נפרדים ממיכאלה

נפרדים ממיכאלה ../images/Emo7.gif

הערב ב-20:00 ישודר הפרק האחרון של הטלנובלה שסחפה את המדינה- "מיכאלה". מיד אחרי הפרק האחרון אתם מוזמנים להצטרף אלינו למסיבת סיום מיוחדת שתשודר live ב- Blog TV עם כוכבות הסדרה אפרת כהן (מיכאלה/אסי) וטלי שרון (דורין). השידור יחל בשעה 21:00, אבל בפורום מתכוננים לזה כבר עכשיו!

Dawson girl

New member
אנשים!!

איך אני משכנעת את אבא או את פאולה ואסף שכדאי להם לטוס איתי לחמישה ימים-שבוע בניו יורק בחנוכה, בדיל של 600 דולר לטיסה באל על למי שמזמין עכשיו? המלצות/עצות/טריקים מלוכלכים יתקבלו בברכה!

../images/Emo99.gifניו יורק../images/Emo99.gif ../images/Emo66.gif

אני לא יודעת איך את יכולה לשכנע אותם, אבל אם את מצליחה תודיעי לי, אני גם רוצה ניו יורק! לא הייתי פה כמה ימים (הרבה אנשים נסעו ולא הספקתי להפרד מהם
) וגם עכשיו לקח לי איזה חצי שעה עד שהצלחתי להתחבר לאינטרנט. אבל למרות הכל אני מאושרת כי היום בבוקר נולדה לי בת דודה!

unnicked

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

איזה כיףףףףף.......
מזל טוב-מזל טוב! גמני די שמחה, אבל מסיבות אחרות.... היום משום מה התחלתי את היום נורא אנרגטית... אבל כמובן שזה קצת דעך... בסביבות השעה 2-3 בשיעור ספרות מעצבן......
לא נורא...יהיה טוב! זהו

ממממ...../images/Emo105.gif

איך לשכנע? פשוט מאוד! תסדרי את הבית,תתחנפי,תהיי הכי נחמדה שאת יכולה להיות ואז הם יחשבו "יו,נעמי ממש אחלה! בא לנו לנסוע איתה לניו יורק!" וזהו! *טאדם*
מצטערת להעפיל קצת על השמחה,אבל לא בטוח שכדאי לך לתכנן נסיעה לחנוכה כי,במיוחד אם את עושה בגרויות חורף,את תהיי עמוסה עד מעל הראש בשיעורים\עבודות\מבחנים...עדיף לשמור את זה לסופהשנה לדעתי...
חברה שלי שנה שעברה נסעה בחנוכה והיא הייתה צריכה ללמוד למבחנים שבוע לפני ולעשות מלא עבודות ואפילו ללמוד קצת בנסיעה!

Dawson girl

New member
וואלה, נקודה טובה..

בסוף השנה הם נוסעים לחוף האדריאטי (קרואטיה) וכאלה. ואני לא באה איתם. אז חשבתי שאפשר השנה לנסוע לניו יורק ככה לכמה ימים. הלוואי
.. טוב, כנראה באמת זה לא ייצא לפועל (חוסר תקציב וכאלה). כנסי לאייסיקיו!

shira245

New member
לכי על הכיוון של

אני מסיימת בעה"ס השנה וזו הולכת להיות שנה מאוד קשה ועמוסה אז למה שלא תיקחו אותי לאיזה כמה ימים לניו יורק לאגור כוחות ולהנות קצת לפני כל המבחנים,בגרויות וכו'.... בכל מקרה,ניו יורק,ניו יורק(טפו טפו טפו|חמסה) בסוף דצמבר אני שם

unnicked

New member
אמממ...../images/Emo15.gif

מצטערת...אבל אין לי כ"כ הצעות... אני לא יצירתית....במיוחד לא אחרי יום לימודים מ8 וחצי עד 4....פיכס! בכל אופן...שיהיה לך המון המון בהצלחה... אולי באמת כדאי לך לנסות את "הולכת להיות לי שנה קשה, מלאה בגרויות ומבחנים...אני צריכה לאגור כוחות וחוויות שיעזרו לי לעבור אותה....." ושוב...בהצלחה!!
יומצויין

למעלה