נפרדים מהילה...

ג ב ש ו ש

New member
הילהה../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo88.gif

איזה מהר עבר הזמן.. שיהיה לך המון המון בהצלחה בצבא,דבר חשוב ביותר
תקחי הכל בקלות,גם אם לפעמים קשה ונראה שהכל אבוד
אל תשכחי אותנו כן
תמיד שאת בבית ויש לך הזדמנות תכנסי לבקר אותנו
וכמובן אל תעזבי את רבלדה
אוהבים אותך פהה המוןןן..

../images/Emo24.gif גביי תודהההההה

תודה לך שלקחת את האחריות ופתחת לנו את הפורום...חחח ואני יתגעגע הרבה

soy rebelde

New member
הילה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך שירות קל ונעים!
שישבצו אותך במקום שתהיי מרוצה ממנו, שתכירי חבר'ה חדשים ושתעבירי את השנתיים האלה בססבה
אני אשמח לשמוע ממך חוויות, וכמובן לראות אותך בפורום
ו-
ממני, לילך

חח איזה מאמיייי

גם לי היה כיף להכיר אותך..אני זוכרת אותך בעיקר מהתקופה שהייתי עושה את המחשק התמונה הכי יפה.. ואת תמיד היית אומרת לי להמשיך עם המשחק. זוכרת???חחחח אני יתגעגע המון מאמי
ותודה

osh360

New member
הילוששששש

ניתגעגעעעע גיוס קל ונעים ושה' ישמור עלייך חעחע מאוד ניתגעגע אלייך מתים עלייך

r e n a t1

New member
היל'וווווושש!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

שיהיה לך את הגיוס הכי קל שיש! ושתכירי חברים חדשים כי מגיע לך... וטוב אין לי מה לומר לך גם בגלל שאני לא טובה בברכות(לא נורא יש מישהו שתשמחי לקבל ממנו ברכה!) וגם כי אני לא מכירה אותך כל כך טוב אבל שיהיה לך
וב
בכל ומקווה שתישארי ותקפצי לבקר
ולסיום קבלי את פונצ'יטו שלך!!

netaleone

New member
הילה נסיכה שלי../images/Emo7.gif

אני יגעגע אלייך מלא מלא מלא מלא!!! את תמיד תישארי חלק מהפורום הזה! שיהיה לך קל בצבא
והמשך קל
אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולםםםםםםםםם
תזכרי את זה תמידדדדדדדדד

הילה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

שיהיה לך גיוס קל ונעים, מנסיון שלי( עם האחים
) זה עובר מהר, בהתחלה סובלים אבל אחר כך מכירים אנשים ודי נהנים
את תחסרי מאוד מאוד פה בפורום, ואנחנו נתגעגע אלייך
נתגעגע אלייך המון
נועם

sapir1000

New member
הילושששש../images/Emo2.gif לאאאאא../images/Emo7.gif

גיוס קלללל
חח מה אומרים למי שמיתגייס?

חניניתה

New member
הילהההההההההההההההההההההההההההההה

שיהיה לך גיוס קל ונעים!!!! אני מאוד מאוד אתגעגע אליך!!! הכרתי אותך בקומונה שלך על בנחמין ושם דיברנו המוןןןןןן. אנחנו היחידות בקומונה שם שכל הזמן דיברנו גם על 406.. את הצעת לפתוח אתר על 406 ואחר כל הוא גם הפך לרבלדה... את ממש אלחה ילדה ואני מאוד נהנתי לדבר איתך.. תמיד במסנג'ר הינו מדברות על מיליון טלנובלות.. חח ובכלל מדברות הרבה.. אני מאוד אתגעגע לזה! וגם אני אתגעגע אליך באתר!!!!!! את תהי מאוד חסרה לי שם.. תמיד להתיעץ איתך מה לעשות.. שיהיה לך הגיוס הכי כיפי בעולם!!!!!!! ושתהני ממנו מכל רגע!!!! תבואי לבקר!!!!!!!!

MoYaL MaMi

New member
הילה................./images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

את ממש אחלה....!!! האמת שאנחנו לא ממש מכירות...הכרנו בפורום! אבל את האתר שלך הכרתי יובלות לפני שהצטרפתי לפורום!! וזה האתר הכי מעודכן שראיתי על רבלדה! ולמרות העומס את תמיד דואגת לעדכן אותו ולהיות פעילה בפורום! אני מאחלת לך שיהיה גיוס קל ונעים...! את לא צכה לדאוג כל כך בהתחלה זה מגעיל ודביק ולא כיף.... אבל אח"כ נהנים....
(אל תשאלי מאיפה אני יודעת!! חח) אז...תהניי...! אוהבתותך

Ripelll

New member
היללי!!!!

