נפרדנו סופית

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מגיע לך מישהו יותר טוב

תוודה מאמי

ואני מקווה מאוד שאמצא מישהו טוב שאוכל לחיות את כל חיי איתו, וזה לא יהיה רק סתם דיבורים באוויר.

odeliaremos

New member
את תראי שכן../images/Emo41.gif

את תראי שכן, יבוא יום ואת תצחקי על כל מה שעברת תקראי למטה את התשובה שעניתי לגבי השאלה ששאלו אתוי על איך אני מתקנת א תעצמי תקראי ותראי וממי תפנימי משהו חשוב מה שלא הורג אותך מחשל אותך, ומכל דבר אפילו מרע ועצוב וקשה אנו לומדים אחרת זה לא היה קורה. לכי קדימה ואת תראי יבוא יום ומי שתא מחכה לו יגיע זה יגיע לדעתי קודם חפשי עם עצמך, לפעמים אנו נוטים לראות רק את מי שמולנו ולא את עצמנו, ואולי עם הזמן תביני שרק הרווחת. יום נעים ממי ושבוע קסום ומדהים לכולם קומי על הרגליים ותאמיני בעצמך ומה ששלך יהיה שלך בסופו של דבר ומי שלא אז סימן שלא היה צריך

את מתוקה

ונראה לי שכל זה היה סמל בשבילי רק כדי שאואהב את עצמי יותר ואעריך את עצמי.

../images/Emo45.gif YES זאת גישה מועילה

שעוזרת לנו לגדול ממה שקורה. לא שאנו רוצים לזמן מקרים מכאיבים, אבל אם קרה משהו, אז ללמוד ממנו

אתמול דיברנו דרך איי מיל

והגענו למסקנה להישאר ידידים נטו, בלי שום טיפוח תקוות וציפיות מצידו. כי אני אליו לא חוזרת בכלל. כרגע,אנחנו משוחחים באיי מיל ואמרתי לו כל מה שהפריע לי ומה שמפריע לי ואני מרגישה עם זה טוב. כי הוא ניסה להסביר את עצמו.ואולי דרך זה אוכל להאמין ולבטוח לבחור אחר שיופיע בחיי, לא יודעת אבל אני מקווה שזה יעזור. ואני יודעת שלא אתן לעצמי יותר להיפגע ממנו.

החלק של הריפוי העצמי טוב ../images/Emo45.gif

שדיברתם וכך להבא תוכלי לתת אמון ולא להיסגר. לגבי להמשיך להישאר בקשר, תוודאי עם עצמך שזה הדבר שבאמת נכון לך. היה לי פעם חבר (לפני שהתחלתי את תהליך המודעות העצמית) שנפרדתי ממנו. המשכנו להיות בקשר. אחרי כמה חודשיפ נשברתי (למרות שלא רציתי במקור להיות חברה שלו שוב), ושוב חזרתי אליו. (כוחו של הרגל). וכך זה קרה כמה פעמים. למרות שידעתי שכלית שאני לא רוצה קשר איתו. בסוף הצלחתי להתנתק.

אני מבינה אותך

אבל היום נורא חשוב לי שאהיה בקשר טוב עם משפחתו עם זה שיהיה איתי וחשוב שהוריי ירגישו גם טוב עם זה. לחכות לו 5 שנים, אני לא יכולה, אני מוכנה נפשית להתקדם למערכת יחסים רצינית ולהקים משפחה. לא אומרת עכשיו אבל בתוך שנה-שנתיים. לא יכולה לחזור אליו, כי נפגעתי הרבה ממנו למרות שאני קצת מתגעגעת אליו, להרגשה שהוא נתן לי. אבל זה הכל.

כנראה שלא הבנת אותי...

או שאני לא הבנתי את תשובתך. אני אמרתי שלא כדאי אולי להישאר בקשר, כי את עלולה להתפתות לחזור אליו. אז אולי כן הבנת אותי... ואת אמרת בעצם שזה לא יקרה בגלל הסיבות שציינת...? עוד נקודה חשובה: רק אחרי שסיימתי סופית את הקשר עם החבר ההוא, הופיע מישהו חדש. לפני זה, למרות שהגדרתי את עצמי כפנויה, לא הרגשתי צורף להכיר אדם חדש. הוא סיפק לי צורך רגשי מסויים שיש מישהו שאוהב אותי ומעריך אותי בלה בלה בלה
בקיצור, תוודאי שזה נכון לך להישאר בקשר ידידותי איתו. זה מה שאני אומרת....

אני הבנתי אותך יקירה

והוא לא מספק לי צורך רגשי לדעת שיש מישהו שאוהב אותי. כי אני לא מאמינה בהאהבה שלו, אם הוא היה באמת אוהב אותי ,היה הופך עולמות ועושה הכל כדי שנשאר.אבל כנראה שהוא לא אהב אותי מספיק כדי לעשות זאת. זה הכל. פגועה עדיין ממנו אני כן ואמרתי לו את זה.אבל אני ממשיכה הלאה והוא מבין את זה.

נ.ב.

מה שכתבתי בהודעה הקודמת היו סיבות למה לא להיות איתו. עכשיו אני הולכת בעקבות ההיגיון במקרה שלו. אני צריכה מישהו בוגר שיודע מה הוא רוצה ושיימצא באותה נקודת חיים שלי וראות שלי.

אני רוצה לומר לך

שאני מאמינה שמה שצריך לקרות יקרה. כלומר, לי הייתה הרגשה אח"כ שאנחנו לא צריכים להיות ביחד וניפרד. את יכולה לומר שזוהי תחושה פנימית, ועובדה ככה הנסיבות התגלגלו בסופו של דבר. בלי לחשוב שיש משהו שעומד בדרכינו. אני חושבת על מה שסיפרתי לכם כשהייתי בקופת החולים ופגשתי את אמא של חברה טובה שלי מהבית ספר והיא סיפרה לי עליה ועל אח שלה. ואני זוכרת שהייתי מאוד מאוהבת בו ,הוא היה הנשיקה הראשונה שלי ונורא פגע בי שאנחנו לא היינו ביחד כזוג. אך ככשמעתי את אמא שלו מספרת שהוא מלא בבבעיות, הוא התחתן והתגרש וכלום לא הולך לו, הרגשתי חמלה עליו מצד אחד ומצד הרגשתי שככה אמורים הם להיות חייו.מבינה אותי?

אני פשוט בשוק

ניסנו לדבר במסנגר. שאלתי אותו למה ההורים שלו קראו לי מכוערת. והוא אמר לי שבגלל שאני שמנה. כלומר בחורה שמנה=מכוערת. ממש גועל נפש של אנשים במיוחד שאני כרגע בדיאטה ובחדר כושר. (אני עושה את זה בשביל עצמי).בכל אופן, הוא אמר שההורים שלו לא יתערבו יותר בחברה שיביא הביתה (בטח....) חוץ מזה אם הוא היה מוכן להביא מישהי אחרת במקומי הביתה ,זה רק מראה כמה שהוא לא היה רציני כלפיי. להתחייב להיות ידיד שלי הוא לא מוכן, הוא רוצה פשוט לזרום. אבל אני לא רוצה יותר להיפגע. אני לא חושבת שאני אשאר ידידה שלו, במיוחד שהוא כל הזמן הזכיר שזאת הייתה הבחירה שלו והוא חי את החיים שלו עם המשפחה שלו ואחים שלו....

אכן כמו שהרגשתי - לא כדאי להישאר

איתו בקשר
תמשיכי הלאה
וקחי איתך את הדברים הטובים מהקשר איתו, כי היו דברים טובים

למעלה