נפרדים ממיכאלה

נפרדים ממיכאלה ../images/Emo7.gif

הערב ב-20:00 ישודר הפרק האחרון של הטלנובלה שסחפה את המדינה- "מיכאלה". מיד אחרי הפרק האחרון אתם מוזמנים להצטרף אלינו למסיבת סיום מיוחדת שתשודר live ב- Blog TV עם כוכבות הסדרה אפרת כהן (מיכאלה/אסי) וטלי שרון (דורין). השידור יחל בשעה 21:00, אבל בפורום מתכוננים לזה כבר עכשיו!

האפור

New member
תפוז אדיוט...

נפרדים ממיכאלה!!!!!!!!!!!!!! אה, גם מתו 400 ילד בטווח... והיום נגמר השיר שללנו!!!!!!!!!!!

ToryMaster

New member
תפסיקו

אני רצינית, אל תשווה ואל תצפה מתפוז להעלות גורפת על כל פיגוע וכל פעם שילדים מתים. ולא, זה שהפעם מתו 400 ילדים לא הופך את זה ליותר חשוב ויותר מצדיק גורפת מאשר פיגוע באוטובוס. וזהו, לא מתפתח כאן דיון.

Bartal j

New member
מה כל הההמולה הזאת שעשו סביב

מיכאלה?? כולה טלנבולה נחמדה ,אני אישית אם להיות כנה אהבתי את משחק החיים יותר היא הייתה הטלנובלה המקורית הנורמלית היחידה ששודרה בארץ לפי דעתי. ותאמת אני שמחה שזה נגמר , כבר נמאס לי מהדביקות הזאת בסדרה הזאת, ומכל העלילה המוזרה הזאת. וחוץ מזה שמעתי שגם הסוף של יהיה משהו קיצר בלי לפגוע במישהו שאוה את הסדרה מבחינתי: מיכאלה= אכזבה.. עדיף היה כבר להעביר ערוץ 2 ולראות "אהבה מעבר לפינה",אבל לצערי גם זה נגמר ..

ToryMaster

New member
../images/Emo31.gif

מיכאלה, אחת הטלנובלות הטובות ששודרו בארץ. גרועה כע? אבל בהשוואה לאחרות היא טובה. יש שם גם שחקנים לא רעים. המממ

P o M i K i

New member
אני לא הזכרתי כלום אל פיגוע...

פשוט צחקתי על עצם הכותרת שהם העלו... זהו...

Bartal j

New member
מצטערת נסחפתי פשוט

בעיני מיכאלה היא לא טלנובלה כל כך טובה כמו שעשו אותה וכל ההתלהבות הזאת די מיותרת , אני אישית לא התחברתי לשחקנים שחלקם די טובים כמו נירו לוי למשל , וחבל כי לדעתי זה בזבוז של שחקנים איכותים שיש לנו בארץ ומתעסקים בז'אנר הרדוד הזה שנקרא טלנובלות, במקום לפתח יותר מודעות לתאטרון,
אבל על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח וזה באמת לא קשור לפורום הזה..
שלך:בר

האפור

New member
פשוט...

הנר של פומיקי העלה בי הסוטיאציות....ואכן, כשחיים של ילדים ושל אנשים נגמרים ככה זה מדכא.... ואין לי בעיה עם מיאכלה או שנדבר עליה עד שנתייבש, תפוז, בתור אתר חוקי עם קהל של הרבה אנשים היה צריך למצו לנכון גם להזכיר את הדבר הזה, כמו כל פיגוע שפשוט עובר לנו ליד האוזן, אי אפשר לעשות מיזה שיגרה, אצבע מאשימה בהחלט לכיוון תפוז.

האפור

New member
כי זה באמת מה שכתבתי....

וזאתי בדיוק הסיבה שאני מצביע לכיוונם.

למעלה