(מכיוון שלשתי החברות הכי טובות שלי קוראים הילה, אז בשבילי זה שם ממש מיוחד!!!) מאמי אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! המון אושר, בראיות, חיים טובים וכמובן גיוס קל! אני בטוחה שהולכת להיות לך חוויה שלא תשכחי בחיים... ברוכה הבאה לחיים האמיתיים...
לוב יו ורי ורי מאץ'!!!!! אני כבר מתגעגעת....

וואי איזה חמודים כולכם../images/Emo24.gif

דייי כואב לי לקרוא את ההודעות..חח זה כאילו שאני עוזבת!! אז במקום להודות אחד אחד אני פשוט ידבר בכללי... היה לי הכי כיף בעולם!! הכרתי פה הרבה אנשים שפשוט נשמות!! אני הייתי פה עוד מהיום ה1 שהפורום נפתח אני זוכרת שדיברתי עם חן-חניניתה ורצינו שיפתחו כבר פורופ לרבלדה.. ואז גבי אמר לי בפורום טלנובלות או במסנג'ר שהוא יהיה המנהל ושיגעתי אותו כבר שיפתח מהר את הפורום...והפורם נפתח נראה לי ב6.7 ובאותו יום היה לי מסיבת סיום מהבית ספר.. ואני זוכרת שחזרתי באיזה 2 בלילה וראיתי במסרים הודעה (או בפ.טלנובלות) הודעה מגבי והוא רשם שיש לי הפתעה..משהו כזה..נו אני קצת סנילית..חח ואז ראיתי שפתחו פורום לרבלדה וכל כך שמחתי ומאז אני קבועה פה! הכרתי הרבה אנשים שהיה לי מאוד כיף איתם... ותאמת אני לא נשארתי פה רק בגלל רבלדה.. כי תאמת היה לי כיף בגלל האנשים ולא בגלל רבלדה.. בכל מקרה אני מאוד מאוד מקווה שאני אוכל ויהיה לי זמן לבקר בפורום..ואם לא אז להמשיך לדבר עם חלקכם במסנג'ר..אבל אני מאמינה שיהיה לי קשה בלי הפורום ואני יהיה חייבת פעם בשבוע לפחות להיכנס לפה!! אז זהו בינתיים אני יתגעגע מאודדדד מאודד.. תמשיכו לגלוש בפורום הזה... כי הוא הפורום הכי שווה שיש..עם האנשים הכי שווים שיש.. ובקשר לכל מי שעזב..בגלל כל הקטע של אנהי ודולסה והזוגות וכו'.. לא משתלם כל אחד אוהב את מי שהוא מעריץ וזה לא ישנה כלום!!! אז קבלו ממני
ענקית ו
גדול! אוהבת הילה

חניניתה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מאוד אתגעגע אליךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

חניייי אני יענה לכולכם

הודעה הודעה בערב אני הולכת עם המפשחה לחגוג...חח ביי ותודה על ההודעות!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifגמני אתגעגע../images/Emo10.gif

איזה בעסהה איתךך את תהיי ג'ובניקית כל יום בבית או קרבית?!
אני מקווה שתהיי כל יום בבית
באמת תהיי חסרה !! מאודד אפילו !! ואת ממש חמודהה אני מאחלתת לךך בהצלחחחחחחחחחחה ושלא יהיה לך קשה מידי חח אבל רציני זה חווייה אני מקווה שתהנייי מאווודד ותכירי איזה כוסון פונצ'יתו כזה חח כי את יפיופהה ..!! וזהו רק בהצלחחהההה ממני באהבהה

Pollitaaaaaaa

New member
הילולי שלי!

-תמיד יתגעגע => ושהזמן יעבור מהר!!!- מטורפת עלייךךךךךךך עד אין סוף בובה! אניייי יתגעגע המוןןן=] ואת בלב שלי ת-מ-י-ד ! כי אין כמוך בעולם נסיכה! אוהבת אותך=]

לילושש4

New member
היללוששש=]

ביי ביי מאמיי שליי וואיי מתבגרתתת היללהה בהצלחה נשמהה יפה שליי לילוששש=]

rotemsror

New member
הילה ../images/Emo24.gif

אני לא כל כך מכירה אותך אבל לפי מה שהספקתי להכיר אותך את נראית לי אחלה ילדה!! תהני בצבא ובטירונות שישבצו אותך במקום שאת רוצה ותקבלי את התפקיד שאת רוצה והכי חשוב תהני! אוהבת אותך! נ.ב-אל תשכחי שגם אם את בצבא יש כאן פורום שתמיד מתגעגע אלייך!

למעלה