נפרדנו סופית

נפרדנו סופית

כל כך רע לי,אתמול ראיתי את המשפחה שלו והתייחסתי אליהם בכל הכבוד שיכולתי לתת. אבל הם לא מעונינים בי, הם מחפשים לבן שלהם בחורנה רזה ויפה מה שאני לא. הם בקושי דיברו איתי. היום, הוא נפרד ממני בגלל זה. מצטערת על היותי אני ושאני לא מלכת היופי ולא רזה. מצטערת.

אורלי_ל

New member
עצוב, אבל עדיף

אם היחס שלו אלייך מושפע מהמשפחה שלו, והיחס שלהם מושפע ממבנה הגוף שלך, אז לא הפסדת כלום. כמובן שזה לא עוזר לך להרגיש טוב עכשיו, קבלי
מנחם...

תודה יקירה

אני אתגבר כי את עצמי אני לא יכולה לשנות. ואני יודעת מי אני. ואם הוא לא יכול להתמודד עם קשיים, צער לי עליו. על היותו חלש אופי שכזה. כי אני יודעת היטב מהם חיים אמיתיים ומה זה לסבול באמת.

למרות שאני מרגישה כל כך רע

בקשר לעצמי. אני לא מאמינה שהייתי מוכנה לחכות לו 5 שנים והוא בשביל שטות כזו עוזב אותי. הוא ידע מראש איך אני ועם מי הוא יוצא. כל כך כואב לי שהוא לא עמד מאחורי המילים שלו. וכואב לי שלא קיבלתי יחס במשפחה שלו.

אורלי_ל

New member
אבל זה טבעי, תני לזה להיות בזמן

הקרוב, ממה שקראתי בהודעות שלך ואיך שאת מצטיירת לי, את תהיי בסדר גמור.

מקווה להיות בסדר

עברתי דברים יותר קשים כאלה בחיים, שזה ישבור את רוחי. ואני מקווה כל כך ומאחלת לאושר שיגיע גם אליי. ולאהבה אמיתית וכנה שבין גבר ואישה.

אלת השמיים, צר לי שאת מרגישה כך,

תתחילי מזה שתאהבי את עצמך... תהיי שלמה עם מי שאת
,עם מה שאת..
אל תתני לאחר לערער לך את הבטחון בעצמיותך..
אם הבנאדם לא רואה את אישיותך..הפסד שלו.. תתעודדי, ודעי כי הים גדול ורחב ידיים, ו
דגים בו הרבה..

תראי מתוקה

כרגע אני מרגישה רע עם עצמי ועם הכל. קשה לי וכואב לי המון ,כי האמנתי למילים שלו ולאהבה שלו,ואני מצטערת. בעיניו אין יפה יותר ממני, אבל ההורים אצלו קובעים הכל וזה מה שקורה. יום אחד הוא יבין מה הוא עשה. אבל חזרה לא מקבלת אותו. די נפגעתי מספיק. מגיע לי גם להיות מאושרת.

סביר שהוא לא שיקר לך

כשהוא אמר לך שהוא אוהב אותך. כך הוא הרגיש. כנראה שכמו שאמרת - הוא מושפע כל כך מהמשפחה שלו. טוב שגילית את זה עכשיו ולא מאוחר מידי....

לא נראה לי שזה היה אצלו קטע של

לרמות. כנראה כשהוא אמר לך זאת הוא באמת האמין שהוא יכול לעשות זאת. זה כמו שאנו עושים החלטה - "מעכשיו כל יום אלך ברגל 20 דקות", או "מעכשיו לא אוכל ממתקים"... ובאותו הרגע אנחנו מאמינים לזה. יום לאחר מכן אנחנו שונים. בקיצור, לפי נסיוני עם המערכת של בני אדם, אז הוא האמין בזה באותו הרגע.

הבעיה אחרת

אני מעדיפה שיעמוד מאחורי המילים שלו, לא רק שהוא מרגיש שכרגע זה נכון. כי כשאני מבטיחה הבטחות, ואומרת דברים אני עומדת בהם גם לנוכח המציאות.

לא קרה לך שהחלטת משהו ולא עמדת בו?

זה משהו שמאפיין את מצבם של רוב בני האדם. שברגע מסויים אנו בטוחים שאנו מרגישים כך או כך, וברגע אחר אנו מרגישים אחרת. האם קרה לך שהרגשת משהו והיית בטוחה שכך את מרגישה, ואחר כך לא הרגשת אותו? או שהחלטת החלטה ולא הצלחת לעמוד בה? זה דבר נפוץ אצל אנשים. לא מתוך רוע, אלא מתוך אי בהירות פנימית.

קרה לי לא אומרת שלא

אבל אני היום עומדת מאחורי כל החלטה שאני עושה, במיוחד כלפי אנשים אחרים. כלפי עצמי, קשה לי לעמוד בהחלטות שהחלטתי.

אז יש כאלו שקשה להם לעמוד

בהחלטות שהם עשו, כלפי אנשים אחרים. אני נחשבת אמינה בקטע של לעמוד מאחורי המילים שלי, הן כלפי עצמי והן כלפי אחרים. אבל גם לי יש פקשושים, שזה בדרך כלל כלפי עצמי.

אבל יחסית לרוב בני האדם על כדור

הארץ הזהאז אני כמעט ולא מפקששת בקשר לעצמי היה בי חלק שרצה לציין את זה /images/Emo6gif חה חה חה! באהבה!

אני כן

יש לפעמים זמנים שאני שונאת את עצמי ולא אעשה דבר בשביל עצמי אבל בשביל אחרים כן אני משנה את הגישה הזאת,לפחות מנסה לשנות מאז שאני בפורום הזה

למעלה