפושתך הכחולה תחסר פה מאד, אבל אני חושבת שכולנו מבינות ואולי אף קצת מתקנאות ביכולת הפרידה הזאת שלך. תרומתך האדירה לפורום הזה תזכר תמיד ובעיקר איך החייאת אותו כשכבר היה נראה שהוא הולך גם הוא לאבדון. מאחלת לך מכל הלב האוהב את החופש שלו את זקוקה עכשיו כדי לפתוח דלתות חדשות וחלונות חדשים שכפי שאני מכירה אותך, יפתחו לפניך לרווחה ויכניסו הרבה אור.

נייטי יקרה

תודה על האהבה הגדולה שלך לכולנו, על הרצון לעזור ככל יכולתך בתמיכה ביעוץ ובכל מה שיכולת הכרתי אותך מעט מאוד אבל שמחתי להכיר אישה מדהימה ואהובה ורציתי לומר לך כאן תודה

חיפו777

New member
ובהצלחה גם ממני!

לא מספיקה לקרוא הרבה, ולא ממש מגיבה, אבל מורידה את הכובע על העבודה הקשה, על החייאת הפורום, ועל הנתינה הענקית שלך. מאחלת המון הצלחה, ומתגעגעת!!!

למעלה